PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

RIITTÄVÄ KATUMINEN

Ei voi välttyä vaikutelmalta, ettei Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ole osoittanut katuvansa riittävästi Suomen joutumista alisteiseen asemaan USA:n vasallina. Sauli Niinistön poliittisen uran ”huippusaavutuksia” olivat Suomen Markan vaihtaminen epäedulliseen euroon ja samalla kansainvälisen kilpailukykymme heikentäminen. Sauli Niinistö ei ole osoittanut minkäänlaista katumista myöskään siitä, että hän on hyväksynyt Schengen-sopimuksen vastaisesti tapahtuneen pakolaisvyöryn Ruotsin kautta Suomeen vuonna 2015. Sauli Niinistö valittiin Suomen Tasavallan presidentiksi erittäin taitavan mediapelin seurauksena, jolloin kansalle ei missään vaiheessa selvinnyt Niinistön todellinen kanta Suomen kannalta tärkeisiin kysymyksiin. Samalla tavalla hänet pyritään saamaan uudelleen valituksi vielä kuudeksi vuodeksi vuonna 2018.

Elintasopakolaisten hyväksyminen vuonna 2015 oli tietoinen valinta, kuten keskustan entinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen toteaa Arto Luukkasen haastattelussa ”Dosentti”. Tulevat presidentinvaalit ovat ratkaisevat Suomen heikentyneen itsemääräämisoikeuden kannalta, joten vaaleissa tulisi olla vastakkain kaksi todellista ehdokasta. Sauli Niinistö on tyypillisen globalistin tapaan pyrkinyt hämärtämään poliittiset tavoitteensa, eli Suomen sitominen USA:n valtapyrkimysten tukijaksi ja Naton täysivaltaiseksi jäseneksi. Poliitikkona Sauli Niinistö on aina asemoinut itsensä poliittiseen eliittiin ja toimiminen kokoomus puolueen pelastajana taloudellisesta perikadosta pankkikriisin yhteydessä osoitti samalla kokoomuksen äänestäjille, että Sauli on ”meidän” presidenttimme.

Pankkikriisi ja sitä nopeasti seuranneet neuvottelut liittymisestä Euroopan Unioniin merkitsivät silloisille poliittiseen eliittiin kuuluneille palkkiovirkoja, mutta Sauli Niinistö tähtäsi huomattavasti korkeammalle. Kansalaisille on media antanut kuvan ”koko kansan presidentistä” joka on todellisuudessa kaukainen ja antaa kryptisiä lausuntoja asioista, joihin kansalaiset odottaisivat selkeitä kannanottoja. On syytä epäillä, että presidentti Niinistön kanslia koostuu yksinomaan tavallisesta kansasta vieraantuneista henkilöistä, joiden aatemaailmaan kuuluvat vihervasemmiston viljelemän vihapuheen etsiminen ja kansallisaatteen vastustaminen. Vanha tarina kuninkaasta jolla ei ollut vaatteita on hyvin sovellettavissa nykypäivään, sillä presidenttimme toimet osoittavat selkeästi sen, että hän reagoi ”norsunluutornissaan” siten kuin hänen avustajansa uskovat oikein tapahtuvan!

Balkanin reitin kautta tulleet miljoonat elintasopakolaiset ovat kulkeneet useiden turvallisten maiden kautta ja eräät heistä ovat oleilleet pitkiä ajanjaksoja esimerkiksi Itävallassa ennen kuin ovat jatkaneet matkaa kohti paremman elintason tarjoavaa Suomea. Suomen kansalla ei ole velkaa Afrikan tai Etu-Aasian kansoille ja tämän asian tulee ymmärtää jokaisen presidenttiehdokkaan. Istuva presidenttimme on hakenut laajempaa kannatusta matkoillaan USA:han ja Eurooppaan, kuitenkin vaaleissa suomalaiset ovat presidenttinsä äänestäjiä, eivät Euroopan Unionin maiden kansalaiset tai USA:n kansalaiset! Suomalaisten kannalta tiukka presidentinvaali on ainoa tie siihen, että ehdokkaiden on paljastettava suhteensa suomalaisten turvallisuuden säilymisen takuumiehenä.

Riittävä katuminen merkitsisi Sauli Niinistön osalta sitä, että hänen on ymmärrettävä, ettei Suomen kansa ole valtuuttanut häntä ajamaan Suomea Naton jäseneksi, eikä Suomen kansa ole kutsunut vierastaistelijoita Suomen maaperälle surmaamaan suomalaisia terrori-iskuissa. Suomi ei ole velkaa Saksalle mitään, sillä nykyinen Saksa on ainoastaan USA:n miehittämä vasallivaltio. Saksan talous on Euroopan vahvin, mutta se ei pelasta Suomea euron kurssin aiheuttamilta ongelmilta. Katuminen merkitsisi myös sitä, että aiemmin tehtyjen päätösten uudelleen arvioiminen on suoritettava ja arvioinnin jälkeen tehtävä myös oikeat ratkaisut. Suomen on ensimmäiseksi palautettava tänne laittomasti tunkeutuneet takaisin Ruotsiin ja palautettava rajavalvonta Ruotsin sekä Norjan rajoille!

Suomen kansan etnisyyden säilyttäminen edellyttää sellaisia politiikkoja, joiden tavoite ei voi olla hankkia itselle ja sukulaisilleen taloudellisia etuja oman kansansa orjuuttamisen kautta. Suosittelen kaikkia isänmaallisia kuuntelemaan Finlandia-hymniä ja miettimään sanojen merkitystä nykyisille politiikoillemme. Suomi on harvaan asuttu maa ja hyvinvointivaltio joka on lopullisesti tuhoutumassa itsekkäiden poliitikkojen toimien tuloksena. Sionistit ja globalistit ovat asettaneet tavoitteeksi asuttaa Suomi yli 60 miljoonalla kehitysmaalaisella ja USA:n toimet tukevat tätä tavoitetta. Eurooppa on jo tuhoutumassa ja siitä huolimatta presidenttimme jaksaa hymyillä avatessaan Hybridiosaamiskeskusta, minkä päätarkoitus on Suomen kantaväestön vakoileminen ja tuhoaminen. Suomi tarvitsee kansallismielisen presidentin.

Runo K. Kurko

puheenjohtaja