PUHEENJOHTAJAN KOLUMNI VIII

TRUMPIN ESIKUNNAN ONGELMAT

Presidenttinä Donald Trump on onnistunut erinomaisesti nostamaan työllisyyttä USA:ssa ja heinäkuun loppuun mennessä oli yli 1.000.000 uutta työpaikkaa saatu aikaiseksi! Valitettavasti Trumpin myönteisistä saavutuksista eivät sionistien omistamat tiedotusvälineet kerro mitään, ainoastaan Trumpin mahdollisista twiiteistä tai ongelmista esikuntansa kanssa. On ilmeistä, että Trumpin suurin virhe oli ottaa esikuntaansa tyttärensä Ivanka ja hänen miehensä Jared Kushner. Nepotismi on aina vaarallista, erityisesti jos siihen syyllistyy henkilö, jonka kaikkia toimia vahtivat tiedotusvälineet ja presidentin vaaleissa hävinneet demokraatit. USA:ssa presidentin ympärille kerääntyy nopeasti oma esikunta, minkä sisällä saattaa olla vakavia erimielisyyksiä.

Trumpin esikunnan valinta on ollut täydellinen farssi, sillä ainoastaan Bannon on luotettava ja ainoa sellainen tukija, jonka toimien ansiosta Trumpin vaalivoitto oli täydellinen. Vanhan eliitin edustajat ovat osa täysin korruptoitunutta establismenttiä, mikä on selkeästi havaittu vaihtuvuudessa. Trump joutui tyttärensä miehen neuvojen mukaisesti ottamaan esikuntaansa juuri niitä globalisteja, joiden vastaisia olivat enemmistö Trumpin äänestäjistä. Esikunnan tärkeimmät jäsenet edustavat Wall Streetin pankkimaailmaa ja aseteollisuuden lobbaajien kohteina olleita kenraaleja. Erityisen omituinen valinta on ollut Goldman Sachsin johtajan Cohnin nimittäminen, sekä NSA johtajan McMasterin hyväksyminen jatkamaan tehtävissään.

Trumpin esikunnan päälliköksi valittu kenraali Kelly on vaikeassa tilanteessa, sillä esikunnassa tapahtuneet vuodot on selvitettävä ja henkilövaihdokset jatkuvat. Trumpin lehdistöpäällikön tehtävä on erittäin vaikea, sillä esikunta ei toimi riittävästi yhteisen tavoitteen eli presidentin vaalilupausten täyttämisen hyväksi. Median jatkuva hyökkäily istuvaa presidenttiä vastaan on alentavaa ja osoittaa poliittisen eliitin katkeruutta kansan valittua ”väärin”. Presidenttinä Trumpin on pystyttävä selviytymään ”Deep State” avustajistaan, sillä heidän tavoitteensa ei ole suinkaan Amerikka ensin, vaan oman kukkaron täyttäminen. Ilmeisesti Trump on huomioinut arabialaisen viisauden, ”pidä ystävät lähelläsi ja vihamiehet vielä lähempänä”!

Trumpin kannattajista enemmistö on alkuperäisten eurooppalaisten jälkeläisiä, siis valkoisia, joten afro-amerikkalaiset ja latinot ovat yhdessä n. 40 % Trumpin äänestäjistä. Trumpilla ei ole henkilökohtaisesti mitään ongelmia säilyttää ja kehittää USA:n/Israelin suhteita, joten on turha nimittää Trumpia rasistiksi tai antisemitistiksi. Islam ei kuulu USA:n maaperälle ja se on selkeimmin tuontitavaraa demokraattien toimien tuloksena. Suhteet Saudi-Arabiaan eivät tarkoita jihadismin hyväksymistä, joten Trumpin on ainoastaan
estettävä Islamin muuttuminen tärkeäksi uskonnoksi USA:n maaperällä. Trumpin ulostulot ovat tarkoituksella ärsyttäviä, sillä ainoastaan selkeä sanoma menee perille, kysymyksessä on aina vastaanottajan poliittinen asenne sanomaan.

Trump on jo nyt osoittanut nopeaa reagointikykyä asioihin ja erityisesti vastahyökkäys CNN:n valeuutisia kohtaan ovat olleet onnistuneita. USA:ssa lähes kaikki tiedotusvälineet ovat saman etnisen ryhmän käsissä, jonka edustaja on myös Trumpin vävy Kushner. On syytä olettaa, että Trumpin esikunnassa työskentelevät joutuvat myös median hyökkäysten kohteeksi, mutta säilyttääkseen asemansa he joutuvat puolustamaan esimiestään ollakseen uskottavia. Hyökkäykset Trumpin syrjäyttämiseksi tulevat jatkumaan, sillä niin kauan kun John McCain elää, niin hän edustaa USA:n vanhaa establishmenttiä istuvaa presidenttiä vastaan. Onneksi McCain ei ole ikuinen!

