PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

TUOMIOVALLAN ANASTUS

Oppi vallan kolmijaosta on eräs oikeusvaltion toimivuuden perusteista, mutta Suomessa sosiaalidemokraattien pitkän vallassaolon seurauksena Suomi on ajautunut kauas itsenäisyytemme alkuvuosikymmenten oikeusvaltiosta. Erinomainen esimerkki on Demlan soluttautuminen oikeuslaitokseen ja jopa asianajajien ammattikuntaan, jolloin mahdollisuus saada puolueeton oikeudenkäynti on muuttumassa mahdottomaksi Suomessa. Poliisihallituksen perustaminen on ollut eräs ratkaisevia virheitä oikeusvaltiossa, sillä kasvottomat virkamiehet tekevät kansalaisten tietämättä päätöksiä heidän oikeuksiensa rajoittamisista. Ennen Poliisihallitusta oli mahdollista asioida suoraan sisäministeriön virkamiesten kanssa ja kihlakuntien poliisilaitoksissa asioiden hoitaminen oli suhteellisen helppoa. Nimismiehet olivat useilla paikkakunnilla ainoat lakia lukeneet ja kykenivät auttamaan kansalaisia useissa vaikeissakin juridisissa kysymyksissä.

Poliisihallituksen käynnistämät toimet kieltää Pohjoismainen Vastarintaliike Suomessa ja siihen liittyvät yhdistykset tai järjestöt on demokratiassa poikkeuksellinen toimi. Ulkopuolisen, Demlaan kuuluvan asianajajan palkkaaminen tekemään ”likainen työ” oikeudessa on vähintään erikoista.  Poliisihallituksen olisi voinut olettaa omaavan omasta takaa riittävän määrän oikeustutkinnon suorittaneita, mutta poliittisesti riippumattomia juristeja rakentamaan perusteet lakkautusta koskevalle vaatimukselle. Demlan puheenjohtajana toimivan asianajajan Mikael Fredmanin käyttäminen on suora osoitus kansalaisille siitä, että minkäänlaista poliittisesti puolueetonta oikeudenkäyntiä on aivan turha odottaa. Poliisihallitus on toimillaan osoittanut olevansa suomalaisia kansallismielisiä vastaan ja erityisesti selvästi asia tuli ilmi jo oikeudenkäynnissä Torniainen syytteessä ”rasistisessa tarkoituksessa” tehdystä Karttusen surmasta, vaikka molemmat miehet olivat kantasuomalaisia.

Poliisihallituksen toimet ovat selkeä osoitus siitä, että kyseessä on poliittinen toimivallan ylitys ja samalla tuomiovallan anastus. Tuomitessaan Torniaisen ylitti Helsingin käräjäoikeus kaikki riippumattoman tuomioistuimen periaatteet ja siksi myös saman tuomioistuimen päätös kieltää Pohjoismainen Vastarintaliike Suomessa ei täytä puolueettoman oikeudenkäynnin perusteita. On ilmeistä, että Poliisihallitus toimii yhdessä Suojelupoliisin kanssa kansallismielisten suomalaisten murskaamiseksi ja täyttääkseen globalistien, kuten George Soroksen vaatimukset täyttää Eurooppa vieraasta kulttuurista tulleilla siirtolaisilla. Poliisihallituksen toiminta on osoittautunut erityisesti ampuma-aselainsäädännön kiristämisen kautta kansallisen edun vastaiseksi ja voin todeta kuten entinen sisäministeri Kari Rajamäki: ”Poliisihallitus on lakkautettava”!

Kari Rajamäen henkilökohtainen rohkeus osoitti, että kaikki sosiaalidemokraatit eivät ole kansansa vihollisia ja globalisteja! Poliisihallitus on toimillaan osoittanut hyväksyvänsä väkivaltaa käyttävien järjestöjen kuten Antifa ja Anarkistit toimet, joiden seurauksena kansalaisia pahoinpidellään ja viranomaisia vastustetaan väkivaltaisesti. Antifa on eräissä oikeusvaltioissa todettu terrorijärjestöksi ja erityisesti naamiointikiellon vastainen toiminta olisi tullut johtaa välittömiin pidätyksiin. Poliisihallitus ei ole ryhtynyt tarvittaviin toimenpiteisiin estääkseen Suomessa terroristisissa tarkoituksissa tehdyt autojen polttamiset, sillä nykyisen hallituksemme toimet tukevat ghettoutumista ja tuovat samalla Suomeen Ruotsin mallin mukaisen yhteiskunnan. Suomi on vielä pääosin kristinuskoa tunnustavien maa, vaikka luterilainen kirkkomme on tehnyt parhaansa saadakseen mahdollisimman monta kansalaista eroamaan kirkosta. Poliisihallituksen tulisi nopeasti ryhtyä yhteistoimiin Visegrad-maiden, kuten Puola, Unkari, Tsekin Tasavalta ja Slovakia poliisijohdon kanssa estääkseen maan joutumisen siirtolaisten aiheuttaman paineen alaiseksi.

