PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

HILJAISTA ODOTTELUA

Aseharrastajat ja metsästäjät ovat seuranneet suurella mielenkiinnolla hallituksen ministerien esilletuloja koskien Covid-19 pandemiaa, sekä sen vaikutusta kokoontumisiin. THL:n ja hallituksen kanta on edelleen epäselvä aiheuttaen epätietoisuutta siitä, voidaanko järjestää esim. asemessuja tai edes vuosikokouksia. Pandemia jatkaa etenemistä USA:ssa sekä Euroopassa ja erityisesti Britannian tilanne on huolestuttava. Ruotsissa on ilmeisesti pyrkimyksenä päästä eroon suomalaista alkuperää olevista vanhuksista, joiden tehtävänä oli palvella pitkä työura ruotsalaista autoteollisuutta Malmössä ja Göteborgissa. Ruotsissa oli aivan 60-luvulle asti harjoitettu rodun tarkkaa valintaa, mutta yllättäen Olof Palme tuhosi tehokkaasti ruotsalaisen eugeniikan.

Ruotsissa otetaan ilmeisesti tietoisesti riski koronan kuolleisuuden suhteen ja vaikka laumaimmuniteettia ei saavutettaisi, niin nopeutettu eutanasia nostaa talouden nopeasti jälleen kukoistukseen, sillä Ruotsi ei ole riippuvainen eurosta vaan pystyy kruunun kurssimuutosten avulla säilyttämään kilpailukykynsä. Ruotsin raaka kokeilu on tarkoin suunniteltu ja korkea kuolleisuus koskettaa yhteiskunnan kannalta sitä väestönosaa mikä ei enää tuota. Tukholmassa varakkaat ”batiikkinoidat” ylläpitävät nuoria afgaanirakastajia omistamissaan asunnoissa ja yhteiskunta hyötyy tällaisesta hienostuneesta ”prostituutiosta”, sillä afgaanit eivät ehdi kaduille autoja polttamaan kuten muut kulttuuria rikastuttavat nuoret.

Ruotsin eroa Suomeen verrattaessa havaitaan aseharrastajan silmin selkeästi, sillä aseen käyttäminen konfliktien ratkaisuissa on Ruotsissa yleinen maan tapa, mutta ei Suomessa. Ruotsin ja Suomen eron havaitsee myös siitä, että Suomessa pienikin epäily ampuma-aseesta johtaa välittömästi raskaasti varustettujen poliisien ilmestymiseen paikalle ja alueen eristämiseen. Suomessa poliisien panssaroidut Mercedes G-mallit ovat herättäneet jopa myös kansainvälistä huomiota. Ruotsissa paukkuvat Kalashnikov rynnäkkökiväärit ja pommit, kun Suomessa riittää oikean aseen näköinen esine koko ”orkesterin” paikalle kutsumiseen. Olen miettinyt, että onko suomalainen mies todella niin paljon vaarallisempi kuin kansainvälinen terroristi, että yksi humalainen kirveen kanssa edellyttää useita partioita ja jopa panssariauton?

Suomalaisten metsästäjien ja aseharrastajien jälkeläiset joutuvat maksamaan useiden tulevien sukupolvien ajan niitä lainoja ja lahjoituksia, joita Suomen ainutlaatuisen feministinen hallitus on päättänyt EU:n komission tahdosta maksattaa Euroopan varakkaiden maiden pankeille. Italia on tunnettu siitä, että kansalaiset ovat kehittäneet lukemattomia keinoja välttää veroja. Kreikan talous on ollut koko Kreikan EU:n jäsenvaltioksi liittymisen osalta Goldman Sachsin suorastaan rikollisen ”keplottelun” avulla osoitettu täyttävän EU:n vaatimukset uudelle jäsenvaltiolle. Jokainen valveutunut kansalainen ja metsästäjä muistaa Kataisen ja Urpilaisen suhmuroinnin Kreikan velkojen takaamisesta, ”me tienataan tällä” ja kuinkas sitten kävikään.