TROTSKIN VAIKUTUS ÄÄRIVASEMMISTOON

Vuonna 1940, 20 pnä elokuuta Stalinin lähettämä NKVD:n agentti Rámon Mercader iski jäähakun Leon Trotskin päähän Meksikossa, aiheuttaen Trotskin kuoleman seuraavana päivänä sairaalassa. Leon Bronstein eli Trotski oli juutalaissyntyinen vallankumouksellinen, jonka tavoitteena oli vallankumouksen vieminen ensin koko Eurooppaan ja sitten muualle maailmaan. Trotski edusti toimissaan ääretöntä väkivaltaa, sillä juutalaisena hän väheksyi kansallisvaltioiden kansalaisia ja käytti heitä ainoastaan hyväkseen, toimiessaan Leninin apurina. Käytännössä lähes koko Venäjän lokakuun vallankumouksen johto, lukuun ottamatta Josif Stalinia olivat alkujaan kasaarikansasta juutalaisuuteen kääntyneiden jälkeläisiä. Nobel palkitun kirjailijan ja venäläisen patriootin Alexander Solzenitsynin teoksista asia selviää parhaiten, vaikka totuudesta halutaan vaieta!

Leon Trotski tunnettiin erinomaisen puhujana ja kansan kiihottajana, mutta myös Puna-armeijan luojana. Trotskin merkittävin yritys vallankumouksen viemiseksi oli Puolan lyöminen valtaamalla Varsova. Trotskin komennossa toimi Tuhatsevski, jonka johtamat joukot olivat lähimmillään 13 km:n päässä Varsovan keskustasta. Puolan armeija oli huonosti aseistettu ja määrällisesti alakynnessä, sillä Lvovin kaupunkiin iski etelästä Semjon Budjonnyin ratsuarmeija. Puolan taistelua johti Pilduski, jolta puuttui yleisesikuntaupseerin koulutus, mutta puutteet korvasi päättäväisyys pysäyttää bolshevikkien ryöstelevät ja raiskaavat laumat. Pilduskin mahdollisuuksia pitivät ranskalaiset ja englantilaiset sotilasasiantuntijat heikkoina, mutta puolalaisten joukkojen taistelutahto yllätti sotilasasiantuntijat. Veikselin ihmeenä pidetty vastaisku ja sen seurauksena bolshevikkien rintaman halkaiseminen johti pakokauhuun, minkä seurauksena bolshevikkihallitus joutui hyväksymään häviönsä.

Vladimir Lenin joutui kiinnittämään huomionsa Venäjällä käytävään sisällissotaan, jolloin Trotskilla oli suuri merkitys puna-armeijan kasvattamisessa sellaiseksi, että se lopulta löi valkoiset kenraalit joukkoineen. Trotskilla ei ollut sotilaskoulutusta, mutta hän oli erinomainen organisaattori ja täysin säälimätön tavoitteissaan vallankumouksellisena. Nykyinen vasemmisto Euroopassa ja USA:ssa on Leon Trotskin opetuslapsia, sillä vasemmiston ääriainekset luottavat ainoastaan väkivaltaan ja ovat valmiita käyttämään Trotskin keinoja saavuttaakseen tavoitteensa. Erityisesti Antifa edustaa trotskilaista vasemmistoa äärimmäisen vastenmielisellä tavalla. Naamioituneet, kaikkia auktoriteetteja vastustavat hyökkääjät estävät viranomaisten toiminnan rauhanomaisen mielenosoituksen suojelijoina ja taistelevat sananvapautta vastaan kaikkialla!

On olennaisen tärkeä ymmärtää, että trotskilaisuus on sionistien kannalta oivallinen ratkaisu viedä eteenpäin valkoisen rodun hävittämistä. Antifa perustettiin Saksassa 1932, mutta kansallissosialistit lakkauttivat sen nopeasti, sillä liikkeen tarkoitus oli toimia kommunistien väkivaltaisena etujoukkona vastustajalle Hitlerin Sturm Abteilungille (SA). Kansallisvaltioista Ranska hyväksyi kommunistisen puolueen toiminnan ja Saksassa kommunistit olivat vuoteen 1933 asti merkittävä poliittinen tekijä. On mielenkiintoista seurata Ranskassa valmistettuja historiallisista henkilöistä kertovia TV filmejä, sillä Ranskassa sionististen elokuvantekijöiden historian väärentäminen tukee trotskilaisuutta ja siten Antifan toimintaa lähes USA:n sionistisen eliitin tavoin. Tavoitteena on monikulttuurisuus, aseina Black Lives Matter, Mothers Against Violence ja Antifa. Uutislähetykset muokataan siten, että todelliset väkivallantekijät jäävät suurelta yleisöltä piiloon! Vasemmiston ja muslimien väkivalta on ns. parempaa väkivaltaa!

