PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

KANSALLISMIELISYYS

Vuonna 2018 koko Suomen kansan olisi tullut juhlia näyttävästi Vapaussodan päättymisen 1918 tuloksia, joista merkittävin oli vapauden säilyminen ja demokraattisen eduskunnan kokoontuminen Helsingissä. Vapaussodan sankareita halutaan muistaa ainoastaan punaisessa propagandassa ja Hybridikeskuksen johto, sekä Puolustusvoimain tiedustelu sotilastaustasta huolimatta suhtautuu isänmaan asialla olleisiin kielteisesti. Maanpuolustuskorkeakoulun Torsti Siren ja tunnettu hybridisodan ”asiantuntija” Rysky Riihelä tviittailevat kansallismielisistä Venäjän trolleina. Olen esittänyt usein kysymyksen vuosikymmenten aikana kirjoituksissani siitä, mitä näiden ”asiantuntijoiden” isät ja isoisät tekivät vuonna 1918? On jäänyt varteenotettava epäily siitä, että kaikki Natoon pyrkivät ja kansallismielisiä vastaan toimivat ovat todellisuudessa trotskilaisten asialla, kuten kaikki globalistit.

Kansallivaltio kuten Suomi oli vielä hyvinvointivaltio vuoteen 1981 asti, jolloin Suomi muuttui pankkimafian saalistuskohteeksi Mauno Koiviston aikana. Mauno Koivisto julkisesti tunnusti olevansa ”bernsteinilainen sosialisti” eli Lev Trotskin hengen elähdyttämä kansainvälinen sosialisti. Kommunisti Aarne Saarinen oli rehellisempi suomalainen kuin Koivisto, sillä vuonna 1968 tapahtuneesta Tsekkoslovakian miehityksestä hän jyrkästi irtisanoutui, eli osoitti täten kansallisen intressin olevan merkittävämpi kuin sosialistinen internationaali. Koivisto ja Saarinen olivat molemmat sotaveteraaneja, joten on hämmästyttävää verrattaessa molempien aatteita keskenään, että Saarinen oli ilmeisesti enemmän kansallismielinen kuin Koivisto koskaan. Koiviston ”konklaavin” toimet johtivat Suomen Euroopan Unionin jäseneksi ja samalla globalistien vapaasti ryöstettäväksi.

Kansakuntana Suomi voi selvitä ainoastaan olemalla kansallisia arvoja ylläpitävä ja pitäytymällä erillään USA:n voimapolitiikasta. Itsenäisyyden menettäminen vuonna 1995 oli ensimmäinen merkittävä askel kohti USA:n johtamaa sotilasliitto Natoa, mikä todellisuudessa on poliittinen liittoutuma USA:n taloudellisen ylivallan ylläpitämiseksi. Jokainen sotahistoriaa tunteva tietää, että USA:n antamat turvatakuut ja Naton ”sateenvarjo” ei estä Venäjää kriisin syventyessä miehittämään Baltian maita. USA on aina 1900-luvun alusta lähtien toiminut Monroe-opin mukaisesti, joten on lähinnä lapsenuskoisten ajattelua Helsingin hybridikeskuksessa kuvitella USA:n puolustavan Suomea esim. ydinaseiden iskulla Kuolan niemimaan alueelle. Suomi joutuu ainoastaan toimimaan USA:n mahdollisen hyökkäyssodan pohjoisimpana tukialueena Euroopassa.

Suomalaisena sotaveteraanien jälkeläisenä ja II Maailmansodan aikana syntyneenä olen ylpeä siitä, että Suomi taisteli Saksan rinnalla Neuvostoliiton joukkoja vastaan siten, että Suomi säilytti itsenäisyytensä. Kansallisvaltiona Suomen säilyminen II Maailmansodassa miehittämättömänä oli suoranainen ihme, sillä vastustajiamme olivat Neuvostoliiton liittolaiset Iso Britannia ja Yhdysvallat. On hämmästyttävää, kuinka heikko sotahistorian tuntemus on nykyisillä puolustusvoimain yleisesikuntaupseereilla kun he eivät ole seuranneet Sampo Ahdon ja Pekka Visurin teoksien sekä kirjoitusten antamaa todellista tietoa. USA:n pyrkimyksenä on ollut globalismin levittäminen demokratian nimissä ja samalla USA:n toimien seurauksena Eurooppaan, Australiaan, Canadaan ja USA:han on päässyt pakolaisstatuksella kymmeniä tuhansia Islamia uskontonaan tunnustavia terroristeja.

