PUHEENJOHTAJAN KOLUMNI I

DEMOKRATIAA LENNOKEILLA

USA:n presidentti Donald Trumpin päätös antaa käsky murhata Iranin kansalliskaartin Qudsin komentaja kenraalimajuri Soleiman 3.1.2020 Irakissa ei ole oletettavasti Trumpin itsensä kehittämä toimintamalli, vaan hänen ulkoministerinsä Mike Pompeon ja hänen kanssa läheisessä yhteistyössä olleiden Israelin tiedusteluelinten kanssa valmisteltu. USA:n sotilaskomentajat tietävät hyvin sen tosiasian, että shiat ovat vielä selkeämmin uskonnollisia kuin sunnit, joten itsemurhaiskut kaikkia amerikkalaisia kohteita vastaan ovat odotettavissa. Erityisesti ns. pehmeät kohteet, eli amerikkalaiset turistit kaikkialla maailmassa tulevat olemaan kohteina, samoin vapaa-aikaansa viettävät sotilashenkilöt USA:n sotilastukikohdissa Euroopassa, Aasiassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa. Mahdollisuudet tulla surmatuksi on kenellä tahansa englantia puhuvalla ja missä tahansa maassa!

Ilman virallista sodanjulistusta tapahtunut usean korkea-arvoisen sotilaan murha vieraan valtion ”turvallisella” kansainvälisellä lentokentällä oli ainutlaatuisen röyhkeä teko, sillä samalla jokainen valtionpäämies joutuu tulevaisuudessa varautumaan USA:n roistovaltion toimiin osallistuessaan esim. kansainvälisiin konferensseihin. USA murhautti itsenäisen valtion Irakin valtionpäämiehen Saddam Husseinin vuoden 2003 Irakin sodan jälkeen, vaikka sodan syynä virallisesti olivat Irakin joukkotuhoaseet, joita ei ollut olemassa. Libyan Qaddaffin murha 2011 ja ns. arabi-kevään muut kumousyritykset, kuten yritys syrjäyttää ja murhata Syyrian presidentti Assad ovat kaikki esimerkkejä todellisista USA:n hallinnon suorittamista kansainvälisen oikeuden vastaisista sotarikoksista.

Suomessa poliittisten päättäjien muisti ja tieto todellisista lähihistorian tapahtumista on hyvin vajavainen, vaikka eräät poliitikot olivat aikanaan Persian shaahin vastaisissa mielenosoituksissa. Erkki Tuomioja ei ole millään tavoin reagoinut USA:n toimiin Irania vastaan, vaikka hän on sosialistina aina suhtaunut USA:n toimiin kielteisesti. Presidentti Niinistön Iranin kostoiskua koskenut ulostulo on ainoastaan esimerkki globalistin USA:n ylivaltaa ihailevasta ja hyväksyvästä asenteesta. Persian shaahin vallasta syöksemisen taustoista on hyvin vähän todellista tietoa, mutta kansainvälistä politiikkaa hyvin tuntevat ovat tietoisia siitä, että Neuvostoliiton tukemat kommunistit ja Israelin tiedustelupalvelu Mossadin toimien seurauksena shaahi syöstiin vallasta ja vallan ottivat uskonnolliset johtajat.

Islamilaisena valtiona Iran on myös erittäin merkittävä öljyn tuottaja ja siksi kaikki alueen vakautta järisyttävät toimet voivat johtaa jopa kolmanteen maailmansotaan. Kolmas maailmansota tulee olemaan länsimaiden tuho, mutta myös Israel tulee silloin kohtaamaan Harmageddoninsa. Lähi-Itä olisi ollut helposti kontrolloitava ilman Israelin valtion ”pakkosyntymistä” alueelle epävakautta aiheuttavana tekijänä. Sionistikristityt USA:ssa ja myös Suomessa eivät halua tutustua tosiasioihin, eli siihen, että Israelissa valtaa pitävät juutalaista uskontoa Talmudin oppien mukaan toteuttavat rabbit eivät polveudu alueella alkujaan Jeesuksen syntymän aikoina vaikuttaneesta seemiläisestä kansasta, vaan nykyisen Ukrainan alueella alkujaan vaikuttaneesta kasaari-kansasta joista periytyvät kaikki askenaasijuutalaiset.

