PÄÄSIHTEERIN AJATUKSIA 40

POLIITTISESTI OHJATTU POLIISI

Poliittinen poliisi eli POLPO osoitti itsenäisyyspäivänä 6.12.2018 kiistatta olevansa poliittinen toimija. Hakaristilippujen repiminen pois mielenosoittajilta mielivaltaisesti mielenosoituksen yhteydessä siinä vaiheessa, kun toimille oli varmistettu riittävä medianäkyvyys valtamedian taholta osoittaa selkeästi poliittisesti ohjattua poliisin toimintaa. Hakaristi merkkiä, hakaristilipun hallussapitoa tai lipun esittämistä ei ole Suomessa kriminalisoitu ja lippujen alas repiminen voimakeinoin oli selkeästi poliittisesti ohjattu poliisitoimi. Julkisuuteen tulee tuoda esille, kuka tosiasiallisesti käskytti poliisia sekä mihin lakiin ja pykälään vedoten.

On hyväksytty ja laajalti tunnettu tosiasia, että mielenosoituksissa jopa pyritään provosoimaan sivusta seuraajia ja mahdollisia vastamielenosoittajia eri tavoin. Tämä kuuluu oikeusvaltion kansalaisten perusoikeuksiin, eikä se oikeuta poliisia poistamaan erilaisia tunnuksia tai lippuja. Olennainen osa mielenosoituksia on erilaisten lippujen ja tunnusten kantaminen ja niiden poliisin toimesta poistaminen kaventaa olennaisesti lailla suojattua oikeutta osoittaa mieltä. Sen sijaan, että poliisi repi alas mielenosoittajien liput, sen olisi tullut aktiivisesti turvata mielenosoittajien oikeus osoittaa rauhassa mieltään suojaamalla kulkuetta ulkopuolisten tahojen aggressioilta.

Ylen uutisen Poliisi epäilee hakaristilippuja kantaneita miehiä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan – näin syntyi päätös lippujen riisumisesta mukaan poliisi epäilee, ovatko hakaristilippuja kantaneet miehet syyllistyneet kiihottamiseen kansanryhmää vastaan. Poliisi tuo esille täysin uutta tulkintaa rikoslain säännöksestä tuomalla esille epäilyn, riittääkö pelkkä hakaristilipun julkinen kantaminen täyttämään rikoslain määrittelemän kansanryhmää vastaan kiihottamisen tunnusmerkistön. Kansanryhmää vastaan kiihottamista käytettiin perusteena poliisin toimille, mutta julkisuudessa jäi avoimeksi, mistä kansanryhmästä oli kyse. Kyse lienee siitä samaisesta kansanryhmästä, jonka asialla ja alamaisia ovat vallanpitäjät, poliittisesti ohjattu poliisi sekä oikeuslaitos ja ns. valtamediat.

Mikäli poliittisen tunnuksen kuten hakaristilipun kantaminen täyttäisi kansanryhmää vastaan kiihottamisen tunnusmerkistön, niin silloin myös esimerkiksi äärivasemmistolaisen Antifan lipun kantamiseen tulisi suhtautua samalla tavoin tasapuolisuuden nimissä, mutta näin ei jostain syystä asiaa ole haluttu tulkita. Esille on itsenäisyyspäivän mielenosoituksen jälkeen tuotu myös vaatimuksia hakaristi tunnuksen kieltämisestä Suomessa, jotta saataisiin pitävämpi peruste poliittisen poliisin toimille. Vaikka Antifan anarkisit ovat säänöllisesti aiheuttaneet laajaa vahinkoa sekä vaaraa yleiselle järjestykselle ja turvallisuudelle hyökäten naamioituneina, ei silti ole esitetty vaatimusta Antifa lipun kieltämisestä tai edes naamioitumiskieltoa mielenosoituksissa.

KELTALIIVIT EUROOPAN KADUILLA

Ranskan Keltaliivit (Gilets Jaunes) ovat osoittaneet mieltään Ranskassa jo yli kuukauden ajan ja viides viikonloppu on juuri nyt. Suomessa on ns. valtamedian taholta pyritty antamaan täysin vääristynyt kuva siitä, mitkä asiat ovat johtaneet Keltaliivien mielenosoituksiin. Kyseessä ei ole polttoaineiden hintakehitys, joka oli asiassa vain ns. viimeinen pisara, vaan kyseessä on huomattavasti laajemmat asiat kuten kansalaisten turvallisuus, hyvinvointi, terveys ja toimeentulo, jotka ovat jatkuvasti olleet uhattuna, eivätkä saatavat tulot riitä enää elämiseen. Samanaikaisesti tulonsiirrot ja veronkierron hyväksyminen jo valmiiksi hyvin toimeentuleville jatkuvat eliitin toimesta.

