PUHEENJOHTAJAN KOLUMNI IX

HUOLTOKATKO

Useat sivuillamme www.nra.fi säännöllisesti käyvistä lukijoista ovat hämmästelleet Juhannuksena 2019 kadonneita sivujamme, mutta voimme nyt ilmoittaa sivujen olevan jälleen toiminnassa ja antavan luotettavaa tietoa aseisiin liittyvistä asioista, sekä aseen omistamiseen liittyvistä kysymyksistä globaalissa konteksissa. Palvelimeen kohdistunut hyökkäys oli erittäin hyvin ajoitettu, sillä kyseessä oli Juhannuksen aika ja yö jolloin palvelimissa yleensä on päivitys käynnissä. Palvelimeen hyökkäyksen tehnyt taho on selvitettävänä, mutta eräiden viitteiden mukaan hyökkäys on tullut Natoa lähellä olevista lähteistä. NRA ry on globalistien pahin painajainen ja kriittinen suhtautuminen Pohjois-Atlantin Liiton eli Naton tavoitteisiin Suomessa on ollut usein käsitelty aihe katsauksissamme. Palvelimen ja suuren aineiston runsauden vuoksi huoltokatko on valitettavasti ollut pitkäkestoisempi kuin saatoimme uskoa.

On olennaisen tärkeää ymmärtää, että NRA Kansallinen Kivääriyhdistys ry on kansalaisoikeusjärjestö ja kaikki hallituksen jäsenet toimivat riippumattomina ilman palkkaa tai korvauksia. Vapaaehtoistyö merkitsee sitä, että NRA ry ei altistu painostukselle vaikka se tulisi viranomaisten taholta. NRA ry ei saa, eikä ole hakenut koskaan avustuksia valtiolta, kunnalta, seurakunnalta tai EU:lta, niin se on pystynyt säilyttämään riippumattoman asemansa. On todettava, että suomalainen saa enää todellista tietoa asioiden taustoista lähes yksinomaan ns. vaihtoehtomedioiden eli Vastavalkean, Magneettimedian ja MV-lehden sivuilta. Erityisesti nuoret ja eläkeläiset ovat yksinomaa Ylen ja HS:n uutisoinnin varassa, joten yleinen sinisilmäisyys ja kyvyttömyys vaikuttaa omaan asemaan heikkenee kansalaisilta virallisten ”valeuutisten” vaikutuksesta.

Odotamme uudistetun palvelimen palvelevan moitteetta myös tulevaisuudessa, mutta mikäli samankaltaisia iskuja on odotettavissa ja tapahtuu, niin siirrämme palvelimen sellaiseen maahan jonne Naton Hybridisodan keskus ei pysty vaikuttamaan. Kansalaisten sananvapauden kannalta vihreää aatetta julistavien viranomaisten toimet on saatava puolueettomaan tutkintaan, sillä huoltokatkomme aikana esille tulleet vihapuheeseen liittyneet esitutkinnat osoittavat myös entisille poliisiministereille, kuten kd:n Päivi Räsäselle, että Raamattu edustaa vihreiden käsityksen mukaan vihapuhetta ja siksi Raamatun Sanan levittäminen on vihreän maailmankuvan mukaisesti rikollista toimintaa. Mikäli joku todella on kiinnostunut Hussein al Taeen kirjoituksista, niin on syytä tarkoin pohtia, mitkä lauseet hänen kirjoituksissaan olivat ”taqyaa” ja mitkä totuutta. Totuus ei voi vahingoittaa ketään, paitsi sionisteja.

AMPUMA-ASEREKISTERI JA 15.7.

Poliisin keskusrekisteriä ampuma-aseista on pyritty saattamaan toimintakuntoon jo 90-luvun alusta lähtien ja erityisesti Suomen liityttyä perustuslakimme vastaisesti Euroopan Unioniin 1995, niin kattava ja toimiva keskusrekisteri olisi pitänyt olla jo toimintakunnossa. Ampuma-aselakien lukuisat uudistukset vuoden 1998 uudistuksen jälkeen ovat lisänneet määräyksiä ja vaatimuksia niin paljon, että on perusteltua syytä epäillä, että lakimuutosten noudattaminen ja tulkitseminen on jopa lupaviranomaisille vaikeaa, ellei mahdotonta. Kansalaisen mahdollisuudet vaikuttaa omaan asemaansa kulminoituu aina valtakunnallisissa vaaleissa, mutta hyväuskoiset suomalaiset äänestävät perinteisesti samoja puolueita vaaleista toiseen kunnes ”valo” ehkä herättää heidät ymmärtämään valtiolaivan olevan jo karilla. Kaikki muut puolueet paitsi perussuomalaiset ovat pettäneet äänestäjänsä ampuma-aseisiin liittyvissä äänestyksissä.

