PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

BLM JA EUROOPPA

Euroopan Unioni on ainoastaan Ranskan ja Saksan valtioiden yhteenliittymä ja heikko sellainen. Covid-19 Pandemia on osoittanut Euroopan valtioille kuten Italia ja Espanja, että komissiolla ei todellisuudessa ole ollut halua tai kykyä auttaa pandemian pahimpia tuhoalueita lainkaan. Pienet EU:n jäsenvaltiot pyritään kytkemään mahdottoman velkataakan alaisiksi pandemian tuhojen hiljakseen selvittyä ja samaan aikaan Eurooppaan tuodaan BLM mellakat. USA:ssa mustan George Floydin kuolemalla ei ole mitään yhtymäkohtia Euroopan valtioihin ja mellakointien takana ovat äärivasemmistoon kuuluvat järjestöt ja niiden rahoittajat kuten Soros.

Suomalaiset ovat äärettömän tyhmiä uskoessaan nykymediaa USA:n poliisirasismista ja että poliisi käyttää asetta erityisesti aseettomia mustia vastaan, sillä tilastot osoittavat aivan muuta. Mustat poliisit ampuvat erityisen herkästi mustan rikollisen, tietäen heidän usein olevan huumaavien aineiden vaikutuksen alaisia. Huumaavien aineiden vaikutuksessa olleen George Floydin kuolema oli USA:n äärivasemmistolle ja demoraattien puoluekoneistolle kuin tilaustyö, sillä kaikki lailliset ja laittomat keinot on haluttu ottaa käyttöön Donald Trumpin uudelleenvalinnan estämiseksi. USA:n kongressin edustajainhuoneen puheenjohtajan Nancy Pelosin ja eräiden muiden demokraattien polvistuminen kogressin tiloissa 8 minuutin 46 sekunnin ajaksi oli todellista näyttelemistä Pelosin tarvitessa apua päästäkseen ylös korkeakorkoisissa kengissään.

Antifan toimet USA:sa ja Euroopassa ovat marxilaisen äärivasemmiston hyökkäys nykyisiä demokraattisten valtioiden hallintoja vastaan ja jäljet johtavat suoraan frankfurtilaisen koulukunnan 1920-luvulla kehittelemiin suunnitelmiin tuhota valkoinen väestö. Tuhoamalla lain kunnioitus ja kiihottamalla värillinen maahan muuttaneista eri etnisistä ryhmistä koostuva lauma poliisia vastaan saavutetaan sekasorto, minkä seurauksena voidaan aloittaa ryöstely ja murhaaminen. Mellakointi Euroopassa tulee tukahduttaa välittömästi mahdollisiman tehokailla keinoilla, jotta terroristit eivät voisi käyttää tilaisuutta ryhtyä laajoihin iskuihin viranomaisten ollessa sidottuina katumellakoinnin torjuntaan.

Kaikki valkoisen Euroopan tuhoa edistävät toimet ulottuvat suoraan Karl Marxiin ja Friedrich Engelsiin. Sosialismin ja kommunismin isänä tunnettu Marx on vaikuttanut vasta n. 150 vuotta, mutta hänen toimiensa seurauksena syntyivät valkoisen rodun tuhoon pyrkivät aatesuunnat. Roduilla on merkittäviä eroja ja samalla voimme kysyä Marxin seuraajilta kuten vihervasemmistolta, ovatko Notre Dame, Kölnin tuomiokirkko, Westminster Abbey ja Turun tuomiokirkko mustien rakentamia. Koko kristillinen perintömme ja roomalainen oikeus on poljettavana jokaisena päivänä Euroopassa ja USA:ssa niin kauan kun hyväksymme Marxin oppeihin kuuluvien aatesuuntien toimet.

Suomalainen ihminen on uhattuna omassa maassaan siksi, että eduskunnassamme toimivien puolueiden tavoite vaikuttaa olevan kansan vaihtaminen. Eräiden puoluejohtajien kannanotot George Floydin kuolemasta osoittavat heidän vihaavan suomalaista kantaväestöä. Valkoisen miehen toimien ansiosta on Afrikan väestö kasvanut räjähdysmäisesti lapsikuolleisuuden vähennyttyä. Musta väestö ei kuitenkaan ole kyennyt, eikä koskaan kykene käyttämään tehokkaasti suotuisaa lämmintä ilmastoa kasvattaakseen edes tarvitsemansa viljan ja ravinnon itselleen sekä karjalle. Impulsiivisuus ja silmitön väkivallan käyttö on tyypillistä mustalle rodulle, josta on runsaasti näyttöä USA:sta ja Britanniasta. Rotututkimusta on tehty 1800-luvulta asti ja jopa nykyisen hallituksemme valtionvarainministerin Matti Vanhasen isä Tatu Vanhanen oli kansainvälisesti arvostettu rotututkija.

