PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

VAIKUTTAMINEN LAINSÄÄTÄJIIN

Aseluvanhaltijoiden ja aseharrastajien edustajina esiintyvät henkilöt haluavat hehkuttaa kirjoituksissaan tai Facebookissa, kuinka monta kansanedustajaa nousi eduskuntaan vastattuaan oikein heidän laatimaansa vaalikoneeseen. Valitettavasti vaalikoneet ja todellisuus ovat yhtä kaukana todellisuudesta aivan kuten uskomus, että ”lehmät lentävät”. NRA ry on 2007 ja 2011 tehnyt laajan kyselyn vaalikoneensa kautta ja totesimme, että ”oikein” pystyy helposti vastaamaan, mikäli haluaa, joten vaalikoneen tuloksiin luottaminen on hyväuskoisuutta. Maalittamalla väärin äänestäneitä kansanedustajia saadaan huomattavasti enemmän aikaan, eli he putoavat seuraavasta eduskunnasta. NRA ry:n kotisivuja aktiivisti yli kahdentoista vuoden aikana seuranneet muistavat hyvin keskustan ja kokoomuksen katkerat kansanedustajat jotka putosivat vuonna 2010 hyväksymänsä aselain seurauksena eduskunnasta mm. 2011 NRA ry:n maalittaessa heitä sivuillaan sekä eduskunta.net sivustoilla.

Huonosti ja asenteellisesti valmisteltujen lakien takana on aina ryhmä virkamiehiä, joiden tavoite on kaikin tavoin edistää EU:n hankkeita valvoa ja rajoittaa kansalaisten perustuslain suojaamia oikeuksia, joten järjestöjen tulee aina maalittaa ensin lakeja valmistelevia virkamiehiä, sillä heidän takanaan on yleensä sdp, kokoomus tai vihreät. Ampuma-aselain uskomattoman huonosti valmistellut muutosesitykset ovat naisvaltaisen ryhmän aikaan saamia ja vastuussa on poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen Pohan päällikkönä. Ampuma-aselain ja asetusten valmistelun kannalta olennainen lain vastainen toiminta liittyy siihen, että ampuma-aselautakuntaa ei ole kutsuttu koolle lainkaan vuoden 2014 jälkeen ja kuitenkin kyseessä on lakiin perustuva asiantuntijaryhmä. Vastuu ampuma-aselautakunnan kutsumisesta on Asehallintoyksiköllä ja sisäministerillä, mutta myös Pohan päälliköllä eli poliisylijohtajalla.

Toiminta-ampujien tai reserviläisten aselupien puolustaminen on ainoastaan pieneen vähemmistöön kohdistuvaa. Ympäristö missä suuri osa suomalaisia joutuu elämään ei laillisesti hankittu ampuma-ase ei ole merkittävin seikka, vaan Suomen hallituksen yleensä ajama politiikka. Oikeus omistaa ja pitää hallussa ampuma-aseita heikkeni selkeästi Suomen liityttyä Euroopan Unioniin perustuslain vastaisesti ja liittymistä kannattaneet poliitikot syyllistyivät suoranaisesti maanpetokseen. Ampuma-aseisiin ja niiden omistamiseen liittyy aina vahvasti naisten näkökulma, mikä Suomen kaltaisessa maassa on johtanut sdp:n yli 40 vuotta politiikassa jatkuneen vaikuttamisen seurauksena siihen, että aseisiin suhtaudutaan tunteella ja aseet halutaan kieltää kansalaisilta, mutta säilyttää yhteiskunnan väkivaltakoneistolla. Edunvalvojien tulee ymmärtää poliittiset realiteetit ja vaatia viranomaisia toimimaan voimassa olevien lakien noudattajina aina, ei vain valikoiden.