Keltaliivit eivät edusta ääriryhmiä, vaikka näitäkin mukana saattaa olla erityisesti kasvonsa peittäneissä mielenosoittajissa. Keltaliiveissä kyseessä on pääosin tavalliset kansalaiset, joiden elämisen ja toimeentulon edellytykset, hyvinvointi ja turvallisuus on nykypolitiikan seurauksena uhrattu. Kaduilla osoittavat mieltään huolestuneet opiskelijat, eläkeläiset sekä perheenäidit ja -isät yli puoluerajojen. Euroopan päättäjien ajama, globalisti Macronin suosima ja oman maan kansalaisia kurjistava poliiikka on osoittautunut suureksi virheeksi ja siksi kansalaiset osoittavat keltaisin liivein varustautuneina mieltään tätä vahingollista kehitystä vastaan.

Keltaliivien kansannousu laajenee ympäri Eurooppaa kuten Ranska, Belgia, Iso-Britannia ja Hollanti. Keltaliivien vaatimuksiin kuuluu mm. pankki- ja mediakartellien murtamista, irti Natosta ja EU:sta taloudellisen, rahataloudellisen ja poliittisen itsenäisyyden saamiseksi, sitovia kansanäänestyksiä eli suoraa demokratiaa, pieni- ja keskituloisten verojen alentamista, veronkierron estämistä ja yksityistämisen lopettamista. Vaatimuslista on varsin kattava ja vaikka kaikki mielenosoittaja eivät luonnollisesti ole kaikkien vaatimusten takana, niin ei ihme, että kansalaisia on runsaasti kaduilla yli puoluerajojen ja päättäjät ovat todella huolissaan tilanteesta, koska vaatimuslista horjuttaa vakavasti nykypolitiikkaa ja päättäjien asemaa.

Ulkomaisella sott.net sivustolla artikkelissa What do the protesters in France want? Check out the ’official’ Yellow Vest manifesto on tuotu esille Ranskan Keltaliivien ”virallinen” vaatimuslista talouteen ja työllisyyteen, politiikkaan, terveyteen/luontoon sekä ulkopolitiikkaan liittyen. Listalla on esitetty mm. koronkiskonnan seurauksena kertyneiden velkojen mitätöintiä, verojen rajoitusta 25 prosenttiin, sosiaalietuuksiin ja eläkkeisiin 40 prosentin korotusta, julkisen sektorin palveluiden palauttamista, massiivisia rakennusprojekteja kodittomien asuttamiseksi ja vakavia rangaistuksia niille, jotka jättävät ihmiset kaduille.

Vaatimuslistalle kuuluu tavallisen pankkitoiminnan erottaminen investointipankkitoiminnasta, lobbausryhmien ja omia etuja ajavien intressiryhmien sulkeminen pois poliittisesta päätöksenteosta, ultra-rikkaiden veronkierron estäminen, yksityistämisen välitön lopettaminen ja julkisen infran kuten moottoriteiden, lentokenttien, raideverkoston jne. uudelleen kansallistaminen. Myös kaiken ideologian poistaminen opetushallituksesta ja kaikkien tuhoavien koulutusmetodien lopettaminen ovat listalla. Vaatimuksissa vaaditaan, että Ranskan tulee taata kansalaisten vapaus sisällyttämällä perustuslakiin täydellinen kielto valtiolle puuttua heidän päätöksiinsä liittyen koulutukseen, terveyteen ja perheasioihin.

Ranskan keltaliivien vaatimuslistan mukaan on lopetettava myös mediamonopolit ja niiden sekaantuminen politiikkaan, heikennettävä suurlääketeollisuuden vaikutusta terveyteen yleisesti ja sairaaloihin erityisesti, kiellettävä GMO vilja, karsinogeeniset torjunta-aineet, endokriiniset estäjät ja monoviljan viljely. Vaatimuslistan mukaan on lopetettava Ranskan osallistuminen ulkomaisiin hyökkäyssotiin ja vaatimus EU erosta ja Natosta sekä kotiutettava välittömästi kaikki ranskalaiset sotilaat. Pakolaisvirtojen estäminen kuuluu myös vaatimuksiin kun kyseessä ovat pakolaisvirrat, joita ei voi majoittaa tai integroida, ottaen huomioon perusteellisen sivilisaatiollisen kriisin.

