PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

POLIISIN ASEHUUTOKAUPAT

Poliisihallituksen alainen Asehallintoyksikkö järjestää poliisin haltuun joutuneiden aseiden tai poliisille myytäväksi jätettyjen perikuntien aseiden huutokauppoja lähes kuukausittain. Huutokaupoista on poliisin sivuilla nähtävissä luettelo, mutta luettelossa on erittäin merkittäviä puutteita, sillä aseista ei ole kuvia tai kuntoluokitusta. On täysin selvää, että vain osa huutokauppoihin jätetyistä tai joutuneista aseista saadaan myydyksi tällä menetelmällä ja se onkin ilmeisesti viranomaisten tarkoitus, jotta suuri osa aseista menisi romutettavaksi. Perikuntien edustajat kuvittelevat usein saavansa tyydyttävän korvauksen myyntiin jätetystä omaisuudesta, mutta tulevat pettymään.

Varakkaiden pesien edustajina saattaa toimia sellaisia pesänhoitajia, jotka mielellään lähettävät pesään kuuluvat aseet romutettavaksi, mutta silloin menetellään väärin pesän osakkaita kohtaan. Olen saanut useita kyselyjä NRA Infoon pesän aseiden myynnistä ja olen suositellut tarjoamaan niitä joko Suomen Asehistoriallisen Seuran huutokauppoihin tai aseliikkeille Asetalo Oy tai Asekauppa Erkki Lähdeniemi. On aina parempi saada edes jonkinlainen hinta aseliikkeeltä kuin luottaa poliisin vilpittömään auttamishaluun tarjota aseet myytäviksi poliisin asehuutokaupassa. Poliisin asehuutokaupoissa on ollut runsaasti erittäin laadukkaita itselataavia FN haulikkoja myynnissä, mutta edes 50 euron perustarjousta ei ole saatu, jolloin aseet ovat menneet romuksi.

Lupien peruutukset ovat arkipäivää ja todellisuus saattaa kohdata ketä tahansa kunnon kansalaista siten, että liikennerikkomus tai niiden jatkuvuus voi olla peruste lupien peruuttamiselle. On valmistauduttava siihen, että ampuma-aseiden hallussapitoluvat eivät ole enää itsestäänselvyys, sillä poliisi toimii erittäin nopeasti silloin, kun kyseessä on ampuma-aseita laillisesti omistava kansalainen. Perustuslain suojaama sananvapaus ei enää merkitse samaa kuin vuonna 1994 ja sitä ennen, vaan on tarkoin säädelty oikeus jopa Tasavallan presidentti Niinistön mukaan. Euroopan Unionissa asevastaisuus ja sananvapauden rajoitukset on kohdistettu koskemaan EU:n jäsenvaltioiden kantaväestöä, mutta ei sinne tilaustaksiliikenteessä tulleita terroristejä.

Alkoholi ja aseet eivät sovi yhteen, siksi erityisesti metsästäjien tulee olla poikkeuksellisen tarkkoja käyttäessään alkoholia vaikka suljetuissa metsästäjien omissa tilaisuuksissa. Metsästäjien on itse seurattava omaa terveydentilaansa, jotta paikallisen terveyskeskuksen terveydenhoidon ammattilaisten ei tarvitse kertoa poliisille metsästäjän olevan kykenemätön luotettavasti käsittelemään aseitaan. Useimmille metsästäjille omat metsästysaseet ovat erittäin tärkeitä, kuten myös jahtiporukassa liikkuminen ja siksi metsästäjän on noudatettava erityistä varovaisuutta asioidessaan terveydenhoidon ammattilaisten kanssa. Metsästäjän kuoltua hänen aseisiinsa pitäisi voida helposti saada lupia perikuntaan kuuluvien, jotta aseita ei luovutettaisi poliisin huutokauppojen kautta romutettavaksi.

LINNOISSA KREIVIEN…

Suomen itsenäisyyden muistopäivää 6.12. vietettiin hyvin erilaisissa tunnelmissa, sillä globalistien hallitsema Suomi ylenantoi kaikin tavoin itsenäisyyden merkityksen tukemalla äärivasemmiston mielenosoituksia. Kansallismielisten soihtukulkueen häiritseminen on ollut perinteinen vasemmiston toiminta 2000-luvulle tultaessa ja samalla poliisi on erityisen tehokkaasti pyrkinyt estämään jopa 612 soihtukulkueen. On käsittämättömän lyhytnäköistä erityisesti kokoomuksen kannalta, että koti, uskonto ja isänmaa olivat juuri kokoomuksen iskulauseista ja iäkkäät kokoomuksen äänestäjät Espanjan asunnoissaan vieläkin haluavat uskoa, että on olemassa kansallinen kokoomus. Kokoomus on jo Mauno Koivisto kaudella muuttunut globalistien arvoja kannattavaksi pääomapiirien puolueeksi ilman isänmaata!

Vihervasemmiston ja keskustan yhteinen hallituspohja on järkyttävä esimerkki siitä, että kansallinen etu päätöksenteossa on lopullisesti jätetty kansainvälisille pääomapiireille, joiden tavoitteena on väestönvaihto myös Suomessa. Halvan työvoiman vastapainona on elätettävä koko vierasta siirtolaista seuraava perhe ja suku, kuitenkaan työnantaja ei sitoudu maksamaan veronmaksajille kohdistuvia kuluja tai korvaamaan saamaansa taloudellista etua. Ei ole olemassa halpatyövoimaa muualla kuin siellä missä pystytään tuottamaan tuotteita ja palveluja suuressa mittakaavassa, kuten Intiassa ja Kiinassa. Suomi oli vielä ennen Koiviston ”konklaavin” toimia hyvän sosiaaliturvan ja koulutuksen mallimaa, mutta koko maailmaa syleilevä soasialismi yhdistettynä kokoomuksen globalismiin on tuhonnut Suomen.

Itsenäisyyden muistopäivän vietto on kuin laulun sanat ”Linnoissa kreivien…” eli tavallinen kansa ja työläinen voi ainoastaan osallistua muistelemalla aikaa, jolloin maassa oli presidenttinä Urho Kaleva Kekkonen. Vaaleanpunaiset vuorineuvokset olivat kaikesta huolimatta tekemässä rahaa myös suomalaiselle työläiselle, mutta sitä eivät tee Herlinit, Wahlroosit ja muut globalistit. Suomi isänmaana tuntuu yhä useammalle kansallismieliselle vieraalta, sillä isäntamaasopimus USA:n kanssa ja alistuminen USA:n mahdollisten sotilastoimien tukijaksi osoittaa kiistatta, että Suomea hallitaan Suomen ulkopuolelta. Suomettumisen aika johti vähitellen ETYK 1975 kautta kommunismin kaatumiseen Venäjällä ja se oli erityisesti presidentti Kekkosen valtiomiestaidon ansiota. Kansallisvaltioiden aika on kuitenkin jälleen tulossa!

Runo K. Kurko

puheenjohtaja