Ammunnan harrastajista ainoastaan osa äänesti perussuomalaisia, sillä erityisesti itsensä eliittiin asemoineet helsinkiläiset äänestivät perinteisesti kokoomusta vaikka pahimmat aseiden vastustajat ovat kokoomuksen riveistä nousseet useisiin hallituksiin 2000-luvulla. Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon äänisaalis Helsingissä on kaikista kansanryhmistä, joiden elämään ovat vaikuttaneet kielteisesti sdp, kokoomus, vihreät, vasemmistoliitto ja keskusta. Jussi Halla-aho ei noussut eduskunnan ääniharavaksi asemyönteisenä, vaan reaalipolitiikkona. Jussi Halla-aho syrjäytettiin erittäin tärkeästä tehtävästä vuonna 2011 valitussa eduskunnassa, eli Hallintovaliokunnan puheenjohtajan tehtävistä, johon syynä käytettiin hänen saamaansa poliittista tuomiota kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Halla-ahon syrjäyttäminen oli Timo Soinin kosto siitä, että Halla-aho oli täysin ylivertainen keskustelija ja argumentaation mestari verrattaessa politiikkoja yleensä!

Mikäli poliisihallitus ryhtyy toimiin saadakseen Suomessa läpi Uuden-Seelannin tai Britannian aselain tyyppisen tulkinnan itselataavien aseiden totaalikiellosta, niin väitän lakiesityksen menevän läpi yksikertaisella hallituspuolueiden enemmistöllä, eli 101 ääntä riittää. Järjestöt, joiden johdossa on keskustan edustajia tulevat uudessa eduskunnassa äänestämään ryhmäkurin mukaisesti. Useimmat kansalaiset ovat jo unohtaneet Reserviläisliiton puheenjohtajan Pakkasen (kesk) ja Suomen Ampumaurheiluliiton Nepposen (kok) toimet vuonna 2010 eduskunnassa. He molemmat esiintyivät edunvalvojina, mutta pitivät huolen siihen asti huonoimmin valmistellun ampuma-aselain läpimenosta. NRA ry:n maalittamisen seurauksena molemmat putosivat seuraavasta eduskunnasta. Pilttiruokittu sukupolvi elää Facebookin ja Twitterin kautta ymmärtämättä politiikon pelkoa putoamisesta hillotolpalta, joten ainoastaan tehokkaalla maalittamisella viranomaisia ja politiikkoja voidaan puolustaa aseluvanhaltijoita.

Useimmat ammunnan harrastajat muistavat vielä 20 vuotta sitten Albertinkadun ampumaradalla 30-vuotiaan naisen Sanna Sillanpään suorittamat murhat lainatulla Beretta pistoolilla cal. 9 mm Pb. Murhat aiheuttivat välittömästi poliittisen kauhistelun ja silloinen pääministeri Paavo Lipponen (sdp) oli välittömästi valmis kieltämään kaikki yhden käden tuliaseet. Onneksi vielä silloin oli joitakin älykkäitä virkamiehiä tehtävissään, kuten lainsäädäntöneuvos Tomi Vuori ja Pertti Normia, joille annoin ajantasaista tietoa ampumaradan tapahtumista, sekä syistä joiden seurauksena valvonta radalla oli pettänyt kohtalokkaalla tavalla. Poliittisten irtopisteiden kerääminen ja syväpöyristyminen kulkivat läpi koko poliittisen kentän ja silloinen SAL:n toiminnajohtaja esitti jopa siirtymistä laser-aseisiin. Otin yhteyttä hyvin tuntemaani kansanedustajaan Klaude ”kopteri” Bremeriin ja hän järjesti tapaamisen eduskunnassa silloisen sisäministeri Enestamin kanssa.

Ministeri Enestam ymmärsi nopeasti, että vuonna 1998 voimaan tullut ampuma-aselaki ei ollut syynä murhiin vaan heikko kontrolli ampumaradan aseiden lainaamisessa, joten Enestam ei nähnyt asiassa syitä ryhtyä viranomaistoimiin kieltääkseen laillinen aseiden omistaminen. Luonnollisesti irtopisteiden kerääjien ykkönen ja median lemmikki ympäristöministeri Pekka Haavisto innostui vaatimaan totaalikieltoa Suomeen. Aseharrastajien kannalta oli onni, että Ruben Stiller halusi ohjelmaansa päivän polttavia aiheita ja kutsui samaan ohjelmaan ministeri Haaviston ja allekirjoittaneen. Ohjelman nähneet muistavat hyvin Haaviston kasvot kun hän halusi kielto asiaansa edistääkseen käyttää esimerkkinä Dunblanen joukkosurmaa. Kerrottuani ohjelmassa Dunblanen tapauksen taustat eli sen, että surmaaja oli paikallisen poliisipäällikön rakastaja, sekä tunnettu pedofiili ja sai pitää lupansa vaikka paikallinen ampumaseura oli vaatinut lupien peruuttamista, niin jälleen kerran katsojille selvisi, että politiikon tiedot asiasta olivat olemattomat ja hänet ns. lyötiin suorassa ohjelmassa. Keskustelu asekiellosta loppui tähän ohjelmaan 1999. Aseoikeuden puolustamien vaatii erittäin tarkkaa tietoa aseista, maailman tapahtumista ja lisäksi poliitikkojen taustoista.