Terrori-iskujen mahdollisuus on huomioitava kaikissa Nato-maissa, kuten myös Suomessa, sillä USA:n aikaisempien toimien seurauksena lähes kaikissa EU:n jäsenvaltioissa on voimakas Islamia tunnustava joukko Somaliasta, arabimaista sekä Turkista. Turvallisuuspalvelut Euroopassa ovat toimineet liian kauan ”vihapuheen” vastaisissa operaatioissa unohtaen tehtävänsä suojella kantaväestöä kotimaissaan. Ruotsi on jo menetty maa ja voimme mielenkiinnolla odottaa pommiräjähdysten runsasta lisääntymistä. Kaikkien Natoon kuuluvien maiden tulisi nopeasti vetää joukkonsa Islamia tunnustavista maista, sillä itsemurhaiskut kohdistuvat rajoittamatta kaikkiin USA:n liittolaisiin. Suomalainen media on jättänyt tosiasiat kertomatta ja ainoastaan vapaat vastamediat kuten Vastavalkea ja MV-lehti kertovat kansalaisille missä todellisuudessa mennään.

Suomalainen lehdistö on voinut yhdessä Yleisradion kanssa vaikuttaa ”Koiviston konklaavin” syntyhetkistä lähtien suomalaisten mieliin hyväksyä USA:n imperialistinen politiikka. Tiedonvälitys ilman vastuuta on tyypillistä Julkisen Sanan Neuvoston jäsenille ja siksi voidaan tehokkaasti peittää tosiasiat esim. Arabi-kevään tapahtumista 2011. Suurin osa suomalaisista uskoo Ylen uutisointiin tai Sanoma Oyj:n mediaan, sillä osalla ei ole aikaa tai rohkeutta selvittää tosiasioita vaihtoehtoisista lähteistä, kuten Markku Siiran blogeista https://markkusiira.blogspot.com/. Magneettimedia on erinomainen julkaisu ja myös Kansallinen Vastarinta on julkaisu, johon on syytä tutustua, jotta tapahtumien todelliset taustat selviävät myös niille, jotka eivät osaa englantia tai venäjää. Olemalla kriittinen voi vaikuttaa äänestämällä oikein!

KORKEIN HALLITUKSEN OIKEUS

Unkarin pääministeri Victor Orbanin epäiltyä Suomen oleva muuta kuin oikeusvaltio lehdistömme ryhtyi välittömästi vastahyökkäykseen ja koko hallitus sekä presidentti Niinistö selittelivät Suomen olevan suorastaan eturivin maita, vaikka meiltä edelleen puuttuu perustuslakituomioistuin. Kansalaisten oikeusturvan kannalta kaikki perustuslain kanssa ristiriidassa olevat viranomaisten ratkaisut sekä tuomioistuinten kansalaisten oikeushyvää loukanneet tuomiot voitaisiin viedä tarkastettavaksi korkeimpaan mahdolliseen tuomioistuimeen eli perustuslakituomioistuimeen. Useimmat suomalaiset jotka ovat joutuneet tekemään valituksia hallinto-oikeuksiin tai joutuneet syyttömästi epäillyiksi tai tuomituiksi perustuslain vastaisesti, eivät ole saaneet oikeutta nykyisessä tilanteessa.

Korkein Hallinto Oikeus eli KHO on osoittautunut toimivansa aikakautensa poliittisten päätöksentekijöiden edunvalvojana, sillä kansalainen saa erittäin harvoin perustellun ja voimassa olevaan perustuslakiin edes heikosti nojaavan päätöksen. Euroopan Unioniin liittymisen 1995 jälkeen on KHO osoittautunut ainoastaan kuten otsake jo kertoo Korkeimmaksi Hallituksen Oikeudeksi, jonka nimen antoi Natura 2000 taistelun ehdoton kärkinimi maanviljelijä Markku Sahlstedt, koska KHO:n päätökset kansalaisten ja kansalaisjärjestöjen valituksiin olivat Paavo Lipposen hallituksen ympäristöministeriön tavoitteiden mukaisia. KHO ei edes pyrkinyt todistelemaan, että päätökset olisivat perustuneet EU:n direktiivien Suomen Luonnonsuojelulain asianmukaiseen implementointiin.