Naton hybrisotaan valmistautuminen on todellisuudessa johtanut terrorismin tukemiseen globaalisti, sillä terrorismin torjunta on luonut USA:n aseteollisuudelle ennen näkemättömät markkinat. I ja II Maailmansota olivat molemmat Britannian taloudelle tuhoisat, sillä Britannian velkaantuminen USA:lle johti koko imperiumin kaatumiseen, mitä tilaisuutta USA on häikäilemättä käyttänyt hyväkseen. Britanniassa on vielä Parlamentin Ylähuoneessa jäseniä joilla on kuvitelmia USA:n avun pyyteettömyydestä ja yhteisestä intressistä, kuitenkin todellisuus on osoittanut, että valtioilla ei ole ystäviä, ainoastaan ”liiketuttuja”! Suomen kaltaisen pienen valtion ei tule osallistua minkään suurvallan sotiin lähettämällä suomalaisia nuoria miehiä kaatumaan vaikka tähtilipun puolesta, samoin suomalaisia joukkoja ei tule lähettää mihinkään ”rauhan pakottamistehtäviin”, kuten Afganistaniin.

TOIMITUSMINISTERIÖ

Pääministerinä Juha Sipilä osoitti hallituksen eronpyynnöllä todellisuudessa vastuun pakoilua huomatessaan, että keskustan kannatus on galluppien mukaan alimmalla tasolla vuoden 2011 jälkeen. Hallituksen ero soten kaatumisen vuoksi oli ainoastaan teatteria, sillä vaalit ovat jo huhtikuussa, joten hallitus olisi voinut toimia huomattavasti tehokkaammin kuin toimitusministeriö. Keskustan ongelma on ollut aina istuvan puheenjohtajan sokea tukeminen, joten Esko Ahon toimiessa pääministerinä 1994 keskustapuolue mahdollisti Suomen perustuslain vastaisen liittymisen Euroopan Unioniin. Liittymisen yhteydessä jätettiin myös huomioimatta Suomen erityisasema pohjoisena pienenä valtiona suurvallan naapurissa. Keskustan tunnettuja ja onnettomia puheenjohtajavalintoja olivat myös Matti Vanhasen valinta sdp:n puoluetoimiston suosikkina Jäätteenmäen tilalle pääministeriksi. Matti Vanhasen aikaisempi toiminta Nuorisosäätiössä, tuppeensahatut laudat sekä naisjutut julkisuudessa eivät edistäneet uskottavuutta.

Pääministeri Sipilän ja kokoomuksen Orpon toiminta perussuomalaisten puolueen hajottamisen yhteydessä 2017 puoluekokouksen valintojen jälkeen oli likaista politiikkaa, mihin vaikutti myös suoraan presidentti Sauli Niinistö. Hallituksen kaatamista ei edes suunniteltu 2017, sillä Timo Soini Juudaksena sai ”30 hopearahaa” eli piti petturit hallituksessa. Politiikka tiedetään olevan mielikuvilla operointia ja erityisesti ilmaston lämpeneminen syyllistää kansalaisia Euroopan Unionissa ja on uskomattoman tehokas keino toteuttaa valtapolitiikkaa. Toimitusministeriössä olevien puolueiden edustajat jatkavat täysin todistamattomien lämpenemisväitteiden esittämistä, johtaen kansaa harhaan, jotta todellista ongelmaa, eli väestöräjähdystä Afrikassa ei tuotaisi esiin vaalikeskusteluihin. Suomen kaltaisessa pienessä pohjoisessa maassa kaikki elämä perustuu auringon vaikuukseen ja talvella tarvitsemme lämmittämiseen energiaa poliitikkojen puheista huolimatta.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on osoittautunut muunnetun totuuden puhujaksi koko hallituskauden ajan ja nyt toimitusministeriön valtionvarainministerinä sama linja jatkuu. Orpon hyökkäys Unkarin pääministeri Orbania ja hänen johtamaansa puoluetta Fidesz vastaan ja käyttämällä sanontaa eurooppalaiset arvot, osoittaa todellisuuden niille kokoomuksen äänestäjille joiden päässä saattoi vielä olla muistikuvia puolueen aiemmista tunnuksista ”koti, uskonto ja isänmaa”. Kansainvälinen peluri ja maansa pettänyt 2015 päästämällä Suomeen yli 32000 pakolaisena esiintynyttä mahdollista sotarikollista jää historiaan silloisen sisäministerinä toimineen Petteri Orpon tekona. Petteri Orpon väite kansainvälisistä sopimuksista ja muut väitteet kuten se, että kaikkien pakolaisina esiintyneiden henkilöllisyys oli tiedossa osoittaa Suomen kansalle kuinka alas voi mennä ”kykypuolueen” puheenjohtaja toimiessaan kansainvälisen finanssieliitin juoksupoikana.

