PUHEENJOHTAJAN KOLUMNI XII

MIEHITETTY VALTIO

Historian opetuksen väheneminen kouluissa ja samanaikaisesti yliopistoissa valtiotieteellisissä sekä humanistisissa tiedekunnissa tapahtuva historian suoranainen vääristeleminen on johtanut suomalaiset valetodellisuuteen, jolloin käsitys Euroopan tilanteen kehittymisestä 2000-luvulla on ainoastaan median antaman infon varassa. Saksan Liittotasavalta on suomalaisen käsityksen mukaan demokraattinen Euroopan Unionin talousveturi, mutta todellisuus on valitettavan raadollinen. Saksa on edelleen miehitetty valtio ja Saksan alueella on pysyviä sotilastukikohtia Britannialla ja USA:lla. Heikolla historian tuntemuksella varustetut suomalaiset poliitikot kuvittelevat Saksan liittokansleri Merkelin tekevän Euroopan ja Saksan kannalta itsenäisesti hyviä ratkaisuja lähettäessään saksalaisia joukkoja USA:n aloittamiin sotiin. Liittokansleri Merkel rikkoo näin toimiessaan Saksan perustuslakia ja vuonna 2002 presidentti Bush ”syväpöyristyi”, kun silloinen liittokansleri Gerhard Schröder kieltäytyi lähettämästä saksalaisia joukkoja Irakiin. USA uhkasi Saksaa merkittävillä sanktioilla.

Tarkkaavainen historian tutkija tuntee taustalla vaikuttavat tosiseikat eli sen, että jo 1945 USA:n hallitus oli päättänyt, että sen todellinen vastustaja on Neuvostoliitto ja se tarvitsee Saksan alueelta merkittäviä pysyviä sotilastukikohtia. Stalinin, Trumanin ja Churchillin neuvottelujen tuloksena Saksa jaettiin kaikkiaan neljän voittajavallan miehitysalueiksi. Stalin esitti voittajavaltioiden neuvotteluissa, että Saksa tulisi mahdollisimman pian saada yhdistettyä ja järjestettyä Saksassa vapaat vaalit jo 1946 ja tehdä rauhansopimus Saksan hallituksen kanssa, tämä ei sopinut USA:lle. On olennaisen tärkeä tietää tosiasia siitä, että kenraali George S. Patton totesi jo 1945 kirjeissään vaimolleen, että meidän tulisi aseistaa saksalaiset ja hyökätä Neuvostoliittoon. Teoksessa ”Unknown Patton” on eräitä mielenkiintoisia Pattonin henkilökohtaisia käsityksiä sodan jatkamisen merkityksestä ja siksi ei tarvitse ihmetellä, miksi Patton kuoli yllättäen auto-onnettomuudessa Saksassa.

Konrad Adenauer nimitettiin Saksan Liittotasavallan ensimmäiseksi liittokansleriksi ja hänen tehtävänsä oli kaikin tavoin lisätä yhteistyötä USA:n kanssa, sekä samalla vakiinnuttaa ”Status Quo”, eli USA:n pysyvä läsnäolo Saksan alueella. Stalin yritti vielä 1952 ehdotuksellaan edistää Saksojen yhdistämistä, mutta paljastuneiden asiakirjojen ja aikakauden politiikkojen mukaan Adenauer jyrkästi vastusti Saksojen yhdistämistä. Stalinin eräs neuvonantajista oli Valentin Falin ja hän on ehkä viimeisiä elossa olevia henkilöitä, jotka ovat vaikuttaneet maailman politiikkaan vielä Gorbatsovin aikana. Venäläisen Valentin Falinin tai Saksan liittopäivien jäsenen Wolfgang Gehrcken haastatteluja ei ole Suomessa haluttu noteerata. Todellisuus Saksan yhdistymisen jälkeen on ollut aivan muuta kuin suomalaiset ja saksalaiset olivat kuvitelleet. Neuvostoliiton asevoimat poistuivat kokonaisuudessaan entisen DDR:n alueelta, mutta kummallista kyllä miehittäjä USA vahvisti asemiaan.

