PUHEENJOHTAJAN KOLUMNI VII

PIENET KELTAISET MIEHET

Suomalainen Nato -hysteria on saavuttanut mittasuhteet, jolloin on syytä pysähtyä miettimään, onko joukkopsykoosi Puolustusvoimissa tapahtunut psykologisen sodankäynnin mestarien toimesta. Pelko ”Vihreiden miesten” tulosta Suomeen on johtamassa tilanteeseen, jolloin psykoosin lietsojien mielenterveyttä on syytä epäillä. Kybersodan asiantuntijoina esiintyvät henkilöt eivät omaa edes teini-ikäisen hakkerin taitoja ja ovat kuitenkin valmiita kuten Jarno Limnell lähettämään erikoisjoukkoja kybersodan keskuksiin. Jessikka Aron, ”Rysky” Riiheläisen, Saara Jantusen ja Jarno Limnellin toiminta on kuin halvasta Hollywood -elokuvasta, mihin Orson Welles on tehnyt käsikirjoitusluonnoksen ”Kansojen Sodasta”!

Tietotekniikan todelliset osaajat pystyvät peittämään jälkensä tehokkaasti, siitä on lukemattomia esimerkkejä erilaisten huijausten tapahduttua verkossa. Kybersodan hallitsevat henkilöt toimivat Intiassa, Kiinassa, Israelissa, USA:ssa ja Venäjällä, eikä heidän jäljilleen pääsemiseen riitä suomalaisten ”asiantuntijoiden” taidot. Kiinalaisten tietotekninen osaaminen on yllättänyt kaikki USA:ssa, sillä amerikkalaisten yritysten kehittämien puhelimien, tietokoneiden ja niiden komponenttien valmistus on tapahtunut jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan Kiinassa. Kiinan Kansanarmeija on erikoistunut kybersotaan globaalisti ja samaan aikaan Kiina on edistynyt sotilasteknologiassa hämmästyttävällä nopeudella.

Suomessa on selkeästi havaittavissa, että Puolustusvoimat ovat jättäneet täydellisesti huomioimatta Kiinan kasvun yhdeksi maapallomme merkittävimmistä sotilasmahdeista. Taloudellinen toimeliaisuus on kiinalaisten kyvykkyyden ansiosta johtamassa USA:n velkaantumaan Kiinalle kestämättömän nopeasti. Ainoastaan Donald Trumpin mahtikäskyllä voidaan siirtää tärkeiden toimialueiden tuotantoa takaisin USA:n maaperälle ja samalla vahvistetaan käsitystä ”America First”! Kiinan sotilasmahti on näkyvissä myös Suomenlahdella ja Itämerellä 21.7.2017 lähtien Venäjän Federaation järjestämässä yhteisharjoituksessa. Voidaankin kysyä, millä tavalla Puolustusvoimat on varautunut ”pieniin keltaisiin miehiin”?

Kansanedustaja ja reservin kapteeni Markus Mustajärvi esitti erinomaisen kysymyksen kapteeni evp. Jarno Limnellille koskien Limnellin esitystä sotilaallisen voiman käytöstä epäiltyä kybersodan vastapuolta vastaan! Ajatus on niin groteski, että ainoastaan Jan Guilloun ”sankarihahmo Hamilton” voisi tulla kysymykseen, enkä jaksa elämänkokemukseni perusteella uskoa, että näitä ”Hamilton” hahmoja voidaan kouluttaa Suomen Puolustusvoimissa! Kyseinen tehtävä on itsemurhatehtävä, sillä Limnellin Nato -kiima osoittaa ainoastaan Venäjälle, missä on tällä hetkellä eräät maailman parhaista erikoisjoukoista. Olen henkilökohtaisesti ollut 90 -luvulla Venäjän Alfa, Vitez ja Vimpel ryhmien päällikön kenraali Baturinin vieraana ja voin todeta, että ainoastaan erikoisjääkäreistämme voisi olla vastusta heille.