Suomessa sanaa rasisti käytetään täysin virheellisissä yhteyksissä ja silloin halutaan osoittaa aina valkoisen ihmisen käyttäytyneen ”rasistisesti”. Arabi, kurdi, somali ja afrikkalainen musta suhtautuvat useimmin valkoiseen rasistisesti, vaikka syytä ei olisi. Mustassa Afrikassa arabi on vihattu, samoin kuin intialainen. Ohjaaja Jacopettin uskomattoman hieno elokuva ”Africa Addio”, minkä tekeminen kesti kolme vuotta, kuvaa äärettömän tarkasti kuolemaan johtavaa todellista rasismia Tansaniassa, Keniassa, Kongossa, Katangassa ja Rhodesiassa. Jacopettin elokuvaa ei haluta näyttää nykyiselle nuorisolle, jotta he näkisivät vertailun vuoksi totuuden rasismin seurauksista kun mustat surmaavat tuhansia arabeja Tansanian rannikolla tai kun mustat ovat raiskanneet valkoiset nunnat ja viillelleet heidät kuoliaaksi.

Ranska on Euroopan ensimmäinen ja vanhin valkoisten kansallisvaltio ja siksi Ranskan tulee johtaa Eurooppa de Gaullen perinnön mukaisesti kansallisvaltioiden muodostamaksi kulttuurin ja teollisen innovaation keskukseksi millainen se oli ennen USA:n imperialismin tuhoisaa otetta Euroopasta. Me suomalaiset olemme eräs pienimmistä etnisistä ja omaleimaisimmista kansoista Euroopassa, siksi meillä ei ole varaa tuhoutua Goudenhove-Kalergin suunnittelemassa rotujen sulatusuunissa, vaan meidän on säilytettävä ylpeänä isiltämme perimät geenit. Suomalaisten ei tarvitse pyytää anteeksi yhdeltäkään kansalta tai etniseltä ryhmältä nöyristelemällä. Mikäli Suomessa joku etninen ryhmä vaatii erityistä kohtelua, niin lähettäkäämme heidät sinne mistä he ovat Suomeen tulleet ja ilman paluulippua!

HISTORIAA TIETÄMÄTTÖMILLE

USA, Britannia ja Neuvostoliiton kommunistit, sekä sosialistit Euroopassa ovat tarkoitusperiensä mukaisesti mustamaalanneet Saksaa ja Saksan kansaa jo 1920-luvulta lähtien ja sama jatkuu vielä tänä päivänäkin. Suuren laman seurauksena Saksan jättiläisinflaatiota 1929-31 ei olisi tapahtunut, ellei Versaillesin sopimusvaltiot olisi asettaneet täysin kohtuuttomia vaatimuksia Saksalle. Saksan työttömyysluvut olivat pahimmillaan yli 7.000.000 työtöntä ja rahan arvo oli vähemmän kuin siihen käytetyn paperin arvo. Tavallisen saksalaisen elämä oli tuhottu ja mahdollisuudet parempaan tulevaisuuteen oli lähinnä kommunistien ja kansallissosialistien lupauksissa. Weimarin tasavalta oli epäonnistunut hallitsemaan yhä kasvavaa kommunistien väkivaltaa kaduilla.

On helppoa syyllistää koko kansakunta kaikista mahdollisista rikoksista väärennettyjen voittajien dokumenttien avulla, sillä toiselta osapuolelta on estetty jopa perustuslain avulla vastaaminen 30-luvun tapahtumista. II Maailmansodan voittajavallat kirjoittivat historian kokonaan uudelleen ja siinä historiassa ei voida tunnustaa mitään tosiasioita, sillä alkuperäiset asiakirjat on haluttu pitää salaisina niin kauan, että jokainen 1930-luvulla elänyt henkilö on kuollut ja kuopattu. Winston Churchillin ja ”teurastaja” Harrisin siviiiliväestöön kohdistuneita terroripommituksia ei saa saksalainen historiankirjoitus käsitellä, ainoastaan brittiläinen tai amerikkalainen.