Erityisesti USA:n tukikohta Ramsteinissa on USA:n ulkopuolella olevista tukikohdista suurin ja sieltä lähetetään myös kauko-ohjatut lennokit surmaamaan USA:n hallinnon vihollisia. Wolfgang Jung on asunut Ramsteinin tukikohdan läheisyydessä lähes koko tukikohdan olemassaolon ajan ja hän pyrki saamaan oikeudessa vastauksen siihen, miksi Saksan maaperältä lähetetään lennokkeja, sekä millä oikeudella USA voi lähettää ohjuksia Ramsteinista ja Kaiserlauternin tukikohdista ilman Saksan hallituksen kanssa käytyjä konsultaatioita. Saksan kansalaisella Wolfgang Jungilla ei oikeuden mukaan ole laillisia oikeuksia USA:n toimien kyseenalaistamiseksi. Christian Weilmeier, filosofi ja dokumentaristi on jo 1999 halunnut tuoda esille USA:n aloittamat sotatoimet Jugoslaviaa vastaan ja Saksan osallistumisen siihen vastoin Saksan perustulakia. Kaikki kritiikki turhaan, sillä USA:n rikollinen toiminta Jugoslavian hajoamissodassa legimitoitiin Haagin näytösoikeudenkäynneissä.

Puolustusministerinä toiminut, sekä liittopäivillä 33 vuotta edustanut Willy Wimmer CDU ja nykyiset Afd:n johtajat näkevät Naton aseman muuttuneen poliittiseksi toimijaksi, joten kyseessä on ensisijaisesti USA:n etu yli muiden Naton jäsenvaltioiden edun. Willy Wimmer on USA:n toimiin erittäin kriittisesti suhtautuva todellinen asiantuntija Saksassa ja siksi suomalainen media ei halua tuntea ko. henkilöä lainkaan. Willy Wimmer on onnistunut yhdistämään oikeiston ja vasemmiston USA:n toimiin kriittisesti suhtautuvat, joten hän on todellisen Saksan kasvot vaatiessaan Saksan hallitukselta toimia suojella Saksan kansan intressiä USA:n dominanssia vastaan. Saksassa on erittäin tulehtunut ilmapiiri puhua suoraan niistä ongelmista, mitkä ovat seurausta USA:n toimista Islmia tunnustavissa maissa, sillä pakolaisina esiintyvät nuoret miehet ovat todellinen uusi miehittäjien armeija useissa Euroopan maissa.

USA on Saksassa pystynyt muokkaamaan journalistit toimimaan haluamallaan tavalla, minkä seurauksena totuuden puhumisesta on tehty rikos. US Embassy Berliinissä on NSA:n ja CIA:n vaikuttamisen keskus Saksassa ja lähestystön kautta rekrytoidaan nuoret lehtialalle pyrkivät ilmaisten USA:n matkojen avulla uskollisiksi myötäjuoksijoiksi. Toisinajattelija Udo Ufkotte oli loistava journalisti ja hänen ennenaikainen kuolemansa tammikuussa 2017 ”sydänkohtaukseen” jättää syyllisyyden varjon miehittäjän harteille. USA on myös pyrkinyt estämään kriittisten mediakanavien toimintaa, mikäli kanava esittää virallisesta totuudesta poikkeavaa ja kriittistä asioiden käsittelyä. Erityisesti Putinin kanavana pidetty Russian Today on jatkuvasti USA:n poliittisesti johdettujen hyökkäysten kohteena. Saksan Liittopäivillä on edessään mielenkiintoisia aikoja mikäli ”Frau” Merkelistä joskus päästään eroon, sillä hänen toimintansa on ollut ainoastaan USA:n kansallisen edun valvontaa ja tukemista.

PELOTTAVA VENÄJÄ JA VLADIMIR PUTIN

Suomessa on lietsottu Neuvostoliiton hajoamisesta 1990-luvulla Venäjän pelkoa ja tarkoituksena on ollut jo silloin Naton jäseneksi pyrkiminen. Eräät ns. asiantuntijat väittivät Venäjällä syntyvän vakavia levottomuuksia minkä seurauksena olisi suoranaisia kansanvaelluksista. Pelkoa Venäjän aikomuksista 90-luvulla Suomen suhteen lietsoi erityisesti Helsingin Sanomat tuoden esille poliitikko Zirinovskin sotaisat lausunnot. Tavoite oli Suomen silloisella poliittisella eliitillä ajaa Suomi ensin EU:n jäseneksi ja sitten Natoon pikavauhtia. Jostain käsittämättömästä syystä johtuen kuitenkin poliitikot kieltäytyivät perustamasta Kodinturvajoukkoja tai Suojeluskuntia, vaikka uhan väitettiin olevan korkea! Eliitti oli jo silloin George Soroksen ja Wall Streetin pankkiirien asialla, sillä Euroopan maat kuuluvat tiukasti Wall Streetin pankkiirien kontrolloimaan pankkien ketjuun, velkaantuneina Goldman Sachsille, Rotschildeille ja Lehman Brothers pankkiliikkeille. Suomen kansantalous on pieni kansainvälisesti mitattuna, mutta järjestämällä pankkikriisi saatiin Suomi helposti ”yhteiseen kuplaan”!

