PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

NAINEN KOMENTOSILLALLA

Naisten aseman vahvistuminen kaikkialla läntisessä maailmassa on johtanut tilanteeseen, että miehet ovat joutuneet tasa-arvon nimissä alisteiseksi naisille. Suvaitsevaisten suuresti ihailema Islamilainen maailma pitää naista, lapsia ja kotieläimiä miehen omaisuutena ja siksi myös naisen arvo on materiaalinen, ei henkinen. Länsimaissa on tasa-arvon nimissä mies pyritty ajamaan vain elättäjäksi tai parhaassa tapauksessa ainoastaan lapsen siittäjäksi ilman tasa-arvoa ihmisenä. Suomalainen yhteiskunta on poliitikkojen toimien seurauksena jakaantunut huonosti koulutettuihin ja syrjäytymisvaarassa oleviin työtä tekeviin miehiin, sekä menestyviin varakkaisiin miehiin, joista mahdollisuudet saada sopiva puoliso on hyvin koulutetuilla paremmat.

Tytöt ovat kouluissa poikia nopeammin ja usein paremmin menestyviä ja myös parin valinta tapahtuu usein jo koulussa vaikka poikien harrastukset ovat selvästi erilaisia kuin tyttöjen. Koulujen opetussuunnitelmat suosivat naisistuneen opettajakunnan toimien seurauksena erityisesti tyttöjä, joten vihervasemmiston toimien seurauksena koulut tuottavat pääosin yhteiskunnan kannalta huonosti suoriutuvia miehiä. Kouluissa tulisi olla täydellinen kännykkäkielto ja älypuhelinten käyttäminen myös liikenteessä tulisi voida kieltää autoilijoilta ja jalankulkijoilta liikennettä vaarantavina. Suomalainen yhteiskunta on edennyt kohti katastrofia, sillä tasa-arvon nimissä toteutetaan miesten syrjäyttämistä kaikessa yhteiskunnan toimissa. En ole huomannut missään toteutuvan mieskiintiötä!

Naiset ovat ottaneet koulutuksensa turvin myös sellaisia perinteisiä miehille kuuluneita tehtäviä kuten merikapteenien tehtäviä. Hieman yli vuosi sitten marraskuussa Norjassa 7 henkilöä komentosillalla aiheutti Norjan laivaston ylpeyden ja samalla kalleimman aluksen Helge Ingstadin törmäämisen hyvissä olosuhteissa säiliölaivan kanssa siten, että Helge Ingstad upposi. Komentosillalla olevista henkilöstä yksi oli USA:n sotavoimien edustaja ja muut Norjan Kuninkaallisen Laivaston naisedustajia. Laivan uppoamisesta ja sen aiheuttajasta ei haluta käydä tarpeellista keskustelua, sillä laivasta vastuussa oleva kapteeni oli nainen ja naisen arvosteleminen johtaa aina miesten ”maskuliiniseen toksisuuteen”, joten viisaat miehet vaikenevat.

Suomessa hallituksemme on naisvoittoinen ja erityiseksi asian tekee se, että hallituspuolueiden puheenjohtajista yksi on koskaan ollut todellisessa työssä ja hän on Rkp:n Henriksson. On perusteltua syytä epäillä, että Suomi-laivan komentosillalla taistellaan vähintään yhtä suurta taistelua kuten Helge Ingstadin komentosillalla ja seuraukset tulevat olemaan Suomen kansan kannalta valitettavan ikäviä. Koko hallitus on globalismin asialla ja tavallinen Suomen kansalainen on ainoastaan maksamassa ilmastohysterian vuoksi suhteettoman korkeita kustannuksia kylmän ilmanalan maassa lämmityksestä ja liikkumisesta. Hallitus ei tunne sääliä suomalaisia kohtaan, mutta on valmis avaamaan rajat elintasosiirtolaisten laumoille! Nainen komentosillalla on katastrofi!

