PUHEENJOHTAJAN KOLUMNI IX

CLASSIFIED

Suomeen perustettu Hybridiosaamiskeskus on ainutlaatuinen organisaatio tehtäviensä vuoksi, sillä kyseessä on Suomen valtion kontrollin ulkopuolella toimiva CIA:n etäpääte. Oikeudellisesti mielenkiintoista on kyseisen keskuksen tehtäviä hoitavan henkilöstön erityisasema. Suomalaisilta viranomaisilta on suljettu mahdollisuudet puuttua keskuksen toimintaan ja sen henkilöstöllä on diplomaattista koskemattomuutta vastaava suoja. Erityistä hämmästystä herättää se, että kyseinen keskus voi toimia täysin maamme edun vastaisesti ilman, että edes kansalaisjärjestöt voisivat puuttua asiaan. Tiedämme jo sen, että keskuksen päätehtävä on edistää Nato-propagandaa ja kerätä tietoa suomalaisista NSA:n tavoin.

Olisi voinut olettaa, että edes oikeusoppineet olisivat ottaneet kantaa niihin lainsäädännöllisiin toimiin, joiden seurauksena keskus on voitu perustaa Suomen maaperälle. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että istuvan Hallituksen jäsenet ovat syyllistyneet valtiopetokseen hyväksyessään Hybridiosaamiskeskuksen perustamisen ja sen oikeudellisen aseman? Suomen poliittisen johdon täydellisen USA:n leiriin siirtymisen seurauksena olemme osoittautumassa avoimesti Venäjän Federaation viholliseksi. Tulemme vastaamaan mahdollisen kriisin syventyessä Venäjän Federaation sotilaalliseen iskuun Pohjoisessa ensimmäisenä ja siten tulemme olemaan mahdollisen strategisen iskun kohdemaa.

Hybridiosaamiskeskuksen henkilöstön taustoja selvittelee myös kansalaisoikeusjärjestö NRA ry, sillä on syytä epäillä, että henkilöstön isovanhemmat ovat taistelleet bolševikkien puolella Vapaussodassa 1918. Useimmat suomalaiset ovat valitettavasti äänestäneet perinteisesti samoja puolueita vuosikymmenestä toiseen, mutta nyt on aika herätä. Suomen Tasavallan presidentiksi valittu Sauli Niinistö on osoittanut toimillaan kannattavansa Hallituksen valitsemaa linjaa, minkä seurauksena Suomi liittyy Natoon ja siirtyy samalla alustaksi USA:n suorittamille interventioille. Pitkä rauhan aika Suomessa on aiheuttanut kansalle syviä traumoja, sillä ”pahaa verta” pitää laskea vähintään kerran 30 vuodessa kansasta, muutoin kansan taistelutahto näivettyy. USA:n rinnalla taistelu on taistelua pankkiirien asialla!

Puolustusvoimain upseeristo on ilmeisen sokaistunut USA:n sotilasmahdista, siksi Hybridiosaamiskeskus ja antautuminen USA:n vasalliksi. Yksikään maa ei voi hallita useilla sotanäyttämöillä, sen osoitti II Maailmansota saksalaisille, vaikka he olivat ylivertaisia vastustajiinsa verrattaessa sotataidoissa. Kenraali Carl von Clausewitz ja hänen teoksensa ”Vom Kriege” tulisi olla jokaisen ye-upseerin pöydällä, samoin kenraali von Mansteinin muistelmat. Amerikkalaisten kenraalien kyky johtaa perustuu yksinomaan toimivaan logistiikkaan, mikä on rakennettu USA:ssa jättiläismäisellä valtion velalla. USA ei selviäisi yhdestäkään sodasta ilman materiaalista ylivoimaa. Kiinan ja Venäjän vaikutusvalta kasvaa yllättävän nopeasti ja silloin luottamus Natoon on valheellinen. Suomen kansa on jälleen maksumiehenä!

ISLAMISTIEN TERRORI

Eurooppalaisten politiikkojen antautuminen Islamin edessä on johtanut siihen, että ainoastaan entiset Varsovan liittoon kuuluneet maat ovat uskaltaneet kyseenalaistaa EU:n Komission vaatimukset taakan jaosta ja samalla terrorismin hyväksymisestä. Puola, Unkari, Slovakia ja Tsekin Tasavalta ovat selvästi todenneet, että he eivät alistu terrorististen ryhmien vapaaseen maahan muuttoon. Eurooppalaisten kansojen kristitty tausta velvoittaa ylläpitämään eurooppalainen kulttuuri ja poistamaan vahingollinen Islam Euroopasta. Islam ei kuulu Eurooppaan ja ainoastaan ostetut poliitikot voivat hyväksyä omien kansalaistensa joukkomurhat islamistien käsissä. Suomessa istuva hallitus on osoittanut olevansa Islamin asialla Suomen kansaa vastaan.

Britanniassa on muslimien invaasio jo johtanut useiden kaupunkien täydelliseen muuttumiseen islamistien hallitsemiksi. Moskeijoissa on voitu kouluttaa hartaita jihadisteja suorittamaan vääräuskoisten surmia Allahin nimeen. Tunstallin kaupungissa, Trentin varrella sijaitsevassa moskeijassa onnistuttiin soluttautuneen poliisin avulla äänittämään imaami Kamran Sabin Hussainin terroritekoihin kohdistuvia kiihotuspuheita. Soluttautuminen on äärimmäisen vaarallista, mutta onnistuminen antaa todellista tietoa moskeijoissa käytävästä kiihotustyöstä. On kansalaisten aliarviointia, mikäli Suomessa poliittinen eliitti kuvittelee kansalaisten luottavan siihen, että Islam on yksinomaan rauhan uskonto.