Edunvalvojina esiintyvät palkatut henkilöt toimivat maksajan toiveiden mukaisesti, siksi tehokasta yhteistoimintaa kansalaisten oikeuksien puolesta ei voida toteuttaa. Kaikissa aseisiin liittyvissä kysymyksissä esille tulee nopeasti tunneseikat ja keskustelu pyritään johtamaan tehokkaasti siten, että esitetään kysymyksiä, kuten mihin tarkoitukseen kukaan edes tarvitsee asetta? Edunvalvojat lähtevät liian helposti kyselijöiden tai haastattelijoiden johdattelemaan keskusteluun mukaan ollakseen mukavia, jolloin tunneseikat vievät ja asia unohtuu. Erityisesti vihervasemmistoon kuuluvat toimittajat ovat taitavia viemään vastausvuoron haastateltavalta ja silloin peli on jo menetetty. Voidaan kysyä keneltä tahansa 40- 60-luvulla syntyneeltä asevelvollisuuden suorittaneelta mieheltä, kuinka heidän aikanaan oli mahdollista käydä ampumaradalla vaikka polkupyörällä, kivääri selässä tai ajaa mopolla kylätietä haulikko paljaana selässä varisjahtiin?

Uusien määräysten ja lain tulkinnan kiristymisen takana on globalistien tavoite tuhota valkoisten asuttamien valtioiden väestörakenne ja saada aikaan Goudenhove-Kalergin Pan Europa liikkeen suunnittelema uusi ihmisrotu. Tavoitteen saavuttamiseksi ovat useimpien Euroopan maiden johtajat hyväksyneet rajattoman siirtolaisuuden Afrikasta ja Lähi-Idästä, minkä seurauksena kaikissa siirtolaisuuden kohteeksi joutuneissa maissa ovat raiskaukset, väkivaltarikokset ja murhat lisääntyneet hälyttävän korkeiksi. Kantaväestöltä halutaan viedä heidän laillisesti omistamansa aseet pois lain suomin valtuuksin, jotta he eivät voi puolustaa itseään ja läheisiään väkivaltaisia siirtolaisia vastaan. Ruotsi on noussut aseellisten hyökkäysten, pommi-iskujen, murhien ja raiskausten johtavaksi maaksi Euroopassa ja Suomen nykyinen vasemmistohallitus pyrkii samaan. Jutta Urpilaisen valinta ”Afrikka-komissaariksi” merkitsee lisääntyvää kärsimystä eurooppalaisille!

Kansalaisten kannalta paras asia olisi poliisin ampuma-aserekisterin täydellinen tuhoutuminen mahdollisimman pian, sillä rekisteristä ei ole mitään osoitettuja hyötyjä kansalaisten kannalta. Poliisin omaa työturvallisuutta on jatkuvasti lisätty kalliilla virka-asehankinnalla ja panssariautojen hankinnoilla, mutta tavallinen kansa halutaan riisua aseista. On valitettavaa mikäli poliisi pitää omia kantasuomalaisia vihollisina ja asekuntoisia siirtolaisia liittolaisinaan, niin opintomatkat Ruotsiin saattaisi avata näköalaa todelliseen maailmaan. Ghettoutuminen on jo nyt nähtävissä Helsingin eräissä lähiöissä ja samankaltaisia merkkejä on Vantaalla ja Espoossa. Autojen polttaminen on erityisesti ruotsalaisissa lähiöissä arkipäivää, samoin poliisin autojen kivittäminen ja ambulanssihenkilöstön uhkaaminen. Ampuma-aseella varustettu kansalainen on usein pelastanut USA:ssa poliisin ja toisen kansalaisen, joten poliisijohdon asenteen laillista aseen omistamista kohtaan tulee viimeistään nyt muuttua! On aika palata takaisin hyvinvointivaltioon!

ASEVASTAISUUS JA NRA

USA:n median ja demokraattisen puolueen äänitorveksi on muodostunut Suomessa Yle, sekä Sanoma Oyj:n omistamat julkaisut. Väittämällä USA:n NRA:n olevan aseteollisuuden lobbari ja puolustavan rajatonta aseen kantamisen oikeutta on tarkoituksellisesti vääristelty väittämä, kuten väite massamurhaajien äärioikeistolaisuudesta. FBI:n tilasto kertoo aivan muuta, joten yksipuolinen uutisointi ja aseiden demonisointi osoittavat, että valhe muuttuu totuudeksi kun se riittävän usein esitetään ns. ”luotettavassa” mediassa. Todellisuudessa USA:ssa väkivalta on osa yhteiskunnan eriarvoisuuden ilmentymää, sillä arviolta 65.000.000 amerikkalaista elää köyhyysrajan alapuolella ja kodittomien laumat asuvat kaduilla kyhätyissä teltoissa tai katoksissa. Rotuerottelun poistaminen ja kansalaisoikeuksien puolesta taistelu 60-luvulla johti todellisuudessa mustat entistä heikompaan asemaan, sillä samalla hyväksyttiin laajalti värillisten ryhmien ”siirtolaisuus” mikä paheni Obaman aikana.

