PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

ASEET JA RAUHANTILA

Euroopan Unionissa aseita omistavat kansalaiset eivät ymmärrä, että EU:n komissio ja globalistinen eliitti pyrkivät rauhantilan aikana keräämään kansalaisten laillisesti omistamat ampuma-aseet pois, vaikka rikolliset saavat aseensa aivan muista hankintalähteistä kuin lainkuuliaiset kansalaiset. Terroristit ovat jo keskuudessamme ja Migrin mukaan 2015 Suomeen pakolaisstatuksella tulleet nuoret miehet ovat pääosin osoittautuneet sotilaskarkureiksi tai entisiksi poliiseiksi Irakista. Islamia tunnustavissa maissa sotilaskoulutuksen saaneet nuoret miehet osaavat käsitellä kaikkia Kalashnikov-tyyppisiä aseita, sekä luonnollisesti USA:n avokätisesti toimittamia AR 15 malliin perustuvia sotilasaseita. Luonnollisesti myös sotilasräjähteet ovat tuttuja sotilaskoulutuksen saaneille.

Maahamme rauhallisen Ruotsin läpi tulleet ja useissa muissa Euroopan maissa jopa useita vuosia oleilleet taistelukuntoiset miehet muodostavat määrältään useiden prikaatien katutaisteluihin perehtyneiden taistelijoiden viidennen kolonnan ollen pysyvä uhka pienen maan poliisivoimille, sekä varusmiehistä koostuvalle armeijalle. Mikäli jo aiemmin maahan tulleet islamia tunnustavat haluavat herätä ”jihadin” kutsumana, niin poliisikuntamme panssaroiduille Mercedes G-vaunuille tulee todellista käyttöä ja turhat voiman näyttämiset kantasuomalaisille voidaan jättää menneisyyteen! Ruotsi on jo lähellä sitä hetkeä, jolloin laillinen yhteiskuntajärjestys kaatuu ja anarkia tulee johtamaan sisällissotaan. Poliisilaitoksia vastaan suoritetut pommi-iskut ja no go alueet ovat merkki yhteiskunnan rappiosta.

Suomessa Julkisen Sanan Neuvosto ja siihen kuuluvat mediat välttävät kaikin tavoin totuuden kertomista kansalaisille, sillä vaikeneminen on Mediapoolin keino yrittää estää todellisen tiedon leviämistä kansan keskuuteen. Internet tarjoaa rajattomat mahdollisuudet saada ajantasaisesti tietoa tapahtumien todellisesta luonteesta ja erityisesti Oulun kaupungissa tapahtuneiden raiskausrikosten luonteesta ja suorittajista. Poliisi toimii yhdessä Mediapoolin kanssa estäessään raiskaajien taustojen selvittämistä ja uutisointia mahdollisimman pitkään, mutta JSN:n ulkopuoliset tiedotuskanavat, kuten Uusi MV-Lehti ja Vastavalkea kertovat tosiasioista. Aseluvan omaava kansalainen ihmettelee poliisin suhtautumista aseistettuun kantasuomalaiseen, sillä väärää tietoa aseellisesta vastarinnasta ja aseella uhkaamisesta levittää poliisi, vaikka kyseessä olisi näköisase!

Rauhantila Euroopassa on ainoastaan näennäinen, sillä Jugoslavian hajoamissota ja Naton pommitukset osoittivat, että sotaa käydään kaikkialla Euroopassa, mutta nyt hyökkääjät ovat soluttautuneet yhteiskuntaan globalistien rahoituksen turvin. Suomalaisen poliisin on turha kuvitella, että terrori-iskuissa ei tulla käyttämään sotilasaseita ja räjähteitä myös Suomessa, sillä Soroksen rahoituksen turvin pakolaisia tuovat alukset voivat aivan yhtä helposti tuoda myös aseita. Lähi-Itä on täynnä aseita ja niiden saanti on todella helppoa, sillä valtiolliset toimijat kuten USA ja Israel ovat olleet merkittävien terroristijärjestöjen kuten Isisin varustajia ja huoltajia. Syyrian pohjoisosissa toimivat järjestöt ovat saaneet aseensa pääosin USA:lta ja Turkilta. Terroristien aseet eivät ole suomalaisten metsästysaseita, vaikka näin aselain kiristyshankkeissa asiaa pyritään perustelemaan.

EU on direktiivien avulla tehokkaasti hyökännyt luvallista aseenomistusta vastaan ja kansalliset viranomaiset ovat implementoineet direktiivit omaan lainsäädäntöönsä, poikkeuksena ainoastaan Visegrád-maat. Näkemykseni Suomen tilanteesta aseenomistajana ja aikanaan aktiivina urheiluampujana sekä metsästäjänä on, että olemme jo menettäneet itsenäisyytemme EU:n liittymissopimuksen kautta ja kehitys tulee johtamaan siihen, että Suomi jää ainoastaan eliitin metsästystä suojelevaksi reservaatiksi, ellei kansa äänestä Suomea irti EU:sta. Kansalaisten käsissä luvallisesti omistetut aseet eivät ole uhka, vaan myös paras turva maan joutuessa väkivallan kohteeksi. Aseeton kansa on kelvoton!

