PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

POLIISI KANSANSA VIHOLLISENA

Suomalaisten luottamus sisäministeri Paula Risikkoon ja poliisiin on syvästi järkkynyt Turun terrori-iskun tiedottamisen vuoksi. ”Näreen kiertäjä” poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen oli täysin tietoinen ennen 18.8.2017 pidettyä tiedotustilaisuutta, että kyseessä oli terroristisessa tarkoituksessa teräaseella tehty isku Turun kauppatorilla. Poliisiylijohtaja Kolehmainen on myös täysin tietoinen siitä, että Otanmäen ryöstömurha 11.9.2016 oli maahantunkeutujien tekemä ja kohdistui ravintolasta tulleeseen perheenisään. Selvimmin Puotilan kappelin luona 31.7.2016, Ali Mehsen nimisen, jihadistiksi tunnustautuneen maassa oleilevan henkilön suorittama 86-vuotiaan miehen murha täyttää terroristisen rikoksen tunnusmerkit. Teko suoritettiin teräaseella ”vääräuskoisten” rukoushuoneen eli kirkon vieressä! Ranskassa 26.7.2016 kirkossa Saint-Etienne-du-Rouvry 2 islamistia teloitti papin isän Jacques Hamilin 84 v, seurakuntalaisten edessä, leikkaamalla kurkun auki ja videoiden teon. Poliisin tarkka-ampujat surmasivat molemmat islamistit heidän yrittäessään poistua kirkosta. Terrori-iskua Suomen Turussa ei edes pyritty estämään, ainoastaan kahden poliisin nopea reagointi pelasti enemmiltä uhreilta!

Kansalaisten kannalta on olennaisen tärkeää saada tieto siitä, miksi sisäministeri Paula Risikko ja poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen eivät katso tarpeelliseksi suojella kantasuomalaisia, vaikka verorahoilla ainakin vielä rahoitetaan Suomen poliittiseksi poliisiksi muuttunutta poliisia ja mitkä kansainväliset tahot velvoittavat Suomen poliisin toimivan islamistien asian ajajina? Miksi Poliisihallitus ajaa rekisteröimättömän kansallismielisen yhdistyksen Pohjoinen Vastarintaliike kieltämistä, koska yhdistysten ja kansalaisjärjestöjen toiminnan laillisuutta tulee tarkastella voimassa olevien lakien perusteella, eikä asia siten millään tavoin kuulu toimivaltaiselle viranomaiselle, eli poliisille! Poliisin asema on Suomessa hyvin mielenkiintoinen, sillä poliisi on mukana säätämässä lakeja kansanedustajina ja oikeusistuimissa poliisin todistusta käytetään tuomioon vahvemmin vaikuttavana kuin vastaajan puolesta esitettyjä todisteita. Käytännössä poliisi on vallannut sille kuulumattomia vallan kolmijakoon olennaisesti kuuluvia oikeuksia.

Poliisihallituksella on merkittävä asema kansalaisten oikeuksia koskevassa lain valmistelussa ja erityisesti EU:n komission valmistelemien asedirektiivien täytäntöönpanon suorittamisessa. On perusteltua syytä epäillä, että poliisin politisoituminen tulee lisääntymään tämän hallituksen aikana! EU:n liittovaltiokehitys merkitsee eliittiin kuuluvien suojelutason nostamista, minkä seurauksena tavallinen kantasuomalainen koetaan uhkana. Koko Suomen itsenäisyyden ajalta ei poliisimme ole koskaan ollut näin vahvassa asemassa omia kansalaisiaan vastaan. Poliisin johto on ilmeisesti valinnut yhteistyökumppaneikseen Antifan ja Anarkistit, koska muuhun tulokseen ei voi päätyä, sillä Suomi Ensin liikkeen vastainen poliisin toiminta on selkeä viesti kansalle. Suomen kansan vaihtaminen ei voi tapahtua ilman sisällissotaa ja siihen soveltunee asiaa ajavien taholta erinomaisesti vuosi 2018, jolloin tulee 100 vuotta Suomen todellisesta itsenäisyydestä, eli Vapaussodasta.