Vihapuhetta ei ole se, että perustellaan tosiasioilla, että me olemme Islamin mukaan vääräuskoisia ”kafaareja” ja ainoastaan tulemalla oikeaan uskoon voimme pelastua tai muutoin kurkkumme tulee katkaista. Käsitys, ettei länsimainen mies pysty enää siittämään riittävästi lapsia on virheellinen. Tästä esimerkkinä ovat lestadiolaiset, jolloin yhdessä perheessä saattaa olla jopa 17 lasta saman naisen synnyttämänä. Eurooppalainen nainen ei ole lapsentekokone, vaan saa määrätä itse itsestään, eikä kyse ole siitä, ettei valkoisella miehellä olisi riittävästi siittiöitä siittämiseen vaan kyse on naisten itsemääräämisoikeudesta. Syntyvyys länsimaissa laskee mm. siksi, että kyvyttömät hallitukset käyttävät verotuotot laittomien maahantunkeutujien elättämiseen ja monilapsisten maahanmuuttajaperheiden ylläpitoon, eikä kantaväestön lapsiperheiden elinehtoja pystytä enää riittävästi turvaamaan. Länsimaisen, valkoisen rodun säilymisen kannalta syntyvyyttä ei rohkaise eurooppalaisten politiikkojen toimet.


Turun terrori-isku kauniina elokuun päivänä jää historiaan esimerkkinä kansalaisensa pettäneiden hallituksesta. Pelon sijasta tulee ylläpitää kansalaisten tervettä epäluuloa vierasta uskontoa kohtaan ja mieluummin tukea kansalaisia puolustamaan oikeutta omaan kieleen, uskontoon ja isänmaahan. Valheellinen median propaganda uskottelee kansalaisille, että kyseessä oli ainoastaan yksittäistapaus. Surmatuille ja heidän omaisilleen kyseessä oli lopullinen teko, jolla heille rakas ihminen on riistetty heiltä ilman mahdollisuutta puolustautua. Vastuu on Suomen hallituksen ja viranomaisten. Vihan osoittaminen on turhaa, sillä aseeton kansalainen ainoastaan yllyttää poliittisen poliisin toimimaan, mutta tulee aika, jolloin veri punnitaan kuten vuonna 1918.


SYRJÄYTYNYT SUOMALAINEN ON VAARALLINEN

Loistelias ”aivopieru” Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nergiltä on jälleen täyttänyt suomalaisen median pohjattoman mielikuvituksen, sillä nyt on pystyttävä ymmärtämään syrjäytymistä ja mistä se kumpuaa. Onko syrjäytynyt henkilö sellainen joka asuu kaupungissa ja hakee osan ruuistaan leipäjonoista, vai maaseudulla rintamamiestalossa asuva eläkeläinen? Syrjäytyneenä voidaan myös pitää nykyhallituksen ministereitä, niin pahasti he ovat syrjäytyneet tavallisesta kansasta. Sipilän tupailloissa Pohjanmaalla ei riemuita nuorten maahantunkeutujien majoittamisesta Kauhavan Ilmasotakouluun, sillä Lapuan Laki saattaa palata uudelleen elämään.

Mikäli syrjäytyneellä tarkoitetaan yksin asuvaa siististi pukeutuvaa mieshenkilöä, jolla on vielä työpaikka ja muutama harrastukseen liittyvä ampuma-ase, niin siihen ryhmään kuuluu suuri joukko eronneita tai poikamiehiä. Syrjäytymisen määritelmä saattaa olla myös se, että henkilö ei jaa tietoja itsestään sosiaalisessa mediassa tai ole Facebookissa tukemassa taloudellisesti Facebookin omistajaa sionisti Zuckenbergiä. Epäiltyjen syrjäytyneiden joukko on ilmeisesti suuri, mikäli se on jo herättänyt Sisäministeriössä huomiota. On syytä epäillä, että toimialaministeri on jo saanut uusilta ”vakoilijapoliiseilta” katsauksen syrjäytyneiden vaarallisuudesta ja vastaoperaatio on parhaaseen stasilaiseen tyyliin jo tapahtumassa.

Ehkä kuitenkin todellinen syrjäytynyt henkilö on jokainen huolestunut kantasuomalainen, jolla on hieman aikaa pohtia Suomen valtion kohtaloa EU:n vaatimusten täyttäjänä. Jokainen toimeentulostaan huolestunut kansalainen saattaa syrjäytyä tarkoituksella, sillä miksi osallistua ”juhliin” joihin ei ole kutsuttu, mutta pantu kuitenkin maksajaksi. Onko television kieltävä lestadiolainen syrjäytynyt ja jos niin on, niin silloin on myös pääministeri Juha Sipilä. Perusteet syrjäytymisen määrittelemiseksi tulee olla selkeät, jotta jälleen kerran ei kerättäisi kansalaisista laittomia rekisteritietoja ja niitä käytettäisi kansalaisia vastaan. Sisäministeriö ja sen virkamieskunta eivät vastaa kansalaisten huoliin, vaan elää norsunluutornissa omissa kuvitelmissaan. Tilinteon hetki lähestyy, NRA ry:ssä seuraamme toimianne kansalaisoikeusjärjestönä!Runo K. Kurko

puheenjohtaja