USA on valtiona kehittynyt valkoisten kristittyjen siirtolaisten avulla jo 1800-luvulla vakavaksi kilpailijaksi brittiläiselle imperiumille ja koko valtion kehittyminen vapaan markkinatalouden esikuvaksi oli mahdollista ainoastaan halvan ja kyvykkään eurooppalaista alkuperää olevan väestön avulla. USA:n maaperällä oleva alkuperäväestö surmattiin tai ahdistettiin reservaatteihin, jolloin 1800-luvulla käyty sisällissota ja intiaanisodat opettivat väestölle, että ainoastaan ampuma-ase voi tehdä kansalaisen tasa-arvoiseksi. Kieltolaki 1920-luvulla loi uuden rikollisuuden ja samalla aseiden käyttö oli jokapäiväinen uutinen lehdissä. Murhien ja tappojen ennätys oli aikanaan Chicagossa Al Caponen ottaessa valtaansa pääosan laitomasta viinan myynnistä ja uhkapeleistä, mutta nykyinen Chicago ylittää murhien ja tappojen osalta Caponen ajat verisesti. Chicagon pormestari Rahm Emanuel on Barak Obaman luottohenkilö ja tunnettu asevastainen poliitikko.

Suomalaisen virallisen median vihervasemmistoon kuuluvat toimittajat esittävät vakavissaan, että aseet tappavat USA:ssa joka vuosi 10.000 ihmistä, kuitenkin olennaisin asia on se, että ase ei tapa vaan asetta käyttävä ihminen. USA:ssa väkivaltarikostilastoa on tarkasteltava rodullisena ongelmana, sillä mustien ja latinojen osuus on selkeästi kasvanut 1920-luvun jälkeen ja ampumisten kohteena voi olla kuka tahansa. Ilman erityistä psykologian opiskelemista on helppo ymmärtää väkivallan kasvu yhteiskunnassa sen muututtua kristillisiä arvoja edistävästä monikulttuuriseksi yhteiskunnaksi ja kaikkien aate-, sekä uskontosuuntausten hyväksyjäksi. Väkivalta USA:ssa korreloi erittäin hyvin USA:n valtion harjoittaman väkivallan kanssa Irakissa, Afganistanissa, Syyriassa ja Libyassa. Valtioterrorismi on vihervasemiston hiljaisuudessa hyväksymä käytäntö, sillä mitään aseellisten selkkausten vastaista julkilausumaa ei ole kuultu nykyiseltä Suomen hallitukselta. Media vaikene täysin USA:n sotarikoksista!

USA:ssa NRA on vanhin kansalaisoikeuksia puolustanut järjestö ja siksi se on ollut jatkuvasti demokraattien vasemmiston ja median hampaissa. LGBT ideologiaa ja asevastaisuutta ajava San Fransiscon demokraattijohtoinen valtuusto teki päätöksen ja julisti NRA:n kotimaiseksi terroristijärjestöksi, vaikka Antifa, toisin kuin NRA on kaikissa esille tuloissaan ollut väkivaltainen ja väkivaltaan yllyttävä järjestö. USA:n perustuslaki on suojannut aseiden omistamisen oikeutta ja siksi vasemmisto, sekä sitä tukeva voimakas ja vaikutusvaltainen järjestö AIPAC on jatkuvasti hyökännyt perustuslain toisen lisäyksen perusteluja vastaan. Kansalaisten mahdollisuus puolustautua aseellista väkivaltaa vastaan ei ole poliisi, vaan ampuma-ase. Periaate suojella itseään ja kotiaan on erittäin vahva anglosaksisissa maissa, mutta murentunut Britanniassa ja sen entisissä siirtomaissa.

NRA:n vaikutusvalta kansalaisoikeusjärjestönä on perustunut aina erinomaiseen kykyyn vastata asiattomiin hyökkäyksiin ja suorat suhteet politiikan vaikuttajiin ovat olleet edellytys puolustaa kansalaisten oikeuksia. Suomessa NRA ry:n toiminta on ollut asiapohjalta vaikuttaa suoraan poliittisiin päättäjiin ja siksi olemme joutuneet asevastaisten tahojen maalittamisen kohteiksi. USA:n NRA on ollut todellinen vaikuttaja politiikassa yli 40 vuotta, sillä sitä ennen monet NRA:n toimet olivat samanlaisia kuin useimpien Euroopan maiden kansallisten ampumaliittojen, eli urheiluampujien koulutus, olympialaisiin ampumalajeihin kouluttaminen ja viranomaisten ampumakouluttajien valmentaminen. Euroopan Unionissa ei valitettavasti ole yhtään USA:n NRA:n veroista järjestöä joten joudumme komission asedirektiivien vuoksi luopumaan tärkeimmistä oikeuksistamme menettäessämme aseemme. On aika ryhdistäytyä ja yhdistää aseenomistajien toiminta EU:sta eroamiseen.

Runo K. Kurko

puheenjohtaja