Suomessa tarvitaan mahdollisimman ”likaiset” vaalit, jotta kansansa pettäneet puolueiden puheenjohtajat tulevat kokemaan tappion katkeran ”kalkin”. Sdp:n mahdollinen menestys toimitusministeriön tunarointien ansiosta perustuu ainoastaan ikääntyneiden sdp:n perinteisten äänestäjien valintoihin, sillä kukaan järjissään oleva suomalainen ei halua sellaista hallitusta missä sdp, vihreät, vasemmistoliitto ja rkp olisivat hallitusvastuussa. Perussuomalaisten vaikutusmahdollisuudet paranevat koko ajan maahanmuuttajien rikosten paljastuessa ja Ruotsin tilanteen selvitessä kansalaisille. Sinisten petturuus on kansalaisille siksi selvä viesti, että on perusteltu syy uskoa pettureiden jäävän pois uudesta eduskunnasta. Valtamedian vaikutus vaaleihin on täydessä vauhdissa, mutta yllätykseksi erityisesti Ylen toimittelijoille voi tulla Reformin ja Seitsemän Tähden Liikkeen saamat edustajat. Vaalit ovat merkittävä viesti siitä, haluammeko me olla koko maailman sosiaalitoimisto?

Toimitusministeriön asema on Suomen oloissa mielenkiintoinen, sillä jo 2017 hallituksen olisi pitänyt hajota, sillä sinisten takana ei ollut enää perussuomalaisten äänestäjien antama mandaatti. Sipilä ja Orpo toimivat yhdessä kuin mafiaveljet tukiessaan rikostoveriaan Timo Soinia, jotta hän saisi pitää ulkoministerin salkun. Kansalaisten poliittinen muisti on lyhyt, mutta ”kolmen kopla” osoitti liian selkeästi äänestäjille, että te ette ole mitään, me isot pojat tehdään mitä huvittaa. Huhtikuun vaalien asetelma on erittäin mielenkiintoinen, sillä perussuomalaisten kannatus on noussut sellaista vauhtia, että keskustan ja kokoomuksen johdon on pyrittävä tukkimaan vuotoa perussuomalaisiin. On todettava, että Jussi Halla-aho on tehnyt ainutlaatuisen tehokasta vaalityötä matkustaen Suomessa ja myös EU:n alueella tavoittamassa äänestäjiä.

Ylen toiminta on ollut ala-arvoista perussuomalaisten osalta, mutta todellinen pohjanoteeraus on ollut seitsemän tähden liikkeen eli Paavo Väyrysen ja Ilja Janitskinin täydellinen blokkaaminen. Kansa ei ole niin yksinkertaista, että he eivät näe Ylen toiminnan olevan todellisen demokratian irvikuva, joten Ylen uskottavuus luotettavana mediana on nolla. Samalla myös Ylen toiminnan rahoittaminen Yle–verolla verorahoin on perusteetonta puolueellisen propagandan tukemista, joka tulee lopettaa ensi tilassa. Paavo Väyrysen seitsemän tähden liikkeen kampanja tulee olemaan katkeraa erityisesti keskustalle, sillä kunniapuheenjohtajan kohtelu on ollut ala-arvoinen näytelmä.

Runo K. Kurko

puheenjohtaja