PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

EU 1994 – FINIS FINLANDIE

Vapaussotamme 100 vuotta juhlavuonna on pääpaino ollut poliitikkojen toimissa lähinnä globalismin edistäminen ja ulkomaalaistaustaisten elinolosuhteiden parantaminen sekä kotimaassamme, että kehitysapuna Afrikassa. Käsite oman maan ja kansan etu on hämärtynyt ja eräänä näkyvänä suunnan näyttäjänä on toiminut tasavaltamme presidentti Sauli Niinistö. Turun terrori-iskun 18.08.2017 vuosipäivänä 18.08.2018 presidentin kanslia ei osoittanut myötätuntoa terrori-iskussa kuolleiden omaisia kohtaan tai kutsunut iskussa vammautuneita viettämään kesäpäivää Kultarantaan. Empatiaa tunnettiin laajasti bussipysäkillä värjötellyttä tummaihoista poikaa kohtaan, mutta Oulussa joukkoraiskausten kohteeksi joutuneita alaikäisiä tai heidän omaisiaan ei ole haluttu muistaa julkisuudessa, vaikka poliittinen johtomme oli hyvin tietoinen siitä, että syytteessä olevat henkilöt ovat muukalaisia, eivät kantasuomalaisia.

Globalismin vastakohta on nationalismi, mikä tarkoittaa oman kansan edun asettamista ensin. Tätä käsitettä ei haluta ymmärtää läntisessä Euroopassa ja Suomessa. Nationalismi ei ole äärioikeistolaisuutta, siitä on turha syyttää USA:n presidentti Donald Trumpia, vaikka hän selkein sanoin torjui Rotschild pankkiirin, nykyisen Ranskan presidentin Macronin selitykset globalismista. Nationalismi on vastakohta myös sosialistiselle internationaalille, mitä aatetta edelleen ajavat Euroopan sosiaalidemokraattiset puolueet. Ruotsi on täydellisin esimerkki sosialistien johtamasta romahtavasta valtiosta, missä naisten asema on eräs huonoimmista koko maailmassa, poislukien ehkä Nigerian.

Haluammeko me vaimojemme ja tyttäriemme joutuvan raiskatuksi tai ahdistelluksi kodin ulkopuolella, sillä vuoden 2015 jälkeen raiskausrikosten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Raiskaustilastoja poliisi pyrkii kaunistelemaan jättäessään kertomatta raiskaajan etnistä alkuperää, erityisesti silloin kun epäilty henkilö on jo saanut Suomen kansalaisuuden. Erityisen huolestuttavia ovat naisiin ja lapsiin kohdistuvat kumppanin suorittamat murhat, sekä kuolemaan johtaneet pahoinpitelyt. Afrikasta kotosin olevat ovat erittäin nopeasti väkivaltaan turvautuvia, joten lapsen raaka murha, kuten Porvoossa lasten leikkikentällä 13.11.2017 ei tule olemaan ainoa laatuaan. Raiskausrikosten ja terroristisessa tarkoituksessa tehtyjen rikosten lisääntymisestä Suomessa ovat erityisesti vastuussa Petteri Orpo ja pääministeri Juha Sipilä, sillä Orpo sisäministerinä 2015 olisi voinut helposti sulkea rajat.

Sisäministeri johtaa Suomessa poliisia ja nykyisellä sisäministeri Kai Mykkäsellä on vastuu poliisin resurssien jakamisesta. Kansalaisten nettikeskustelujen kyttääminen osoittaa, että sisäministeri Mykkänen ei ymmärrä, että kansan mitta tulee joskus täyteen. Kai Mykkäsen globalistinen asenne Oulun raiskausrikosten osalta on hyvin kiteytetty hänen sanomaansa, eli raiskausrikoksiin syyllistyneet ovat turhautuneita, kuitenkin eräillä vangituilla oli jo Suomen kansalaisuus. Tiedotusvälineistä erityisesti verovaroin ylläpidetty Yle toimii Suomen kansan edun vastaisesti ja Ylen kanavat tulisi sulkea valheellisen tiedon levittämisen vuoksi. Erityisesti Yle on kunnostautunut lyömällä ”äärioikeisto” leimalla kansallismielisiä suomalaisia ja sijoittamalla perussuomalaisten puolueen kansanedustajia äärioikeistoon. Vasemmiston leimakirves ei muuta tosiasioita mihinkään, sillä ”kyllä kansa tietää”, valehtelu ja väärien tietojen levittäminen on vihollisen propagandaa ja siihen kuuluu kaikki Ylen toiminta.

Kansalaisten on syytä tarkoin harkita äänestyskäyttäytymistään vuonna 2019, mikäli eivät halua Suomen tulevaisuudessa täyttyvän etnisistä muukalaisista, kuten erään EU:ssa esitetyn laskelman mukaan tulee tapahtumaan. Suomeen mahtuisi teoriassa 62.000.000 muukalaista ja GCM-sopimuksen hyväksyminen Marrakeshissa merkitsee siirtolaisvyöryn toteutumista seuraavien vuosien aikana. Kantasuomalaisten tulee erittäin pienenä vähemmistönä viimeistään 2025 pyytää naapurimaamme Venäjän johtoa auttamaan etnistä vähemmistöämme, sillä tulevaisuus Suomessa on paljon pahempi kuin vuonna 1910 Venäjän pyrkiessä saattamaan voimaan isovenäläisten vaatimukset Suomessa. Suomen poliittinen johto on unohtanut täydellisesti II Maailmansodan opetukset, sekä presidenttiemme Paasikiven ja Kekkosen reaalipolitiikkaan perustuvan linjan. Voidaan kysyä suoraan suomalaisilta, haluammeko me olla toisen luokan kansalaisia Suomessa?