Natura 2000 ohjelma osoitti myös Oikeuskanslerin toimineen lain vastaisesti ja siksi oikeuskansleri Paavo Nikula (vihr) joutui myös perustuslakivaliokunnan kuultavaksi. Olin Natura 2000 ohjelman virheiden vuoksi yksi perustajajäsenistä Pro Real Life edunvalvontayhdistyksessä ja jouduin henkilökohtaisesti kokemaan perusteltujen valitusten käsittelyissä sellaista tomintaa, että annoin oikeuskansleri Paavo Nikulalle palautetta, uusi arvonimi oli ”oikeusgangsteri”! Lähes kaikki Suomen Natura 2000 perusteiden mukaisesti ohjelmaan otetut alueet eivät ole täyttäneet luonnonsuojelulakimme vaatimuksia, vaan kyseessä on ollut lähes kaikissa tapauksissa järjestelmällinen luontoarvojen virheellinen arviointi. Natura 2000 ohjelman hyväksyminen jää oikeushistoriaamme KHO:n jättimäisenä kansalaisten ”kusetuksena” ja ohjelmaa kutsutaankin kansan keskuudessa Naruta 2000 ohjelmaksi.

KHO on käsittämättömällä röyhkeydellä suojellut myös Suomen Tullin EU:n liittymissopimuksen vastaisesti kantamia arvonlisäveroja yksityishenkilöiden maahantuomista autoista, vaikka arvonlisävero oli jo maksettu ostomaassa. Omakohtainen kokemukseni on vuodelta 2003, jolloin maahantuomani auton tullauksen yhteydessä jo selvitin maksaneeni laskussa mainitun arvonlisäveron, mutta siitä huolimatta tulli kantoi arvonlisäveron ja suoritti auton hinta-arvion virheellisesti. Käymäni prosessi johti siihen, että autoni arvo tarkistettiin, mutta arvonlisäveroa ei palautettu vaikka tein valituksen Helsingin Hallinto-oikeuteen. Olen jatkanut prosessia myös Korkeimman Oikeuden tehtyä päätöksensä 5.7.2013, päätös 2013:58, diaarinumero S 2012/143, jonka mukaisesti kaikki arvonlisäverot tulee palauttaa.

Korkeimman Oikeuden päätöksestä huolimatta KHO teki samana vuonna päätöksen, että Suomen Valtion ei tarvitse palauttaa EU:n liittymissopimuksen vastaisesti perittyjä arvonlisäveroja. KHO siis katsoo edustavansa ainutlaatuista oikeuden tulkintaa, vaikka Korkeimman Oikeuden tuomarit Suomessa edustavat rikos- ja riita-asioissa ylintä juridista osaamista. KHO on ällistyttänyt monia valittajia siksi, että päätöksen perusteluissa saatetaan referoida valittajan oikeuden kannalta merkittävää näyttöä siten, että päätöksestä saa käsityksen, että asia olisi ymmärretty, mutta kuitenkin varsinainen päätös on täysin perustelematon vaikka valittaja on käyttänyt laajaa oikeudellista lähdeaineistoa, kuten perustuslakivaliokunnan päätöksiä. Yksi valitettava esimerkki on myös yksityistielain vastainen päätös, että ratsastamien olisi vapaasti sallittua ilman lupaa tienpitäjältä, jossa päätöksessä KHO vetoaa ”jokamiehenoikeuksiin”. Voidaan kysyä vakava kysymys: Onko Suomi missään mielessä enää oikeusvaltio, johon kysymykseen oma vastaukseni on: Ei ole!

Runo K. Kurko

puheenjohtaja