KANSAN VALITSEMA JA ELIITIN VIHAAMA TRUMP

Donald Trumpin vaalilupaus tuoda amerikkalaiset joukot takaisin on osoittautunut USA:n poliittiselle eliitille erittäin katkeraksi asiaksi. Ilman juridisia perusteita käynnistetyt presidentin virasta erottamistoimet ovat kaikille konservatiiveille ja isänmaallisille ihmisille USA:ssa osoitus ”Deep State” ryhmän demokratian halveksumisesta, sillä kansa ei ole voinut äänestää oikein. Presidentti Trumpin vastaisuus on myös Suomen ns. valtalehdistössä saavuttanut sellaiset mittasuhteet, että on perusteltua syytä epäillä, että USA:n deep state ryhmä on vallannut myös Suomen Mediapoolin sekä Huoltovarmuuskeskuksen. USA on edelleen maailman merkittävin ja ainoa supervalta, joten USA:n istuvaa presidenttiä Donald Trumpia kohtaan käynnissä oleva loan heitto on käsittämätöntä!

Ronald Reaganin kauden jälkeen jokainen USA:n presidentti on lähettänyt amerikkalaisia kuolemaan vieraisiin maihin ja eroa demokraattien tai republikaanien välillä on vaikea havaita, sillä takana on aina ollut ”salainen hallitus” mitä ohjaa aseteollisuuden rahoittajat USA:ssa. Donald Trumpin valinta USA:n presidentiksi oli täydellinen shokki republikaaneille, sillä valinta on lähes aina kohdistunut puoluekoneiston valitsemalle ehdokkaalle eli perinteiselle Wasingtonin poliittiseen eliittiin kuuluvalle ”kellokkaalle”. Trumpin halu tehdä diilejä on ollut erittäin tehokas keino EU:n johtajien ajamiseksi suorastaan paniikkiin ja Trumpin puhe YK:n ilmastokokouksen aikana osoitti kuulijoille, että globalismin aika on ohi.

Donald Trumpin mollaaminen on ollut erityisesti CNN:n kaiken toimituksellisen työn perusta, sillä Jeff Zucker käy henkilökohtaista ”vendettaa” Trumpin edustamia arvoja vastaan. Mielenkiintoista Trumpin demokraattivastustajissa on, että ainoastaan Tulsi Gabbard Havaijilta on demokraattien ehdokkaista esittänyt selväjärkisiä ehdotuksia USA:n joukkojen vetäytymisestä Lähi-Idästä. Demokraattien presidenttiehdokkaat ovat tulevissa vaaleissa niin heikkoja, että ”sokeakin Reetta” näkee heidät häviäjinä, erityisesti kun huomio kohdistuu tunnettuihin politiikkoihin Joe Bideniin ja Bernie Sandersiin. USA:n edustajainhuoneen puheenjohtaja Nancy Pelosi on antanut tunteille vallan, vaikka häntä aikaisemmin pidettiin taitavana taktikkona, niin nyt hän esiintyy ainoastaan vanhana, katkerana naisena ja antaa ovelan senaatin vähemmistön johtajan Chuck Schumerin ohjailla itseään Trumpin vastaisen kampanjan keulahahmona.

Donald Trumpin päätös vetää USA:n joukot Syyriasta ja samalla estää mahdolliset yhteenotot turkkilaisten joukkojen kanssa oli erittäin älykäs starteginen ratkaisu. Pentagonin johto on luonnollisesti katkera Trumpin vetäytymiskäskystä, mutta kurdien tukeminen tarkoittaa terrorismin jatkumista Syyriassa, sillä kaikille asiantuntijoille on jo selvää, että Assadin vastaiset voimat eivät olleet demokratiaa vaativia syyrialaisia, vaan CIA:n, brittien MI6:n ja Mossadin värväämiä eri maiden kansalaisia. USA on pääosin varustanut kaikki Lähi-Idän terrorijärjestöt, joten on jo korkea aika myös Suomessa ymmärtää tosiasiat. Kurdien vapaustaistelu on tuhoon tuomittu, sillä kurdit ovat jakaantuneet usean eri maan alueelle, Syyria, Irak, Turkki ja Iran. Kurdit ovat muodostaneet eri ryhmittymiä joiden tavoitteet itsenäisestä Kurdistanista ovat hyvin erilaisia kuin me Suomessa ymmärrämme. Vapaus ja erityisesti sananvapaus ovat tärkeimpiä asioita itsenäisesti ajattelevlle ihmiselle, mutta Lähi-Idässä vain harvassa Islamia tunnustavassa maassa ymmärretään eurooppalaisille aikanaan kuuluneita perusarvoja.

Donald Trump tulee valituksi vuonna 2020 ja ainoastaan kuolema tai III Maailmansota voi sen estää. Kansalaisen ei tarvitse olla salaliittoteorioihin uskova, mutta jokainen 1900-luvun historiaan tarkemmin tutustunut ymmärtää, että ainoastaan harvoissa tapauksissa tapahtumat, kuten Sarajevon surmanlaukaukset tai J.F. Kennedyn murha olisivat olleet vain jonkun häiriintyneen henkilön tekosia. Kaikissa valtion päämiehiin kohdistuneissa salaliitoissa on ollut takana jonkun maan, jopa oman maan tiedustelu- tai poliisorganisaatio. Sattuma on mantelin löytyminen ”joulupuurosta”! Suomen media on kovien tosiasioiden edessä, sillä valehtelu ja väärän tideon levittäminen ovat tulossa tiensä päähän ja moninapainen maailma on jo todellisuutta, eikä sitä voida enää kieltää! Vihervasemmisto ei tule juhlimaan edes USA:ssa ja Gretan aika on pian unohdettu.

Runo K. Kurko

puheenjohtaja