VUOSISADAN OIKEUDENKÄYNTI?

Donald Trumpin valinta USA:n presidentiksi oli USA:n ”deep state” ryhmälle katastrofi, vaikka Trump on ollut Israelille kaikista myötämielisin presidentti. Demokraattinen puoluekoneisto aloitti jo ennen presidentin vaaleja 2016 kampanjan estääkseen Trumpin valinnan ja tehtävään valjastettiin koko median liberaalidemokraattien edustama joukko. Merkittävimmät TV-kanavat, kuten CNN, NBS ja CBS ovat tehokkaasti mustamaalanneet ehdokasta ja kaikin tavoin yrittäneet väittää Donald Trumpin olevan presidenttiehdokkaana Venäjän edustaja. Suomen tiedotusvälineet Yle ensimmäisenä on kaikin tavoin pyrkinyt uutisoimaan ainoastaan kielteisiä uutisia jo etukäteen silloisesta ehdokkaasta Donald Trumpista, vaikka kaikki tiedonvälitys oli demokraattien käsissä.

Trumpin valinta USA:n presidentiksi oli niin katkera asia Trumpin vastustajille, että demokraatit aloittivat välittömästi valhekampanjan väittämällä Venäjän olleen vaalivaikuttajana järjestelemässä Trumpin voittajaksi. Entisen FBI:n päällikkö Muellerin tutkinta oli ainoastaan ajan peluuta ja yritys mustamaalata kansan valitsema presidentti. Muellerin tutkinta osoitti selkeästi, että mitään Venäjän vaaleihin vaikuttamista ei ollut tapahtunut ja kuitenkin välivaalien jälkeen kongressin edustajahuoneen enemmistön saavuttanut demokraattien ryhmä käynnisti viraltapanomenettelyn ”impeach”, vaikka mitään näyttöä presidentin perustuslain vastaisista toimista ei ole voitu esittää. Tilanne on jo johtanut siihen, että edustajanhuoneen puheenjohtajan Nancy Pelosin uskottavuus on menetetty kokonaan.

Vuosisadan oikeudenkäyntinä nimitetty farssi on esimerkki siitä, että lehdistön vapauden nimissä voidaan esittää minkälaisia väitteitä tahansa USA:ssa ja samalla show vain jatkuu. Jokainen ajatteleva kansalainen ymmärtää, että presidentin vastainen kampanja on ”deep state” ryhmän epätoivoinen yritys pitää maailma yksinapaisena, kuten se oli vuodesta 1991 lähtien. USA:n ylivalta-asema olisi joka tapauksessa muuttunut tai olisimme olleet jo kolmannessa maailmansodassa mikäli USA:n presidentiksi olisi valittu ”crook” Hillary Clinton. Kuuluisa Clintonin haastattelu Qaddaffin murhan yhteydessä oli ulkoministeri Clintonin nauru ja spontaani lause: ”Me tulimme ja sitten hän kuoli”!

Vuosisadan oikeudenkäynti tulee jäämään historiaan halveksittuna yrityksenä poliittisen eliitin halusta muuttaa kansan selkeästi ilmaisema tahto USA:n presidentin vaaleissa ja jokainen ymmärtää, että myös seuraava presidentti on Donald Trump, ellei sala-ampuja murhaa häntä kuten kävi rahaeliitin vihaaman presidentin John F. Kennedyn. USA:n presidentin valta on USA:n perustuslain antama ja kaikki yritykset tuhota istuvan presidentin valtaoikeudet on jo etukäteen tuomittu epäonnistumaan. On suorastaan mielipuolista, että maailman johtava sotilasmahti on epävakaa valtio siksi, että liberaali vasemmisto voi käyttää kaikkia mahdollisia keinoja median avustamana istuvaa presidenttiä vastaan hänen asemansa horjuttamiseksi. Venäjä on vakaa valtio verrattaessa USA:han!

Runo K. Kurko

puheenjohtaja