TRUMPIN PAHIMMAT VIHOLLISET

USA:n presidentin vihollisia eivät ole Venäjä, Kiina, Pohjois-Korea tai Iran, vaan hänen esikunnassaan olevat globalistit, sekä oma tytär miehensä kanssa! Globalistien miehittämä Valkoinen Talo on osoittautunut presidentin ”Amerikka ensin” politiikan vastustajaksi, sillä globalistien yhteistyö aseteollisuuden ja Wall Streetin pankkien kanssa on tosiasia. Kenraali Kellyn valinta Trumpin esikunnan päälliköksi johti nopeasti tilanteeseen, jolloin ensin Bannon ja sitten Gorka lähtivät, eli presidentin luotettavimmat tukijat! USA:n Kongressin republikaanit edustavat Washingtonin poliittista eliittiä yhdessä demokraattien kanssa, joten molemmat puolueet taistelevat yhdessä kansan valitsemaa presidenttiä vastaan. Globalistien kuvitelmat Kiinan tai Venäjän eristämisestä ovat 15 vuotta myöhässä, sillä molempien valtioiden kasvava yhteistyö myös sotilasteknologiassa merkitsee USA:n aseman heikkenemistä globaalina toimijana.

Taloudellisesti Venäjän pakotteet ovat osoittautuneet epäonnistuneiksi ja siitä voidaan suoraan syyttää Washingtonin poliittista eliittiä. Euroopan Unioni joutuu huomioimaan presidentti Trumpin aseman heikkouden, sillä energia on välttämätön EU:n pitkälle teollistuneissa maissa ja Venäjän kanssa tehdyt kaasun toimitussopimukset ovat molemmille osapuolille edullisia. Venäjä on lisännyt sotilasteknologian myyntiä useille aiemmin perinteisesti USA:n asiakkaina pidetyille maille, joten USA:n aseteollisuudelle ainoastaan uudet sodat tuovat jälleen tuottoja. Afganistan on USA:lle tärkeä ainoastaan CIA:n tarvitseman oopiumin vuoksi! Demokratian vienti ei ole tunnetusti onnistunut USA:lta koskaan, siitä on näyttöä erityisesti Irakissa, Libyassa ja Syyriassa.

Sionistinen pankkikartelli haluaa Syyrian, Iranin ja Pohjois-Korean tuhoa, sillä kaikissa näissä maissa halutaan Rotschildien pankkidynastia voimaan! Pankkiireille ei ole sopivaa, että maa ei hae, eikä tarvitse IMF:n lainaa tai käytä dollaria rinnakkaisvaluuttana. Donald Trumpin ongelmat globalistien puristuksessa ovat vasta alkamassa, sillä Valkoisen Talon puhdistus merkitsee käytännössä nepotismista luopumista, eli sukulaisten suosimien on loputtava ja kaikki sionistit ulos! Erityisesti Gary Cohn on osoittautunut vaikutusvaltaiseksi Trumpin viholliseksi Valkoisessa Talossa, joten on käsittämätöntä, että hän ei ole jättänyt eroilmoitustaan välittömästi. Charlottenvillen mellakat ja siellä yliajon yhteydessä kuollut nainen edusti Trumpin vastaista agendaa, eli vihervasemmiston ja Antifan linjaa. Mellakaksi tilanne riistäytyi poliisin tehottoman toiminnan seurauksena. Trump ei olisi saanut sanoa ”pahaa sanaa” Antifasta tai muista vasemmiston edustajista, siitä Gary Cohn julkisesti arvosteli häntä.

USA voi joutua yllättäviin tilanteisiin median levittäessä istuvan presidentin vastaista agendaa, ilman minkäänlaista vastuuta! Trumpin äänestäjien saatua tarpeeksi, voidaan odottaa Oklahoman pommi-iskun tapaisia tekoja ja kohteeksi saattavat joutua myös poliittisen eliitin edustajat. USA:n NRA on videoissaan ilmoittanut, että he tarkkailevat Trumpin vastustajien tekoja ja tulevat tuomaan esiin heidän valheensa ja tekonsa. Media on selvästi säikähtänyt, samoin eräät poliittiset kommentaattorit, sillä NRA:n takana ovat kunnon amerikkalaiset ja heille ”Amerikka ensin” on erittäin olennainen lupaus. Second Amandment merkitsee USA:n perustuslain toisena lisäyksenä sitä, että hyvin koulutettu ”militia” taistelee tarvittaessa hallinnon diktatuuria vastaan. Uusi sisällissota tulee olemaan verisempi kuin aiempi, siitä saamme kiittää median valhepropagandaa.Runo K. Kurko

puheenjohtaja