PUHEENJOHTAJAN KOLUMNI VI

JUHANNUKSENA 2020

Asealaa harrastaneet muistavat Juhannuksen 14 vuotta sitten, jolloin uutisoitiin laajalti uuden järjestön NRA Kansallinen Kivääriyhdistys ry:n perustamisesta Suomeen. Vuonna 2006 edunvalvojina toimivista järjestöistä valtion tukea saavat Suomen Ampumaurheiluliitto ja Reserviläisurheiluliitto Resul irtisanoutuivat välittömästi kaikesta yhteistyöstä perustettavan järjestön kanssa, vaikka toiminta ei käytännössä ollut vielä edes alkanut. Reaktiot luonnollisesti hämmästyttivät perustamispäätöksen tehneitä, mutta vanha sanonta ”kenen leipää syöt, sen lauluja laulat” selitti äänekkäimpien vastustajien taustavoimat. Jokainen järjestö, jonka rahoitus on riippuvainen poliitikoista on aina vahvasti poliittisen vaikutuksen alainen ja heikko edunvalvonnan kannalta, koska sen johto joutuu jatkuvasti taloudellisen tuen menetyksen pelossa varomaan kaikkia ulostulojaan ja luonnollisesti silloinkin, kun sen pitäisi valvoa jäsenistönsä etua

NRA Kansallinen Kivääriyhdistys ry on ollut erityisesti eräiden toimittajien suorastaan vainoharhaisten hyökkäysten kohteena ja yhteinen nimittäjä on ollut Helsingin Sanomat. Tyypillistä suomalaisen lehdistön toiminnalle on, että asiapohjalta lähestyminen on vierasta sillä helpompaa on esittää muokattuja tarinoita irrottaen lauseita asiayhteyksistään ”leikkaa liimaa” tekniikalla. NRA ry on lausunnonantajana erityisesti ärsyttänyt HS:n kouluttamia toimittajia. Asiantuntemus on NRA ry:n lausunnoissa asia mihin ei pystytä puuttumaan, jolloin kohdistetaan arvostelu NRA:n sivuilla oleviin ajankohtaisiin kirjoituksiin. Asealan edunvalvontaa on mahdotonta suorittaa ilman poliittista tuntemusta ja siksi toimittajia häiritsee kirjoitukset aiheista, joista he punavihreinä ovat eri mieltä!

Kansalaisoikeusjärjestö NRA ry:n puheenjohtajana 14 vuotta toimineena voin todeta entisen pääministerin Juha Sipilän tavoin, että ”kusitolppana” olemisella on luonnollisesti vaikutuksensa. NRA ry on ensisijaisesti toiminut suomalaisten aseenomistajien ja aseharrastajien edunvalvojana ja sen omalla nimellään toimivaa puheenjohtajaa ja pääsihteerejä on usein maalitettu muiden järjestöjen, sekä vasemmiston suunnalta. Omalla nimellään esiintyminen on vierasta sosiaalisessa mediassa ja siksi kuka tahansa kykenee millaisiin loukkauksiin tahansa nimimerkin takaa ja ilman vastuuta. Todellista rasismia kansallisia instituutioita kohtaan on Suomessa päivittäin, joten kansallista etua ajavien järjestöjen johtajat joutuvat helposti ”kusitolpaksi” roskaväen hyökkäysten kohteena!

Suomessa perustetaan vuosittain yhdistyksiä, joiden toiminta on jäseniensä kannalta tärkeää, mutta joiden toiminta saattaa loppua hyvin nopeasti, koska uskallusta kyseenalaistaa poliitikkojen vaikuttimia ei ole ja siksi koko toiminnan ajatus katoaa. NRA ry:n toiminnan useat toimittajat ja nettikeskustelijat ennustivat päättyväksi parin vuoden aikana perustamisesta ja katkerimmat vastustajat jaksavat käyttää eri medioita alustoinaan hyökätessään NRA:n arvoja vastaan, mutta turhaan. Aseoikeuden puolesta taisteleminen Suomessa on osoittaunut erittäin haastavaksi, sillä vallassa olevat puolueet ovat kaikin toimin pyrkineet tuhoamaan Suomen Perustuslain suojaamat oikeudet, kuten oikeus harrastamiseen ja omaisuudensuoja ja mm. tästä syystä tarvitsemme ehdottomasti Suomeen perustuslakituomioistuimen!

Suomen eduskunnassa asiantuntijoiden lausunnot valitettavasti erittäin harvoin johtavat toivottuun tulokseen eli lakiesityksen muuttamiseen. Aselaki on erityisen vaikea asia ja jokainen uusi esitys merkitsee lain kiristymistä, sillä vihervasemmisto haluaa kerätä kokoomuksen kanssa aseet pois kansalaisilta. Kokoomus on muuttunut 90-luvun alusta lähtien puolueena erittäin asevastaiseksi ja poliisikansanedustajat ovat olleet asialla, sillä he toimivat kansanedustajinakin ensisijassa poliisin ylijohdon alaisuudessa. Harvat aseharrastajat muistavat vielä ns. Tornin klubin toimia eli Paateron johtamia poliisikansanedustajien tapaamisia hotelli Tornissa. Olen vuosikymmenten aikana todennut henkilökohtaisesti useaan kertaan, että poliiseja ei tule äänestää eduskuntaan, sillä he ovat eduskunnassa edelleen ensisijaisesti poliiseja, eivät kansaa edustavia kansanedustajia.