USA:ssa Wall Streetin haaskalinnut olivat tarkoin tutkineet Neuvostoliiton romahduksen antamia mahdollisuuksia ja välittömästi Boris Jeltsinin noustua Venäjän ensimmäiseksi presidentiksi alkoi saalistus. Wall Street käytti ensimmäiseen iskuun aiemmin Neuvostoliitossa toimineiden kasaarisukujen jälkeläisiä, joilla oli luonnollisesti erinomaiset kontaktit Neuvostoliiton aikaisiin virkamiehiin ja teollisuuden johtajiin, joista erinomainen esimerkki on Bill Browder. Kansalaisille jaettujen valtion yhtiöiden ja muun omaisuuden välitön ryöstäminen aloitettiin, sillä järjestelmän romahdus merkitsi sitä, että silloin Suomen markoissa 30 markan arvoinen osake saattoi merkitä viikon ruoka-annosta, joten se myytiin nopeasti haaskalintujen edustajille. Valtion yhtiöt ja jopa öljykentät vaihtoivat muutamassa vuodessa omistajia, synnyttäen uuden oligarkian, jolla oli omat henkivartijat ja panssaroidut autot. Kaikki oli myynnissä ja halvalla. Bruttokansantuote romahti neljäänkymmeneen prosenttiin ja IMF, sekä Maailmanpankki ryhtyivät ”lainottajaksi”.

Jeltsinin hallinto ei pystynyt ylläpitämään jättimäistä armeijaa, joten palkat jäivät maksamatta ja moraali rapistui. USA käytti tilaisuutta hyväkseen ja pyrki kaikin mahdollisin keinoin saamaan haltuunsa uusimman Neuvostoliiton aikaisen sotilateknologian. USA:n presidentti Bill Clinton käytännössä maksoi Jeltsinin presidentin vaalit toiselle kaudelle ja USA:n CIA nautti saadessaan nöyryyttää venäläisiä virkaveljiään. Kaikella on kuitenkin aikansa, sillä USA:n hallinnon tiedustelun ammattilaiset ovat huonosti lukeneet kotiläksynsä. Ketään ei voi nöyryyttää jatkuvasti, ei ainakaan suurvaltaa ja sen kansalaisia, sillä Venäjä on aina ollut suurvalta, vaikka jo 1812 silloiset Euroopan valtiot uskoivat voivansa alistaa Venäjän. Venäjällä vuosiluvut muistetaan hyvin, sillä jokainen merkittävä tapahtuma Venäjän pitkässä historiassa liittyy tavalla tai toisella viimeisen 200 vuoden ajanjaksoon. Vuosi 1856 oli myös suomalaisille tuttu, sillä silloin Englannin Imperiumi yritti lyödä Venäjän. Vuosi 1905 oli merkittävä, sillä silloin pankkiiri Jacob Schiff rahoitti Japanin toimia tsaarin Venäjää vastaan. Nimi Leon Bronstein, paremmin tunnettu Leon Trotski oli jo silloin Wall Streetin rahoilla lietsomassa vallankumousta, mikä onnistui 1917.