Suomen suurin naapuri tulee aina idästä ja se tosiasia tulisi tiedostaa myös puolustusministeri Jussi Niinistön. Tänään se suuri naapuri on Venäjä, mutta ehkä 30 vuoden kuluttua se on Kiina, joten ”Vihreät miehet” eivät ole ongelma, vaan suuret ”Keltaiset Miehet”, jotka hallitsevat maapallomme suurinta valtiota ja kykenevät valtaamaan Euroopan. On käsittämätöntä, että nykyiset suomalaiset kybersodan ”asiantuntijat” eivät näe Islamin aiheuttamaa akuuttia vaaraa, sillä Islamia tunnustavat, Allahin nimeen taistelevat jihadistit ovat jo täällä Euroopan Unionin Komission kutsumina! Suomen todellinen ongelma on isäntämaa -sopimuksen perusteella antaa maa -, meri – ja ilma-alueensa Venäjän vihollisen USA:n käyttöön Pariisin rauhansopimuksen vastaisesti.

EUROOPAN PUOLUSTAMINEN VÄKIVALTAISTA LIIKEHDINTÄÄ VASTAAN

Ranska on joutunut erittäin mielenkiintoiseen tilanteeseen, sillä Emmanuel Macron sai välittömästi Ranskan kansallispäivän juhlinnan yhteydessä 14. heinäkuuta Ranskan armeijan komentajan kenraali Villiersin eroilmoituksen. Villiers perusteli eroilmoituksensa sillä, että Macronin hallituksen päätös pienentää Ranskan armeijan budjettia tulee laskemaan Ranskan armeijan suorituskykyä ratkaisevasti. Macron ilmoitti tyynesti hyväksyvänsä Villiersin eron, mutta hän ei millään tavoin halunnut käsitellä eron todellista syytä, vaan antoi spekulanteille vallan. Ranska on ollut erittäin nopeasti toimiva valtio, mikäli uhka on kohdistunut sen entisiin siirtomaihin ja nykyisessä tilanteessa Ranskan armeijan iskukyky saattaa aiheuttaa poliittisten voimasuhteiden muutoksia Ranskan parlamentissa.

Britannian armeija on joutunut rajujen supistusten kohteeksi 2010 -luvulle tultaessa, sillä ammattiarmeijan palkat ovat nousseet yleisen palkkatason mukaisesti. Britannia, Ranska ja Saksa ovat ammattiarmeijoidensa vuoksi joutumassa kestämättömään tilanteeseen, sillä Nato menettää iskukykynsä, mikäli budjeteista ei löydy riittävästi varoja tai siirrytä takaisin asevelvollisuuteen. Suomen yleinen asevelvollisuus toimii juuri niin kauan kuin meillä kantasuomalaisia käsitellään asianmukaisesti! Yleinen asevelvollisuus menettää merkityksensä viimeistään siinä vaiheessa, kun Suomessa loisii kymmeniä tuhansia nuoria miehiä, tehden omaisuus- ja raiskausrikoksia ja eläen verovaroilla.

Euroopassa lisääntynyt sisäinen liikehdintä ja Välimeren yli rantautuneet elintasopakolaiset muodostavat vakavan uhan Euroopan Unionille. Eurooppalaisten kantaväestöön kuuluville työnnetty taloudellinen taakka merkitsee sisäisten levottomuuksien muuttumista sisällissodiksi. 100 vuotta sitten alkanut Venäjän vallankumous oli vierasta etnistä alkuperää olleiden henkilöiden aikaansaama ja sen seurauksena tuhottiin voimakas valtio sisäisesti. Euroopassa Puola ja Saksa olivat ensimmäisiä kohteita samalle etniselle ryhmälle, joka oli valinnut kansojen orjuuttamiseen uskonnon tilalle kommunismin. Puolan joutuminen kommunistien käsiin olisi merkinnyt avointa tietä Ensimmäisen Maailmansodan repimään Eurooppaan. Kommunistit onnistuivat tavoitteissaan 1945, kiitos USA:n!

Haastan avoimesti Suomen Puolustusvoimain sotahistorian tutkijat ja kybersodan asiantuntijat esittämään faktoja heidän isiensä tai isoisiensä toimista Suomen, Viron, Latvian ja Puolan Vapaussodissa mm. kasaarijuutalainen Leon Trotskin johtamia joukkoja vastaan. Mikäli kykenette esittämään isovanhemmistanne vastaavaa meriittiä kuin minä voin esittää omasta isästäni, niin tulkaa esiin, muutoin vaietkaa. Ehkä suurin osa nykyisistä sotatieteen tutkijoista on todellisuudessa punakaartilaisten jälkeläisiä ja häpeävät siksi taustaansa haluten nyt osoittaa olevansa USA:n uskollisia vasalleja. USA:n tuki Neuvostoliitolle Toisessa Maailmansodassa oli anteeksiantamaton teko, samoin USA:n sionistipankkiirien tuki Venäjän vallankumouksellisille 1917/18. Patrioottina en voi koskaan luottaa USA:n toimiin!