DONALD TRUMP JA USA:N DEEP STATE

USA:n presidenttinä Donald Trump on joutunut käsittämättömän laajan johdetun hyökkäyksen kohteeksi ja on suorastaan ihme, että hän on pystynyt suoriutumaan tälläisessä paineessa tehtäviensä hoitamisesta. Syvä valtio ”Deep State” on USA:ssa muodostunut uhkaksi kaikelle demokraattiselle kehitykselle ja sen ”Januksen kasvot” ovat USA:n jättimäinen aseteollisuus omistajineen ja suunnattoman rikas kasaarialkuperää oleva pankkiiriverkosto. ”Deep State” on soluttautunut osaksi CIA:ta ja Federal Reserve toimii sen kontrollissa, samoin suurin osa USA:n kenraalikunnasta. Lähes jokainen USA:n presidentti on ollut ”Syvän Valtion” hyväksymä tai joutunut vastaamaan toiminnastaan hengellään kuten John F. Kennedy tai viran menetyksellä kuten Richard Nixon.

USA:n loppumattomat sodat käydään presidentin määräyksestä tai ilman presidenttiä ja niiden tarkoituksena on pitää USA:n ylivalta-asema globaalissa maailmassa, vaikka yksinapaisuuden aika on jo peruuttamatta ohi. Länsimaissa uskotaan vielä, että USA:ssa toimisi kaksipuoluejärjestelmä ja demokratia olisi siten turvattu, mutta luulo on täysin virheellinen, sillä presidentti on vuoroin demokraatti tai republikaani, mutta kansan valitsema hän on todellisuudessa erittäin harvoin. Dokumentaristi Michael Moore on avoimesti varoittanut demokraatteja siitä, että Trump tullaan valitsemaan myös seuraavalla kerralla valkoisten ”vihaisten” miesten äänillä, sillä BLM-mellakat ovat johtaneet yhteiskunnan voimakkaaseen kaaokseen. Antifan ja BLM:n taustarahoittajina toimivat mm. George Soros ja Tom Steyer, joka pyrki demokraattien ehdokkaaksi 2020 presidentinvaaleissa, mutta hävisi jääden rahoittamaan istuvan presidentin Donald Trumpin kaatamiseen tähtääviä toimia.

Suomalainen media ja poliitikot ovat osoittaneet täydellisen tyhmyytensä lähtiessään demokraattien vihankylvöön Donald Trumpia vastaan ymmärtämättä todellisten skandaalien koskevan päähaastajaa Joe Bidenia ja tulevan esiin viimeistään FBI:n jouduttua tutkimaan isä ja poika Bidenien operaatioita Ukrainassa Maidanin jälkeen. Joe Biden oli Obaman varapresidenttinä toiminut rikollisesti vaatiessaan Ukrainan pääsyyttäjän siirtämistä pois virastaan hänen tutkiessaan Bidenin pojan taloudellisia kytköksiä Ukrainan kaasu- ja öljyteollisuuteen. Ukrainan poliisi takavarikoi tällä viikolla 6.000.000 dollaria käteistä, mitkä varat oli tarkoitettu korruptioon koskien kaasuyhtiötä missä Hunter Bidenilla on merkittävä asema. Presidenttiehdokas Joe Biden on myös raiskausepäilty tapauksessa Tara Reade, joten huomioiden ”Me Too” kampanjan, niin Biden on osoittautunut olevansa varsinainen ”sika”. Lisäväriä antaa Bidenin valinnalle puhetilaisuuksissa esille tulleet ehdokkaan vakavat muistiongelmat.

Presidentinvaalit ovat varmasti likaisimmat USA:n historiassa, sillä kasaarikansa on ”Deep State” ryhmän kanssa merkittävin valtamedian omistaja ja samaan ryhmään kuuluu FB:n Zuckerberg. AIPAC on juutalaisten vaikutusvaltaisena etujärjestönä erityisen vaikeassa asemassa, sillä Trump on ollut erittäin hyvin Israelin toimia tukeva presidentti ja siksi on melkoinen ristiriita Israelin tavoitteiden ja juutalaisten mediamogulien toimien välillä. Secret Service joutuu käyttämään parhaat voimavaransa suojellakseen istuvaa presidenttiä, enkä hämmästy mikäli kansan valitsema presidentti murhattaisiin ennen vaaleja tai heti valintansa jälkeen. USA on sairas valtio nykyään ja ainoastaan sellaiset ihmiset jotka ovat eläneet tai matkustelleet USA:ssa 60-luvulta lähtien ovat nähneet USA:n tuhoutuvan. USA oli myös monelle suomalaiselle nuorelle miehelle ihannevaltio vielä 70-luvulla, mutta nyt enää tuhoutuva valtio.

Runo K. Kurko

puheenjohtaja