Boris Jeltsinin terveys ei ollut hyvä edes ensimmäisen presidenttikauden aikana, sillä jatkuva juominen ja juhliminen oli liian raskasta. Boris Jeltsin oli kaikesta huolimatta pitkän poliittisen uran tehneenä tarkka havainnoitsija ja hän oli huomioinut varsin näkymättömän miehen Pietarin kaupungin johtotehtävissä, eli Vladimir Putinin. Jeltsin oli kaikista heikkouksistaan huolimatta ensisijaisesti venäläinen ja hän ymmärsi, että Venäjä nousee ja voi nousta ainoastaan voimakkaan johtajan johdossa. On mielenkiintoista tutustua Oliver Stonen henkilöhaastatteluun Putinista ja todeta, että Jeltsin oli huomioinut Putinin jo toisen presidenttikautensa alussa nimittämällä hänet 1998 FSB:n johtajaksi. Putinin valinta Jeltsinin tuella pääministeriksi mahdollisti Jeltsinille 31.12. 1999 luovuttaa presidentin tehtävät pääministeri Putinille. On todettava, että Jeltsinin ratkaisu ja valinta pelasti Venäjän Wall Streetin haaskalinnuilta ja CIA:n aloittamilta operatioilta, kuten Brzezinskin Suurelta Shakkipeliltä, eli Venäjän täydelliseltä eristämiseltä esim. Mustallemerelle pääsyn suhteen.

Jeltsinin presidenttikauden aikana CIA:n operaatioihin kuuluivat Tsetsenian I sodan ja Dagestanin terroristien tukeminen Afganistanin Mujahideen taistelijoiden avulla. USA aseisti ja Saudi Arabia rahoitti. Venäläiset joukot olivat pääosin asevelvollisista koottuja, joten heidän taisteluarvonsa kokeneita terroristeja vastaan oli heikko. Venäjän armeijan tappiot nousivat erittäin korkeiksi ja silloin jouduttiin käyttämään kaikkein tehokkaimpia erikoisjoukkoja kuten Spetznatz. Olen onnistunut 90-luvulla haastattelemaan muutamia Tsetseniassa taistelleita ja on todettava, että kyseinen sota on raakuudessaan ollut poikkeuksellisen kuluttava molemmille osapuolille. Jeltsin oli hyvin tietoinen USA:n dominanssiin pyrkimyksistä, vaikka Jeltsin amerikkalaisten mielestä oli täysin heidän miehensä Kremlissä. Venäjän tuntijoina esiintyy aika ajoin henkilöitä, joilla ei todellisuudessa ole ollut mitään henkilökohtaisia kontakteja tavallisiin venäläisiin tai olisivat edes tutustuneet Tolstoin teoksiin, Dostojevskiin tai Solzenitzynin tuotantoon vankileirien saaristosta.

Vladimir Putinin saavutuksista on ollut venäläisille hyvin tärkeä kirkkojen korjaaminen entiseen loistoonsa ja ryhtyminen noudattamaan ortodoksista perinnettä. Putinin kaudella lähes koko valtion velka on maksettu ja maa on noussut tilalta 22 tasolle 8, eli mittavia, jopa suorastaan uskomattomia saavutuksia 18 vuodessa. Venäjän kultavaranto on maailman viidenneksi suurin ja Venäjä on maailman suurin vehnän viejä, sillä Putin kielsi GMO viljat Venäjällä. Putinin eräs merkittävistä saavutuksista kansalaisten kannalta oli George Soroksen potkaiseminen pois Venäjältä, missä hänet pidätetään heti tavattaessa. Soroksen kulttuurimarksismi ja gender propaganda ei menesty, siitä kiitos Putinille. Venäjän suurvalta-aseman palauttaminen on ollut USA:n politiikalle murskaava asia, sillä heikko Eurooppa ja heikko Venäjä ovat olleet USA:n tavoite koko 1900-luvun ajan ja on jatkunut siihen asti kun CIA:n kymmenien vuosien työn tulos, eli Venäjän eristäminen Ukrainan avulla Mustaltamereltä epäonnistui 2014 Putinin nopeiden toimenpiteiden seurauksena Krimillä.