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen vastainen oikeudenkäynti on osoitus Perustuslain suojaaman sananvapauden vastaisesta tulkinnasta ja tulee johtamaan täysin vastakkaiseen tulokseen mihin Poliisihallitus olettaa pääsevänsä. Kansallismielisten määrä tulee kasvamaan, kuten on tapahtunut Saksassa ja Ruotsissa, puhumattakaan Italiasta. Poliisin tehtävä oikeusvaltiossa on turvata sanan- ja kokoontumisvapaus, mutta Suomessa on Poliisihallituksen ohjauksessa rikottu törkeällä tavalla sananvapautta ja kokoontumisvapautta kansallismielisten ollessa kyseessä. Suojelupoliisin asema on myös merkittävästi muuttunut 80-luvulta, sillä ilmeisesti kansallinen etu on unohdettu ja tilalle on tuontitavarana tuotettu globalistiset aatteet. Supon etsivät edustivat aikanaan terävämpinä virkamiehinä sitä sisäistä turvallisuutta valvovaa ryhmää, joiden toimien ansiosta Suomi kuului läntiseen maailmaan ilman poliittisia intohimoja mallia Demla! Nykyinen Supo on aivan muuta.

KOHTI SUURSOTAA

USA:n toimet Trumpin lähipiirin vaatimuksesta ovat johtamassa konfliktiin Syyriassa, sillä Al-Nusran tukeminen järjestämään uusi kaasuisku on mahdollinen millä hetkellä tahansa. Assadin hallinnon kaataminen on ollut Suur-Israelin perustamisen edellytys, sillä Syyrian öljyvarat toisivat Israelille valtavat taloudelliset ja sotilaalliset resurssit. Presidenttinä Donald Trump ei edusta ”Deep State” ryhmää, mutta hänen lähimmät neuvonantajansa ovat sionisteja ja yhdistelmä ortodoksijuutalainen vävy Jared Kushner, sekä neuvonantajana esiintyvä Kushnerin puoliso Trumpin tytär Ivanka ovat tehokkaasti erottaneet Trumpin käsitteestä America First! Sodan käynnistäminen uudelleen Syyrian armeijan otettua hallintaansa lähes koko Syyrian osoittaa ainoastaan täydellistä tunteettomuutta tuntea minkäänlaista myötätuntoa Syyrian kansaa ja sen kärsimyksiä kohtaan. Neuvonantajana John Bolton on sionistina erittäin vaarallinen sodan lietsoja, kuten oli myös edesmennyt senaattori John McCain.

Entisten siirtomaavaltioiden Britannian ja Ranskan sotilastiedustelu on tukenut USA:n toimia järjestää ”false flag” kaasusisku Syyriassa, mitä keinoa on käytetty myös viime keväänä Syyrian hallituksen joukkoja vastaan. Tyypillistä ”Mainilan laukaukset” tyyppisille iskuille on se, että kansainvälinen lehdistö tietää iskuista ennakkoon ja pystyy kuten New Yorkin 911 kaksoistornien iskusta tiedottamaan jo ennen varsinaista tornien räjäyttämistä. Sodan syyn keksiminen on vanha historiallinen tapa, mutta nykyisen nopean tiedonvälityksen aikana on erittäin vaikea estää valveutuneita kansalaisia saamasta todellista tietoa asioista. Hyvänä esimerkkinä virallisesta tiedottamisesta ovat Chemnitzin puukkoiskun seurauksena syntyneet mellakat, joista virallinen media puhuu äärioikeiston mellakoinnista ja totuus on aivan toinen. Saksa on kaikesta huolimatta kristittyjen saksalaisten kotimaa ja kansallistunne on ominaista jokaiselle sellaiselle ihmiselle, joka haluaa oman perheensä pysyvän hengissä kotimaassaan.

Suursodan mahdollisuus ja Syyrian tilanteen eskaloituminen voivat johtaa nopeasti myös Turkin presidentin Erdoganin tilanteeseen, jolloin Turkki valitsee puolensa ja se ei ole enää Nato. Venäjän laivaston näkyvä esiintyminen Välimerellä ja erityisesti laivaston käytössä olevat tehokkaat risteilyohjukset muodostavan suoran haasteen USA:n voimille. Ranskan ja Britannian ilmavoimien merkitys on varsin vähäinen, sillä ne voidaan pyyhkiä nopeasti Syyrian ilmatilasta S 400 ilmatorjuntaohjuksilla. Olen henkilökohtaisesti ollut erittäin kiinnostunut Syyrian tilanteesta, sillä isäni Kaarlo Kurko taisteli myös Syyrian alueella Ranskan Muukalaislegioonassa druusimuslimeja vastaan ja hän käsitteli aihetta myös muistelmissaan. Islamia uskontona tunnustavat maat tarvitsevat voimakkaat johtajat, siitä esimerkkinä oli Muhammar Qaddaffi, jonka USA, Britannia ja Ranska murhauttivat yhdessä. Haluammeko me todella sotaa arabivaltioissa ja samalla lisää pakolaisia Suomeen?

Runo K. Kurko

puheenjohtaja