Ranskassa on poliisi valmistautunut keltaliivien hyökkäykseen Elysee-palatsiin ja massiivisten turvatoimien lisäksi on presidentti Macronia varten helikopteri valmiudessa Elysee-palatsin alueella. Epäsuosittu eliitin presidentti Macron ilmeisesti valmistautuu 1989 joulukuussa teloitetun Causescun tavoin petetyn kansan vihaan vahvistamalla omaa turvallisuuttaan kaikin tavoin. Suomalaisista poliitikoista entinen pääministeri Matti Vanhanen on jo valitellut hallitsemisen vaikeuksista HS:n Lauantaivieras 15.12. haastattelussa, analysoimatta lainkaan todellisia syitä!

Hollannin keltaliivit (Gele Hesjes) suunnittelevat toimintaa laajalti ns. poliittista korrektiutta eli hallituksen politiikkaa, maahanmuuttopolitiikkaa ja terveydenhoitopolitiikkaa vastaan sekä pääministeri Mark Rutten erottamiseksi. Breitbartin uutinen Rebellion Spreads: Yellow Jackets Plan Action Across Netherlands tuo esille tilanteen laajuuden ja taustat, joita Suomen valtamedia ei halua Suomen kansalaisten tietävän ja siksi meillä valtamediassa halutaan kiinnittää fokus polttoaineiden hintakehitykseen, jotta kansannoususta jäisi kuva, että ihmiset ovat kaduilla vähäpätöisten asioiden vuoksi. Luotettava media on jälleen kerran osoittautunut epäluotettavaksi mediaksi.

Hyvinvointivaltio Suomen kansasta tarvitsee jo viidesosa asumistukea. Samanaikaisesti suuryritykset ja kunkin alan suuret toimijat välttelevät veronmaksua kaikin mahdollisin keinoin. On arvioitu, että 1/3 palkkaa saavista kansalaisista maksaa tuloveroista jo 2/3. Tämä kehitys ei voi jatkua kauaa ilman, että naru tulee vetävän käteen. Myös Suomessa ovat kansalaiset alkaneet saada tarpeekseen ja lähtevät kaduille keltaisin liivein varustettuina kuten 17.12.2018 eduskuntatalolle. Suomen Keltaliivien kansannousuun on jo selkeästi varauduttu, koska poliisille on päätetty hankkia mm. uusimpia pimeänäkölaitteita, Drone-lennokkeja ja lisää panssaroituja ajoneuvoja, jotta poliittinen poliisi voi turvata vallanpitäjien poliittisesti korrektia linjaa.

Onko Suomen poliittisesti ohjatun poliisin taholta odotettavissa massiivinen keltaisten liivien repimisoperaatio mieltä osoittavien kansalaisten pidätyksineen ja valtamedian taholta kampanja mustamaalata mieltään osoittavia keltaliivejä tosiasioiden vastaisesti äärioikeistolaisiksi tai jopa natseiksi, jotta kansalaiset eivät uskaltautuisi kaduille osoittamaan mieltään? Valmistelevatko vallanpitäjät jo lakiesitystä, jolla voitaisiin hakaristi tunnuksen lisäksi kriminalisoida kansalaisilta myös keltaisten liivien käyttö ja keltaisia liivejä kantavat tai hallussapitävät kansalaiset voitaisiin tällä perusteella pidättää ja syyttää heitä yleisen järjestyksen ja turvallisuuden vaarantamisesta tai kiihottamisesta kansanryhmää vallanpitäjät vastaan?

Minna Helin

pääsihteeri

LÄHTEET:

YLE: https://yle.fi/uutiset/3-10542793

Sott.net: https://www.sott.net/article/402396-What-do-the-protesters-in-France-want-Check-out-the-official-Yellow-Vest-manifesto?fbclid=IwAR1T72lsB-LXvc4l1KHq3Bpwhs-ymy2_xI36xOnOcGxLiwnsIbf9i7d_cUE

BREITBART: https://www.breitbart.com/europe/2018/12/06/rebellion-spreads-yellow-jackets-plan-action-across-netherlands/