KRISTILLISET KIRKOT JA JIHAD

Pääsiäinen on ohi, mutta jihadistien teot erityisesti kristittyjä kohtaan ovat todellisuutta kaikkialla tunnetussa maailmassa. Sri Lankan tapahtumat osoittavat kiistatta, että turismi nykymuodossa on vaarallista omalle ja läheisten turvallisuudelle, sillä Islamia uskontona tunnustavissa maissa kristityn eli kaffarin surmaaminen on erittäin toivottu teko. Kirkkojen polttaminen ja siellä käyvien surmaaminen mahdollistaa itsemurhaiskun kautta pääsyn paratiisiin 77 neitsyen luokse. Viralliset tiedotusvälineet maailmalla haluavat peittää iskujen todelliset tarkoitusperät, eli iskujen kohdistuminen kristittyjen kirkkoihin ja samalla suoritetut kristittyjen joukkomurhat mitkä palvelevat parhaiten Islamia sen väkivaltaisessa äärimuodossaan. Suomessa on peittelyn kulttuuri jo ylittänyt kansalaisten käsityskyvyn, sillä nykyaikainen sosiaalinen media paljastaa todellisuuden eli poliittisen ääri Islamin rumat kasvot.

Länsimaista erityisesti USA, Britannia ja Ranska ovat operaatioillaan islamilaisissa valtioissa kasvattaneet terrorismin aivan uudelle tasolle, sillä CIA:n ja MI6:n operaatiot ovat Mossadin kanssa yhteistyössä luoneet Daeshin (Isis) sekä antaneet kasvualustan Al Qaidalle. Syyriassa länsimaiden toimien seurauksena 2011 aiheutettiin valtava katastrofi ja sitä lietsottiin brittien luoman ”White helmets” ryhmän avulla. Laillisesti valitun presidentti Assadin kaataminen ei onnistunut Israelin ja länsimaiden yhteisten ponnistelujen tuloksena, vaikka koko länsimainen media oli valjastettu tukemaan rikollista toimintaa itsenäisen valtion päämiehen syrjäyttämiseksi. Assadin hallinto on tukenut ja antanut kristillisten järjestöjen toimia vapaasti Syyriassa, eli täysin eri tavalla kuin sionistien suosimassa Saudi-Arabiassa. USA:n hallinnon toimet ovat täydellisessä ristiriidassa näennäisesti uskonnollisesta ja kristinuskoon perustuvasta julkisuuskuvasta huolimatta, sillä USA:n toimet ovat lisänneet kristittyjen murhaamista globaalisti!

Suomessa esiintyvät Atte Kaleva ja Juha Saarinen jihadismin asiantuntijoina. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että erityisesti Saarisen tausta opiskelusta King`s College London johtaa MI6:n vaikuttamiseen Saarisen näkemyksiin. Britannia on menetetty valtio ja anglikaaninen kirkko on tarpeellinen ainoastaan järjestämään kuninkaallisen perheen kruunajaisia, häitä ja hautajaisia. Protestanttinen Britannia on ainoastaan surullinen jäänne kristinuskon merkityksestä ja täydellistä uskonnottomuutta ajaa BBC roskaohjelmillaan 24/7. Islamin voitto on selvimmin näkyvissä Lontoon pormestarin Khanin toimista, joten kansalainen joka uskoo jihadismin edustavan ainoastaan jotain ääriliikettä Islamia tunnustavien ihmisten joukossa on täydellisesti väärässä. Islam voidaan pitää kurissa ainoastaan Kiinan kaltaisessa edistyksellisessä valtiossa tai Venäjällä niin kauan kuin ortodoksinen kirkko ylläpitää kristinuskon merkityksellisenä kansalaisille.