ASEVASTAISUUDEN TAVOITTEET

Globalismiin liittyy saumattomasti tavallisen kansan riisuminen aseista, mutta eliitti saa edelleen pitää harrastuksensa, joihin kuuluu myös metsästys. Suomen, Ruotsin ja Norjan metsästysperinne eroaa erittäin ratkaisevasti eurooppalaisesta ja brittiläisestä perinteestä, sillä pohjoismaissa tavallinen kansalainen on voinut metsästää, vaikka ei ole ollut maanomistaja tai aatelinen. Suomessa nykyisin suuri osa poliisikuntaa on metsästystä vieroksuvia, mutta on syytä huomioida, että poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen on metsästäjä ja kuuluu myös ison riistan metsästäjiin. Onneksi Suomessa on myös Riistakeskuksessa herätty huomaamaan, että ”jokamiehen oikeutta” halutaan käyttää metsästäjiä vastaan, sillä väärin tulkittuna jokamiehen oikeus mahdollistaa metsästyksen vastaisen toiminnan.

Jokamiehen oikeus ei ole Suomen perustuslain suojaama oikeus, sillä jos niin olisi, niin sillä voitaisiin kävellä yli maanomistajan omaisuuden suojan. Erityisesti Britanniassa metsästyksen vastustajat ovat jatkuvasti hyökkäilleet metsästäjiä vastaan ja Saksassa vakava ongelma on metsästysalueilla metsästystornien tahallinen vaurioittaminen siten, että metsästäjä on saanut vakavan, jopa kuolemaan johtaneen vamman pudottuaan vaurioitetusta tornista. Useimmissa entisissä sosialistimaissa, kuten Puola, Romania ja Bulgaria, metsästyoikeus on yleensä ainoastaan maanomistajalla tai maan vuokranneella ryhmällä, joten metsästys ei kuulu koko kansan harrastuksiin. EU:n alueella on kuitenkin yli 7.000.000 metsästäjää, joten EU:n komissio joutuu ottamaan näin suuren ryhmän huomioon direktiivejä laadittaessa.

Kansallisvaltioiden oma etu on suojella metsästystä kaikin mahdollisin keinoin, sillä kontrolloitu metsästys edistää riistakantojen säilymistä ja samalla antaa metsästäjille perheineen nautinnollisia hetkiä terveellisen ruoan muodossa. Suomessa ja Ruotsissa riistalla on suuri merkitys maaseudulla, sillä kyseessä on huomattavan suuri määrä lihaa ruokapöytään. Metsästyksen vastaisuus on myös Suomessa esillä silloin kun kyseessä on riistarosvojen suorittamat salakaadot, mutta myös silloin kun kyseessä on haulikon kanssa riehunut humalainen. Poliitikkojen nykysukupolvien yhteinen ominaisuus on Ruotsissa ja Suomessa sama, eli he eivät metsästä minkäänlaista riistaa, sillä he ovat useimmin itse poliittisia ”broilereita”.

Suomessa politiikan huipulla olevien tulisi ymmärtää elämän realiteetteja ja suhtautua EU:n komission direktiiveihin mahdollisimman kriittisesti, sillä oman kansan etu edellyttää nationalismia muuttuvassa maailmassa. Terroristien hyökkäyksissä Euroopassa aseet eivät ole pääosassa, vaan ajoneuvot, sekä erilaiset veitset ja lyömäaseet, kuten myös Suomessa tapahtui kahdessa eri linja-autossa 4.12.2018 matkustajana olleen yrittäessä kaapata auton kuljettajaltaan. Pariisissa Bachalanin iskussa käytetyt aseet oli kuljetettu Ranskaan siten, että poliisilla oli tieto aseista etukäteen ja iskun suorituspaikkaan ei ollut ”erityistä kiirettä”. Edelleen Bachalanin uhrien ja iskun tehneiden ruumiiden kuvat ovat tarkoin varjeltu salaisuus, vaikka Daeshin teloituksista Irakissa ja Syyriassa on lukemattomia videoita ja kuvia saatavilla.

Siviileihin kohdistuva aseiden riisunta EU:n alueella tulee johtamaan luvattomien ampuma-aseiden määrän räjähdysmäiseen kasvuun, siitä on edelleen hyvä esimerkki Belgia. Kansallisvaltioiden kansalaisten tulee saada pitää ampuma-aseita henkilökohtaisen koskemattomuutensa suojaamiseksi kotonaan ja työpaikalla! Italiassa jo Berlusconin ollessa pääministeri asia vahvistettiin lailla ja sisäministeri Salvini on julkisesti puolustanut yrittäjää, joka ampumalla suojeli omaisuuttaan. Brasialian uusi presidentti on jo esittänyt lainsäädännön uudistamista koskien ampuma-aseiden hallussapitoa itsepuolustukseen, mikä on jo herättänyt keskustelua kulttuurimarksistien hallussa olevissa lehdissä ja medioissa globaalisti. Eliitti ei pysty estämään sellaista vallankumousta mikä lähtee kansasta, sillä kaikkia ei voi tappaa, vaikka eliitti usein näin kuvittelee. Maria Antoinetten sanoin nälkäisten mellakoitsijoiden vaatimuksiin ruoasta ”Miksi he eivät syö leivoksia”? Poliittinen eliitti herää pian Euroopassa keltaliivien vallankumoukseen.

Runo K. Kurko

puheenjohtaja