Voisi hyvin todeta kuten Paavo Lipponen aikanaan ”nahkurin orsilla tavataan”, mutta valitettavasti suurin osa metsästäjistä ja aktiiveista aseharrastajista alkaa olla jo niin iäkkäitä, että nahkuri odottaa jo valppaana seuraavia orsille. Suomelle on ollut kirous 30 vuotta sdp:n edustajia presidentteinä yhtäjaksoisesti ja on samalla syytä muistaa, että kokoomuksen naiset äänestivät Tarja Halosen ensimmäisellä kerralla Suomen Tasavallan presidentiksi. Tavallinen suomalainen metsästäjä ja lihansyöjä on nykyään uhanlainen laji Suomessa, sillä feministien tavoite on suomalaisen miehen tuhoaminen ja vaihtaminen muualta Suomeen tulleisiin Islamia tunnustaviin nuoriin miehiin, mikä on ollut myös Ruotsin malli ”batiikkinoitien” keskuudessa.

HARMAGEDDON HEINÄKUUSSA

Israelin pääministeri Netanjahu on ilmoittanut jatkavansa Länsirannan asutuksen laajentamista edelleen ja nyt kyseessä on suora hyökkäys Jordanian maa-alueelle. Jordanian kuningas Abdullah on alueen länsimielisin hallitsija ja hän on pystynyt pitämään hallintonsa toimintakykyisenä huolimatta Israelin toimista Syyriassa, sekä Libanonissa. Mahdollisen sodan syttyminen voi eskaloitua nopeasti ja silloin ovat kaikki arabimaat todellisuudessa suursodan kynnyksellä, sillä USA:n ja sen liitolaisten aikaan saama Arabi-kevät 2011 oli tarkoin suunniteltu operaatio tuhota kaikki sellaiset valtiot jotka olivat omavaraisia alueella.

Arabi-kevät oli samalla keino saattaa Eurooppa siirtolaisten matkakohteeksi, perustellen muka pakolaisuutta, kuitenkin suurin osa oli aivan muualta kuin vallankaapausten kohteeksi joutuneista valtioista! Libyassa Gaddafin murha oli merkittävä isku eteläisen Euroopan valtioille, sillä Libya oli pystynyt pitämään elintasosiirtolaiset Saharan eteläpuolella niin kauan kun Gaddafi oli vallassa. Me suomalaiset saimme aikanaan Vietnamin venepakolaiset USA:n toimien seurauksena, samoin Chilen pakolaiset, sekä somalialaiset, pitääkö meidän vielä kumartaa Washingtonin puoleen ja saada Lähi-Idästä alkavan suursodan seurauksena miljoonia siirtolaisia elätettäväksi. Miksi meillä on armeija, jolla on aseet, puuttuuko meiltä todellinen ylipäällikkö joka sanoo, nyt riittää, ”rautaa rajoille”!

Mikäli Israel voi jatkaa Suur-Israelin luomista tuhoamalla alueella asuvat seemiläiset kansat, niin seurauksena saattaa olla ydinaseilla käytävä sota, minkä jälkeen nykyinen maailmamme tulee olemaan hyvin erilainen. Israelin uhittelu Iranille ja jatkuvat operaatiot Syyrian alueelle lisäävät epävakautta Israelin lähialueilla minkä seurauksena saattaa muodostua uusi arabien yhteisrintama. Terrorismi tulee aiheuttamaan suunnattomia kärsimyksiä Euroopassa, sillä emme ole valmistautuneet käymään sotaa omissa maissamme kuten Israel. Meiltä länsimaiden asukkailta on järjestelmällisesti pyritty viemään oikeudet puolustaa itseämme ja läheisiämme ampuma-aseilla, miksi näin? Mikä ryhmä on globaalisti halukas riisumaan kaikki siviilit aseista? Vastauksen saamiseksi tarkista tiedot USA:n kongressin edustajista ja median omistajista!

Si vis pacem para bellum! Jos haluat rauhaa, varaudu sotaan!

Runo K. Kurko

puheenjohtaja