Suomessa kansalliskirkkomme on mädätetty sisältä, josta ensimmäinen merkki oli naispappeus ja seuraukset ovat kauhistuttavat. Keskinkertaisilla teologian arvosanoilla on saavutettu piispaksi nimittämisiä ja piispoina ovat nämä naiseksi syntyneet osoittautuneet todellisiksi rienaajiksi. Pääsiäisen sanoma on täysin vieras näille naispapeille, mistä selvin osoitus on Espoon hiippakunnan piispaksi vihityn Kaisamari Hintikan kirjoitukset pääsiäisen ajasta. Suomessa luterilaisuus on kirkon piirissä kielletty ”aatesuunta” ja kirkko on muuttunut kuten teologian tohtori Juha Molari erinomaisessa kirjoituksessaan toteaa valekirkoksi. Suomessa Helsingin piispana toiminut Irja Askola lähestyi suorastaan matelemalla Islamia käymällä moskeijassa muka vuoropuhelun edistämiseksi. Kristillisen kirkon tulee palata Uuden Testamentin ja luterilaisuuden piiriin takaisin ja aloittaa ristiretket Islamia tunnustavia maita kohtaan. Vain voimakas kristillinen usko voi estää länsimaisten valtioiden tuhoutumisen.

Vääräuskoisten tappamien on erityisen otollinen teko koraanin mukaan, joten kaikki väitteet pelkästään maltillisesta Islamista ovat kristittyjen harhaan johtamista. Suomessa Maanpuolustuskorkeakoulussa on julkaistu ansiokkaita tutkimuksia jihadismista, kuten Antti Parosen väitöstutkimus vuodelta 2016. Valitettavasti Suomessa nykyinen suuntaus puolustusvoimissa edellyttää vaikenemista USA:n Brzezinskin ”shakkipelin” merkityksestä jihadismin nousulle. Afganistanissa Talebanien tukeminen Neuvostoliiton aikana, Irakin-Iranin sota 1980-88, Irakiin hyökkäys 2002 ja Arabi-kevät 2011 ovat kaikki seurausta USA:n toimista aiheuttaa sotia Islamia tunnustavissa maissa. Terrorismin paras kasvualusta länsimaissa ovat moskeijoissa pidetyt koraanikoulut, sillä parhaat vihasaarnaajat onnistuvat rekrytoimaan sieltä jopa hyvässä yhteiskunnallisessa asemassa olevia toteuttamaan Muhammedin tahtoa eli jihadia.

Ranskassa juuri ennen pääsiäistä palanut Notre Damen katedraali on ilmeisesti tuhopoltto, sillä mitään hitsauksia tai tulitöitä ei rakennuksessa ollut tehty ennen palon syttymistä. Vain vähän ennen palon syttymistä nähtiin rakennuksesta poistuvan reppu selässä etelämaalaiselta näyttävä mies. Miksi ilman tutkimusta jo heti palon jälkeen esitettiin palon syttyneen rakennuksen korjauksesta johtuen? Presidenttinä Macron on erittäin vähän uskonnollinen henkilö, sillä Rotschildin entisenä pankkiirina hän ei missään uransa vaiheessa ole osoittanut kunnioitusta katolista kirkkoa tai sen edustajia kohtaan, koska hän palvelee mieluummin sionismia ja islamia. Tieto mahdollisesta tuhopoltosta halutaan salata, sillä Euroopan Unionin johto on huolissaan parlamenttivaalien tuloksista ja siksi kaikki tieto jihadista halutaan peittää ennen vaaleja. Suomessa on aika tehdä asiasta johtopäätöksiä, eli haluammeko me säilyttää kristinuskoon perustuvan länsimaisen elämänmuotomme vai siirtyä Muhammedin aikakauteen Mekassa?

Runo K. Kurko

puheenjohtaja