Suomalaisten politiikan tutkijoiden on vähitellen ymmärrettävä se tosiasia, että globalismi ei ole Suomen tie, vaan hyvät suhteet naapureihin ja irtautuminen Wall Streetin pankkien otteesta. Itsenäinen keskuspankki, oma raha ja kansallisvaltion oma armeija, ilman USA:n tai Naton vaikutusta on paras turva kantasuomalaisille. Suomessa poliittinen eliitti on ostettu halvalla eli lupauksilla hyvistä tulevaisuuden rahakkaista tehtävistä ja kuitenkin samalla eliitti on hyökännyt kaikkia kansallisia arvojamme vastaan, kuten oligarkit Jeltsinin aikana Venäjällä. Luottamus USA:n ulkopolitiikan säilyvyyteen ja USA:n jatkuvaan dominanssiin on hyväuskoisuutta, sillä Kiina on jo haastanut USA:n aseman Aasiassa. Intia on menettänyt luottamuksensa USA:n politiikkaan ja Turkki on erittäin kriittinen USA:n toimille  Mustanmeren rantavaltiona, pystyen pysäyttämään kansainvälisten sopimusten perusteella koska tahansa USA:n tai muiden Nato-maiden merenkulun Bosborin salmen kautta. Putinin toimet Syyriassa ovat erityisesti vaikuttaneet USA:n hallintoon siten, että USA:n terrorismia tukevat toimet ovat joutumassa yleisen arvostelun kohteeksi. Venäjä on vahva Putinin ansiota ja vahvan Venäjän ei tarvitse uhkailla!

JOULUNA 2018

Sata vuotta käydystä Vapaussodasta ja Suomi on vajonnut pois kansakuntana kansakuntien joukosta, ollen ainoastaan toisen luokan osa Eurostoliittoa. Kulttuurimarksismin tuleminen kouluihin ja oppilaitoksiin on Suomen kansan kannalta tuhoisaa, sillä kansa ilman identiteettiä tulee häviämään kansana. Suomalaisten saavutukset tieteen, taiteiden ja musiikin alalla ovat maailmankuuluja, samoin aikanaan suomalaiset urheilijat. Suomen kuuluisa ”maabrändi” oli Talvisota ja 105 kunniamme päivää, miksi nämä asiat halutaan unohtaa. Sotaveteraanien harvalukuisesta joukosta joitakin kutsutaan malliksi Itsenäisyyspäivän vastaanottoon presidentin linnaan, mutta heitä katsellaan lähinnä kummajaisina, muistuttamassa vanhuudesta ja raihnaisuudesta. Veteraaneja olisi pitänyt muistaa joka vuosi II Maailmansodan jälkeen, mutta näin ei käynyt.

Punakaartit ja anarkistit juhlivat, sillä Suomen Vapaussota 100 vuotta sitten on muistona tehokkaasti tuhottu nykynuorten tiedoista jonakin omituisena sisällissotana, jossa oli kaksi osapuolta: ”köyhä kansa ja rikkaat maanomistajat”. Poliittinen muisti on Suomessa hyvin lyhyt ja erityisesti se on kokoomuksen, sekä keskustan poliitikoilla. Keskusta, entinen Maalaisliitto ja Kokoomus, entinen Kansallinen Kokoomus edustivat Suomessa pysyvyyttä ja lain kunnioittamista. Koti, uskonto ja isänmaa olivat Kansallisen Kokoomuksen tunnuksia, mutta nykyinen kokoomus myy kaiken ja on unohtanut isänmaan. Suomen sosiaalidemokraattinen puolue eli sdp oli rakentamassa Suomea vielä 60-luvulla, mutta nuoret maisterisosialistit palauttivat internationaaliset ajatukset yhdistettynä rahan keräämiseen ammattiliitoille puolueen Forssan kokouksessa, minkä jälkeen sdp:n toiminta on ollut kansallisen edun vastaista.

Vihreiden alkuperäinen aate luonnon arvojen puolesta hävisi feministien vallattua puolueen. Vihreä aate on yhdessä vasemmiston toimien kanssa johtanut kulttuurimarksismin leviämiseen ohi ja yli kaiken työväen aatteen. Suomen asema geneettisesti harvinaisena eurooppalaisena kansana muuttuu ulkomaalaistaustaisten henkilöiden kanssa tehtyjen avio- ja avoliittojen seurauksena, joten harvinainen geeniperimämme tulee häviämään nykymenolla jo 30 vuodessa. Joulun merkitys tavalliselle suomalaiselle on ainoastaan kiire ja rahavarojen niukkuuden huomioon ottaminen lahjojen antajien kannalta. Köyhien joulu merkitsee lähinnä eksoottista näytelmää ”älykännykän” kuvaruudulla, sillä Joulun todellinen sanoma Jeesuksen syntymä on unohdettu.

Hyvää Joulua ja Joulun tunnelmaa kaikille poliittisesta katsomuksesta huolimatta!

Runo K. Kurko

puheenjohtaja