POLIISI YHTEISKUNNAN VÄKIVALTAKONEISTON OSANA

USA:ssa on poliisi surmannut vuonna 2017 jo 547 henkilöä, viimeisimpänä australialaisen valkoisen naisen Justine Damondin. Damondin surmannut poliisi Mohamed Noor on Somaliassa syntynyt ja toiminut Minneapolisin poliisissa n. 2 vuotta. Keskimäärin n. 1000 henkilöä joutuu USA:ssa poliisin surmaamiksi joka vuosi. Tilasto on karmaiseva osoitus erityisesti demokraattien Barack Hussein Obaman ja Bill Clintonin hallinnon aikana harjoitetusta maahanmuuttoon, sekä vankeinhoitoon liittyvästä politiikasta. Väkivaltarikolliset vapautuvat käsittämättömän nopeasti ja mustien osuus on aseen käyttöön liittyvissä väkivaltatilanteissa myös poliiseja vastaan tilastollisesti ylivoimaista. Vastaavasti poliisi ennakoivasti ampuu useammin mustaihoisen kuin valkoisen.

Tilastot poliisien kuolemista virantoimituksissa USA:ssa osoittavat, että todellisuudessa varsinaisissa ampumistapauksissa poliiseja kuolee vuosittain vähemmän kuin muissa onnettomuuksissa. Lain valvontaan suoraan liittyvissä tehtävissä on USA:ssa lähes miljoona asetta kantavaa henkilöä, joten joukkoon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Keskimäärin vuodessa menehtyy ampumavammoihin n. 50 poliisia. Justine Damondin surmannut poliisi Noor ja partioautossa ollut virkaveljensä olivat molemmat todellisuudessa ns. ”rookieita”, eli virantoimituksessa lähinnä suomalaista nuorempaa konstaapelia vastaavia. Mohamed Noorin aseen käyttö on ollut vähintään varomatonta myös partioauton kuljettajan kannalta, kun Noor laukaisi aseensa kuljettajan kasvojen korkeudelta.

Mielenkiintoiseksi Minneapolisin tapauksen tekee se, että kyseisessä kaupungissa on suurin Somaliasta kotoisin oleva, Islamia tunnustava väestöpohja. Surmattu Justine Damond soitti kaksi kertaa hätänumeroon ilmoittaen puhelimessa epäilevänsä talonsa takana olevan tapahtumassa väkivaltarikoksen, mahdollisesti raiskauksen. Lähin partioauto oli paikalle saapunut Mohamed Noorin, jossa hän istui kuljettajan vieressä ampuessaan Justine Damondin. Virallinen media pyrki peittämään poliisin etnisen taustan ja Suomessa Ilta-Sanomat vielä 19.7. väitti Noorin istuneen kuljettajan paikalla, vastoin todellisuutta. Poliisin käytössä ollut partioauto on ns. kaupunkimaasturi, joten sieltä näkeminen ja havaitseminen ovat selkeästi helpompaa, kuin matalista henkilöautoista. Damondin ruumiin vierestä löytyi hänen kännykkänsä, ei asetta tai minkäänlaista aseeksi luokiteltavaa välinettä.

Ei voi välttyä kysymykseltä, surmasiko Mohamed Noor valkoisen yöpuvussa olleen Justine Damondin tarkoituksella, sillä USA:n majuri Nidal Hasanin tapaus osoittaa kiistatta, että Islamia tunnustava asetta kantava virkahenkilö on vaarallinen kristitylle, eli vääräuskoiselle. Suomessa on Helsingin poliisilaitoksen ylikomisario Taponen ehdottanut somalipoliiseja myös Suomeen, joten ehkä mekin saamme tulevaisuudessa varautua yllättäviin aseen käyttötilanteisiin. Poliisiväkivalta on aina kohdistuessaan kansalaiseen äärimmäinen keino! Jokainen ampumistapaus tulee tutkia tarkoin ja EU on myös nyt kriisissä, sillä poliiseja vastaan toimivat sekä Antifa, että islamistit, käyttäen äärimmäistä väkivaltaa. Yhteiskunnan on pystyttävä takaamaan kansalaisilleen hengen ja omaisuuden suojan, eikä sillä ole hintalappua.Runo K. Kurko

puheenjohtaja