PALVELUIDEN ALASAJO SUOMESSA

Palveluiden ulkoistaminen ja verojen kiertäminen on johtamassa myös Suomessa kestämättömään tilanteeseen, sillä asiakaspalvelu kärsii lähes kaikilla aloilla. Matkapuhelinverkkojen omistajien voittojen maksimointi on jo aiheuttanut huollon siirtymisen alihankkijoille ja seurauksena on verkkojen vaurioiden korjaamisen viivästyminen jopa useiden vuorokausien ajaksi. Erinomainen esimerkki on Elisa, jonka matkapuhelinten tukiasemat saivat viime viikon lauantain ukkosen seurauksena useita salamaniskuja ja kaatuivat hyvin kriittisillä alueilla. Yhteyden saanti palveluntarjoajaan on asiakkaan kannalta todella vaikeaa, lähes mahdotonta, sillä verkon ollessa alhaalla kaatuu myös internet ja matkapuhelinyhteys. Vikailmoituksen vihdoin kuljettua vastaajalle, niin musiikin kuuleminen lisää asiakkaan tuskaa ja vastaajan vihdoin vastattua jostain Itä-Suomesta, sekä ilmoitettua, että hän yhdistää asiantuntijalle johtaa siihen, että jälleen soi musiikki kymmeniä minuutteja.

Alihankkijoiden käyttäminen merkitsee vasteajoissa jopa vuorokausien viivästymistä, sillä alihankkijoilla ei ole riittävästi kalustoa ja miehitystä korjaamaan useita samanaikaisesti kaatuneita tukiasemia. Viime viikon ukkosen jäljiltä täydellinen matkapuhelinverkon kaatuminen kesti 3 vrk, mikä olisi merkinnyt todellisessa kriisitilanteessa olevalle kansalaiselle mahdollista hengen menetystä. Vastuun siirtäminen korjauksen viivästymisestä alihankkijalle on nykypäivää, sillä sähköyhtiöiden myynti on johtanut erittäin vaikeisiin tilanteisiin myrskyjen kaadettua puita muuntajien ja linjojen päälle. Esimerkkinä voidaan pitää Espoon kaupunkia, jolla oli suorastaan kultamunia muniva energialaitos Espoon Sähkö Oy, erittäin hyvin johdettu ja riittävällä huolto- sekä korjaushenkilöstöllä varustettu.

Espoon Sähkön myynti oli rikos kaupungin veronmaksajia kohtaan ja erityisesti syyllisiä olivat kokoomuksen, sekä demarien edustajat kaupungin hallituksessa. Kokoomuksen Ilkka J. Kari ja kaupunginjohtaja Paula Kokkonen jäävät historiaan kyseisen operaation suorittajina. Espoon Sähkön osaomistajana oli myynnin jälkeen ensin EON, Fortum ja Espoon kaupunki, mutta EON:in luovuttua osuudestaan Fortumille, joutui Espoo myymään loputkin osuudestaan Fortumille. Poliitikkojen suunnattoman tyhmyyden seurauksena Espoolle hyvin tuottanut Fortum pilkottiin kahdeksi yhtiöksi, eli sähkönsiirto Caruna nimiselle yhtiölle ja sähkönmyynti Fortumille. Suomen Valtio myi Carunan liiketoiminnan sijoittajille, mutta ei suinkaan suomalaisille yksityissijoittajille vaan ulkomaisille ja suomalaisille vakuutusyhtiöille. Tuottojen verotulot häviävät jättämättä hyötyjä Suomen kansantaloudelle.

Caruna on verkkoyhtiönä ulkoistanut verkon korjaamisen, mikä merkitsee sähkökatkojen yleistymistä ja vasteaikojen pidentymistä. Caruna on myös ahneudessaan velottamassa kansalaisten jo kerran maksaman infran käytöstä yhä kasvavia summia, ilman 100 % toimitusvarmuutta. Sama linja on havaittavissa kaikissa niissä aiemmin toimineissa palvelutehtävissä, kuten Suomen Postilaitos, jatkuvat ongelmat postin perille saamisessa ja postin palvelujen muuttuminen kauppakeskuksiin tai kauppoihin. Posti on yksityistämisen seurauksena menettämässä lopullisesti kilpailuasemansa luotettavana toimijana. Erityisesti ministeri Anne Bernerin toimet huolestuttavat, sillä kilpailuttaminen tulee VR:n osalta merkitsemään rataliikenteessä kustannusten nousua ja onnettomuuksien määrän kasvamista. Ahneudella ei ole mitään rajaa, kaikki voidaan myydä, sillä kun kunniaa ei ole ollut, ei sitä voi menettää!Runo K. Kurko

puheenjohtaja