Adolf Hitlerin noustua valtaan Saksassa 5.3.1933 oli työttömien määrä 6.014.000 työtöntä ja viidessä vuodessa oli määrä pudonnut määrään 422.530 työtöntä. Viidessä vuodessa oli teollisuuden tuotanto kasvanut 37 miljardista 75 miljardiin Reichsmarkkaan, joten jo nämä luvut osoittavat talouspolitiikan onnistuneen. Autoteollisuuden merkittävä peruskivi laskettiin 26.05.1938, kun Hitler muurasi Volkswagen tehtaan peruskiven. Tehtaan ympärille kasvanut kaupunki käsitti 60.000 asukkaan teollisuuskaupungin. Vuosien 1933-1937 välisenä aikana rakennettiin yli 1.400.000 uutta asuntoa ja samana aikana rakennettiin valtakunnan autobahn-tieverkostoa 5568 km. Erityisesti on huomioitava tieverkoston sillat, joiden avulla pystyttiin säilyttämään myös merkittävät luontokohteet koskemattomina.

Autoteollisuus kasvoi 105.667 henkilö-, kuorma- ja linja-autosta määrään 328.267 neljässä vuodessa, mitä voidaan pitää todella merkittävänä saavutuksena. Samaan ajanjaksoon katsotaan kuuluvan Saksan autoteollisuuden ylivertaisuus kilpa-autoilussa, jolloin ainoat vakavasti otettavat vastustajat olivat Italiasta ja Britanniasta. Auto-Union ja Mercedes juhlivat kilparadoilla. Kemian teolllisuus kasvoi samalla ajanjaksolla 2,7 miljardista Reichsmark summasta 5 miljardiin, rengasteollisuus lähes kaksinkertaiseksi. Terästeollisuuden luvut olivat huomattavat 1933 vuonna 7.612.000 tonnia, 1937 vuonna 19.850.000 tonnia. Laivanrakennusteollisuus kasvoi vuodesta 1933 81.995 brutto tonnia määrään 1.120.000 brutto tonnia vuoteen 1937 mennessä. Wilhelm Gustloff laiva laskettiin vesille 5.3.1937, laiva oli 208,5 m pitkä ja leveys 23,5 m.

Saksan rautatiet kehittyivät junien nopeuksien kasvaessa ja Köln-Berliini välillä saavutettiin jo 1938 toukokuussa nopeuksia 195 km tunnissa. Lentoliikenne kehittyi nopeasti ja kaikkien suurten kaupunkien lähialueilla oli toimivat lentoasemat. Berliinin Olympialaiset 1936 oli merkittävä tapahtuma Saksan valtiolle, sillä järjestelyt stadionin rakentamiseksi merkitsivät uusia arkkitehtoonisia ratkaisuja ja liikennejärjestelyjä. Stadionin mittasuhteet olivat aikanaan mahtavat, 115.000 paikkainen katsomo, joka oli 136 massiivisen pilarin varassa ja urheiluareena 17.152 neliömetriä. Berliinin olympialaiset olivat saksalaisille, kuten kaikille kilpailijoille merkittävä urheilutapahtuma ja erityisesti Leni Riefenstahlin elokuva Berliinin olympialaisista osoittaa järjestelyjen yllättäneen kaikki osallistujavaltiot.

Saksalaisille rauhan vuodet 1933-1939 olivat erinomaisen kehityksen aikaa ja sitä todellisuutta ei kukaan voi heiltä viedä. Syntyvyys Saksassa 1933 vuodesta 971.174 luvusta 1.276.000 lukuun vuonna 1938 osoittaa kansan luottaneen johtajiinsa, sillä syntyvyyslukuja on aina verrattava nykyaikaan, silloin huomaamme elävämme tuhon keskellä syntyvyyden jatkuvasti laskiessa kansallisvaltioissa. Kansakunta joka joutuu kieltämään sisäisten ja ulkoisten miehittäjien toimesta historiansa ei voi selviytyä. Meidän kaikkien myös Suomessa tulee pohtia, haluammeko olla miehitetyn valtion kansalaisia ilman kansalaisoikeuksia, kuten nykyiset saksalaiset vai suoraselkäisiä suomalaisia ja ylpeitä siitä mitä esivanhempamme tai vanhempamme tekivät Suomen hyväksi vuosina 1933-1945.

Runo K. Kurko

puheenjohtaja

Katsomisen arvoisia:

https://vastavalkea.fi/2020/06/07/nakokulma-bullshit-matters/

https://www.youtube.com/watch?v=uk0Y6woydjk